Vuokraamo

Laajiksen vuokraamo on täyden palvelun suksivuokraamo; vuokraamme, huollamme ja säilytämme lasketteluvälineitä. Suksivuokraamomme palvelee Laajiksen rakennuksen alakerrassa (Kipinä Studion alapuolella). Sisäänkäynti löytyy ylhäältä ravintolaa vastapäätä sekä alakerrasta rampin vierestä. Vuokraamosta löytyy WC:t ja pukuhuoneet naisille sekä miehille.

Suksivuokraamossamme löytyy sopivat välineet niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle laskijalle. Luotamme Salomonin suksiin ja Burtonin lumilautoihin. Lasten setteihin kuuluu aina myös kypärä. Vuokraamon poistomyynnissä on myynnissä talvikauden aikana käytettyjä välineitä.

Vuokraamostamme löytyy myös twintip-suksia parkkilaskemista varten.

Tutustu välinevuokrauksen sopimusehtoihin.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Välinekausikortti 149€

Jo talvikaudelle 2018-19 lanseerattu välinekausikortti on huippuvalinta myös talvikauteen 2020-21! Välty uuden laskukaluston hankkimiselta kasvuikäiselle joka talvikaudelle tai laske sujuvasti laudalla ja suksilla vuorotellen. Ei myöskään välineiden kuljettamista kodin ja rinteen välillä. Välinekausikortti on oikeasti fiksu vaihtoehto! Välinekausikortin hinta on 149€ ja voit ostaa sen helposti verkkokaupasta tai paikan päältä Laajiksesa.

Kausikortti sisältää perustason alppihiihto-, lumilauta-, maastohiihto-, ja lumikenkäilyvälineet. Välineitä ei voi varata etukäteen ja ne ovat käytettävissä Laajiksen aukioloakojen puitteissa. Kortti on henkilökohtainen.

Huom! Välinekausikortti ei sisällä e-fatbikeja, lumiluistia, pro-laskuvälineitä tai perustasoa ylempiä laskuvälineitä.

Säilytyslokerot

Vuokraamomme tiloissa on runsaasti erikokoisia säilytyslokeroita sekä kasettipaikkoja kausisäilytystä varten, mutta myös lyhyempään päiväsäilytykseen. Lue tarkemmin laskuvälineiden säilytyksestä Laajiksessa Välinesäilytys-sivulta.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Välinehuolto

Laajiksessa palvelee ammattitaitoinen välinehuolto. Huollon avulla varmistamme, että vuokravälineemme ovat koko kauden huippukunnossa ja kantit terävinä. Voit siis tuoda huoletta myös omat välineesi meille huoltoon. Voit soittaa tai jättää viestin suoraan Välinehuoltoon puh. 0207 436 439. Lue lisää vaihtoehdoista Välinehuolto-sivulta.

Pyörävuokraus

Voit vuokrata Laajiksessa myös e-fatbiken, jolla on mainio ajaa talvellakin lumipoluilla. Vuokrakalustossamme on nyt KTM Macina Freeze ja Silverback S-Electro -e-fatbikeja (koot S-XL). Talvikaudella Laajiksen nurkalta lähtee virallinen talvipyöräilyreitti, joka kiertelee Laajavuoren rinteillä ja takamaastoissa. Reitin varrella on myös kaksi laavua taukopaikkoina.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Ski Shop

Vuokraamon yhteydessä toimivasta Ski Shopista löydät paljon mukavaa asustetta (pipot, hanskat, lasit, kypärät yms.) rinteeseen. Laskuvälineitä (sukset, monot yms.) voi hankkia Vuokraamon tiloissa toimivasta Pro Ski Shopista

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan vuokraamon henkilökuntaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. +358 207 436 437
ski@laajis.fi

hiihtokeskus laajis laajavuori