Loppu laskukamojen raahaamiselle?

Miksi kuljettaa suksia ja laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Vuokraamme erilaisia säilytystiloja ja lukittavia kaappeja laskuvälineille. Laajiksesta löytyy erikokoisia kaappeja lämpimässä tilassa, joihin mahtuu suksien tai laudan lisäksi myös muuta laskettelutavaraa. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa sekä erillisiä monokaappeja.

Kaappien vuokrauksesta tehdään vuokrasopimus Laajiksen ja vuokralaisen (täysi-ikäinen) välillä. Kausisäilytyksen vuokra-aika päättyy talvikaudella rinteiden viimeisenä aukiolopäivänä. Mikäli vuokralainen ei ole tyhjentänyt säilytyspaikkaansa vuokra-ajan päättymiseen mennessä, on Laajiksella oikeus veloittaa säilytyspaikasta käytetyltä ajalta vuokra myös talvikauden ulkopuolella voimassa olevan vuokrahinnaston mukaisesti.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT
Mikäli haluat vuokrata säilytyskaapin kaudelle 2021-22, voit tehdä sen online-vuokraamossamme.

Varaaminen onnistuu myös suoraan vuokraamosta:
vuokraamo@laajis.fi
puh. +358 207 436 437

laajis hiihtokoulu logo
laajis hiihtokoulu logo

Välinesäilytyspaikkojen hinnasto

Kaapit ovat vuokraamossa lämpimässä tilassa. Suksi- ja lautakasettipaikat ovat kylmässä tilassa.

Katso hinnat täältä.

Välineiden toimittaminen ja nouto

Välineet voi noutaa ja tuoda säilytykseen hiihtokeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Muina aikoina emme voi taata säilytyskaapille pääsyä ja veloitamme erikseen ovien avaamisesta 5€:n palvelumaksun. Otathan tämän siis huomioon välineiden säilyttämisen suhteen.

Huollamme myös välineet ammattitaitoisesti.
LISÄÄ SUKSIHUOLLOSTA

Ota yhteyttä

* Vuokraamo puh. 0207 436 437 tai ravintola puh. 0207 436 436
* Sähköpostilla: vuokraamo@laajis.fi

laajis hiihtokoulu logo