Vuokraamo

AJANKOHTAISTA 2020-21:
Vuokraamoon kulku koronaviruksen vuoksi yläkerran oven kautta. Muista noudattaa turvavälejä. Kausisäilytyskaapeille voit kulkea myös alaoven kautta.

Laajiksen vuokraamo on täyden palvelun välinevuokraamo; vuokraamme, huollamme ja säilytämme lasketteluvälineitä. Löydät meidät rakennuksen alakerrassa (Kipinä Studion alapuolella).

Meiltä löydät sopivat välineet niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle laskijalle. Luotamme Salomonin suksiin ja Burtonin lumilautoihin. Lasten setteihin kuuluu aina myös kypärä. Vuokraamon poistomyynnissä on myynnissä talvikauden aikana käytettyjä välineitä.

Varaa ja maksa välineesi etukäteen täältä.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Pro-tason välineet ja vuokrattavat talviasut

Mikäli kaipaat laadukkaampia vuokravälineitä, se on nyt mahdollista. Vuokraamoomme on saapunut uusia Salomonin laskettelu- ja lautailuvälineitä, voit valita joko Standard tai Pro -tason välineet.

Unohtuiko omat ulkoiluvaatteet kotiin? Nyt voit vuokrata myös lämpimät talviasut vuokraamostamme. Asuun kuuluu Salomonin takki ja housut ja tarvittaessa myös kengät.

Välinekausikortti 150€

Jo talvikaudelle 2018-19 lanseerattu välinekausikortti on huippuvalinta myös talvikauteen 2021-22! Välty uuden laskukaluston hankkimiselta kasvuikäiselle joka talvikaudelle tai laske sujuvasti laudalla ja suksilla vuorotellen. Ei myöskään välineiden kuljettamista kodin ja rinteen välillä. Välinekausikortti on oikeasti fiksu vaihtoehto! Välinekausikortin hinta on 150€ ja voit ostaa sen helposti verkkokaupasta tai paikan päältä Laajiksessa.

Kausikortti sisältää perustason alppihiihto-, lumilauta-, maastohiihto-, ja lumikenkäilyvälineet. Välineitä ei voi varata etukäteen ja ne ovat käytettävissä Laajiksen aukioloaikojen puitteissa. Kortti on henkilökohtainen.

Huom! Välinekausikortti ei sisällä e-fatbikeja, lumiluistia, pro-laskuvälineitä tai perustasoa ylempiä laskuvälineitä.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Säilytyslokerot

Vuokraamomme tiloissa on runsaasti erikokoisia säilytyslokeroita sekä kasettipaikkoja kausisäilytystä varten, mutta myös lyhyempään päiväsäilytykseen. Lue tarkemmin laskuvälineiden säilytyksestä Laajiksessa Välinesäilytys-sivulta.

Välinehuolto

Laajiksessa palvelee ammattitaitoinen välinehuolto. Huollon avulla varmistamme, että vuokravälineemme ovat koko kauden huippukunnossa ja kantit terävinä. Voit siis tuoda huoletta myös omat välineesi meille huoltoon. Voit soittaa tai jättää viestin suoraan Välinehuoltoon puh. 0207 436 439. Lue lisää vaihtoehdoista Välinehuolto-sivulta.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Pyörävuokraus

Voit vuokrata Laajiksessa myös e-fatbiken, jolla on mainio ajaa talvellakin lumipoluilla. Vuokrakalustossamme on nyt KTM Macina Freeze ja Silverback S-Electro -e-fatbikeja (koot S-XL). Talvikaudella Laajiksen nurkalta lähtee virallinen talvipyöräilyreitti, joka kiertelee Laajavuoren rinteillä ja takamaastoissa. Reitin varrella on myös kaksi laavua taukopaikkoina.

Ski Shop

Vuokraamon yhteydessä toimivasta Ski Shopista löydät paljon mukavaa asustetta (pipot, hanskat, lasit, kypärät yms.) rinteeseen. Vuokraamossa myydään kauden aikana myös vuokravälineitä poistomyyntinä (mm. sukset, laudat, monot), kysy näistä lisää vuokraamon henkilökunnalta.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan vuokraamon henkilökuntaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. +358 207 436 437
ski@laajis.fi