Vuokraamo

AJANKOHTAISTA 2021-22:
- Uusi lippuautomaatti ravintolan ovea vastapäätä on helppoa tapa hankkia rinneliput ja lunastaa kausikortit!
- Online-vuokraamostamme etukäteen varaamalla varmistat saatavuuden ja vältät vuokrasopimuksen teon paikan päällä!
- Välinesäilytyspaikat tulevalle kaudelle vuokrattavissa nyt myös online-vuokraamossa.
- Vuokraamon yhteydessä palvelee myös Laajis Shop, josta löytyvät mm. pipot, hanskat ja huivit, kypärät ja laskulasit sekä myytäviä lumilautoja ja laskettelusuksia.

Laajiksen vuokraamo on täyden palvelun välinevuokraamo; vuokraamme, huollamme ja säilytämme lasketteluvälineitä. Löydät meidät rakennuksen alakerrassa (Kipinä Studion alapuolella).
Meiltä löydät sopivat välineet niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle laskijalle. Luotamme Salomonin suksiin ja Burtonin lumilautoihin. Lasten setteihin kuuluu aina myös kypärä.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Pro-tason välineet ja vuokrattavat talviasut

Mikäli kaipaat laadukkaampia vuokravälineitä, se on nyt mahdollista. Vuokraamoomme on saapunut uusia Salomonin laskettelu- ja lautailuvälineitä, voit valita joko Standard tai Pro -tason välineet.

Unohtuiko omat ulkoiluvaatteet kotiin? Nyt voit vuokrata myös lämpimät talviasut vuokraamostamme. Asuun kuuluu Salomonin takki ja housut ja tarvittaessa myös kengät.

Välinekausikortti 150€

Välinekausikortti on huippuvalinta talvikauteen! Välty uuden laskukaluston hankkimiselta kasvuikäiselle joka talvikaudelle tai laske sujuvasti laudalla ja suksilla vuorotellen. Ei myöskään välineiden kuljettamista kodin ja rinteen välillä. Välinekausikortti on oikeasti fiksu vaihtoehto! Välinekausikortin hinta on 150€ ja voit ostaa sen helposti verkkokaupasta tai paikan päältä Laajiksessa.

Kausikortti sisältää perustason alppihiihto-, lumilauta-, maastohiihto-, ja lumikenkäilyvälineet. Välinevuokrasopimus tulee täyttää joka vuokrauskerralle erikseen, voit tehdä sen vaikka etukäteen kotoa käsin online-vuokraamon kautta. Välineet ovat käytettävissä Laajiksen aukioloaikojen puitteissa. Kortti on henkilökohtainen.

Huom! Välinekausikortti ei sisällä e-fatbikeja, pro-laskuvälineitä tai perustasoa ylempiä laskuvälineitä.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Säilytyslokerot

Vuokraamomme tiloissa on runsaasti erikokoisia säilytyslokeroita sekä kasettipaikkoja kausisäilytystä varten, mutta myös lyhyempään päiväsäilytykseen. Lue tarkemmin laskuvälineiden säilytyksestä Laajiksessa Välinesäilytys-sivulta.

Välinehuolto

Laajiksessa palvelee ammattitaitoinen välinehuolto. Huollon avulla varmistamme, että vuokravälineemme ovat koko kauden huippukunnossa ja kantit terävinä. Voit siis tuoda huoletta myös omat välineesi meille huoltoon. Voit soittaa tai jättää viestin suoraan Välinehuoltoon puh. 0207 436 439. Lue lisää vaihtoehdoista Välinehuolto-sivulta.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Pyörävuokraus

Voit vuokrata Laajiksessa myös e-fatbiken, jolla on mainio ajaa talvellakin lumipoluilla. Vuokrakalustossamme on nyt Tunturi eMax 8000 -efatbikeja, Haibike Sduro Hardnine -sähkömaastopyöriä ja lasten Tunturi -sähkömaastopyöriä. Talvikaudella Laajiksen nurkalta lähtee virallinen talvipyöräilyreitti, joka kiertelee Laajavuoren rinteillä ja takamaastoissa. Reitin varrella on myös kaksi laavua taukopaikkoina.

Laajis Shop

Vuokraamon yhteydessä toimivasta Laajis Shopista löydät paljon mukavaa asustetta (pipot, hanskat, lasit, kypärät yms.) rinteeseen. Lisäksi Shopin valikoimasta löytyy laskuvälineitä, kuten esimerkiksi lumilautoja ja laskettelusuksia.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan vuokraamon henkilökuntaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. +358 207 436 437
vuokraamo@laajis.fi