Vuokraamo

Laajiksen vuokraamo

Suksivuokraamomme palvelee Laajiksen rakennuksen alakerrassa (Kipinä Studion alapuolella). Sisäänkäynti löytyy ylhäältä ravintolaa vastapäätä sekä alakerrasta rampin vierestä. Vuokraamosta löytyy WC:t ja pukuhuoneet naisille sekä miehille.

Suksivuokraamossamme löytyy sopivat välineet niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle laskijalle. Luotamme Salomonin suksiin ja Burtonin lumilautoihin. Lasten setteihin kuuluu aina myös kypärä. Vuokraamomme myy käytettyjä välineitä alkutalvesta ja loppukaudesta. Vuokraamon tiloissa toimii myös KAMAPÖRSSI, mistä voit ostaa käytettyjä laskettelu- ja hiihtovälineitä.

Vuokraamostamme löytyy myös Twintip-suksia parkkilaskemista varten.

Kauden 2018 uutuutena Sled Dogs -lumiluistimet

HINNASTOT

Vuokraamon hinnastot löydät täältä:
HINNASTO

SOPIMUSEHDOT

Vuokraamon sopimusehdot löytyy täältä:
SOPIMUSEHDOT

SKISHOP

Lisätietoja Laajiksen vuokraamon yhteydessä toimivasta Skishopista
SKI SHOP

VÄLINEHUOLTO

Laajiksessa palvelee ammattitaitoinen välinehuolto. Huollon avulla varmistamme että myös vuokravälineemme ovat koko kauden huippukunnossa ja kantit terävinä. Voit siis tuoda myös omat välineesi meille huoltoon.
VÄLINEHUOLTO

SÄILYTYSLOKEROT

Vuokraamosta löytyy myös runsaasti erikokoisia säilytyslokeroita päiväsäilytystä ja kausisäilytystä varten. Kysy lisää henkilökunnaltamme.
SÄILYTYSLOKEROT

KAMAPÖRSSI

Vuokraamossamme toimii aika-ajoin talvikaudella käytettyjen lasku- ja hiihtokamojen kirpputori. Tämä on loistava mahdollisuus laittaa omat käytetyt laskettelukamat kiertoon ja hankkia uutta tai käytettyä tilalle! Tsekkaa tarkemmat tiedot kamapörssin sivuilta.
KAMAPÖRSSI

YHTEYSTIEDOT

Puh. +358 207 436 437
ski@laajis.fi