Ajankohtaista Lumimaassa

Lumimaan kausi on täydessä käynnissä! Avoinna ovat matto- ja sompahissi sekä pulkkamäki. Sompahissin vasemmalle puolelle on rakennettu kaudelle 2021-22 junnuparkki, johon pääsee helposti sompahissillä. Eturinteen laavutupa sijaitsee metsäpuiston kupeessa rinteen puolivälissä, Lumimaan laavu puolestaan mattohissin yläpäässä. Laavut soveltuvat loistavasti taukopaikoiksi!

Katso tarkemmin hinnoista ja aukioloajat alla olevista linkeistä.
Lue lisää rinteiden ajankohtaisia uutisia.

hiihtokeskus laajis laajavuori
lumimaa laavu laajis laajavuori jyväskylä

Laajiksen Lumimaa ja aloittelijoiden rinteet ovat parasta talvitekemistä perheille!

Lumimaan rinteet ja aktiviteetit on suunniteltu lapsiperheiden ja aloittelijoiden näkökulmasta. Lumimaan rinteitä hoidetaan päivittäin rinnekoneilla läpi koko talvikauden. Laajiksessa talvesta pääsee nauttimaan takuuvarmasti kelillä kuin kelillä. Lumimaan kahdelta rinnealueelta löytyy aloittelijoille sopivat mattohissi ja sompahissi sekä erillinen rinnekoneella hoidettu pulkkamäki.

Voit tuoda mukanasi omat laskuvälineet, tai käyttää Lumimaasta löytyviä pulkkia, stigoja ja erilaisia liukureita. Lumimaan lipun maksanut voi lainata lisäksi Burton Riglet -laudan vuokraamosta lipunoston yhteydessä tunniksi kerrallaan. Riglet-lauta soveltuu alle 135cm pituisille lapsille (lautoja on rajoitettu määrä tarjolla). Lasketteluvälineitä (alppisukset ja lumilaudat) voit vuokrata erillistä maksua vastaan vuokraamostamme.

Jokainen kävijä tarvitsee oman oman lipun Lumimaahan ja pulkkamäkeen. Laajiksen rinneliput ja kausikortti sisältävät aina pääsyn myös Lumimaahan. Katso lippujen hinnat ja tarkemmat ehdot täältä.

Taukopaikat ja laavut

Taukoja varten Lumimaasta löytyy ulkolaavu makkaranpaistoon ja eväiden syöntiin.

Lisäksi eturinteen puolivälissä pienen kävelyn päässä on lämmitetty laavutupa, mikä on varusteltu kotakeittiöllä ja pöydillä omien eväiden syömistä varten. Laavutuvalle voit kävellä seikkailupuiston portaita myöten (HUOM! Ei talvikunnossapitoa ja ethän kävele rinnealueella!). Mikäli makkarat jäivät kotiin, voit myös ostaa retkieväitä Laajiksen rinneravintolasta. Eturinteen laavutupa on mahdollista varata yksityiseen käyttöön (sesonkien ulkopuolella). Istumapaikkoja laavutuvalta löytyy 30.

lumimaa laavu laajis laajavuori jyväskylä

Lumimaan sessarit

Viikonloppuisin Laajiksen Hiihtokoulu järjestää rentoja sessareita Lumimaassa, joissa voit saada ohjeita ja opastusta omaan laskemiseen. Sessarit eivät vastaa hiihtokoulun tuntia, mutta siellä saat helposti vinkin, mikä kurssi sinulle sopisi!

Sessarit järjestetään la-su klo 12-13 Lumimaassa.

Syntymäpäivät

Lumimaassa voi viettää monenlaisia tilaisuuksia ja syntymäpäiviä. Pulkkailusynttärit tai hiihtokoulusynttärit ovat helpot ja hauskat järjestää. Vietä iloiset syntymäpäivät rinteessä yhdessä Laajiksen hiihtokoulun opettajan kanssa. Näissä synttäreissä keskitytään liikkumiseen ja hauskanpitoon lumella ja rinteessä yhdessä koko porukalla!

Lisäksi synttäriseurueet voivat vuokrata ravintolan rakennuksesta kokoustilan synttäriherkutteluun. Laavutupaa emme voi lomasesonkien aikana ja viikonloppuisin vuokrata mutta arki-illoille vuokraus on pääosin onnistuu.

Kysy lisää
info@laajis.fi
puh. 0400 114157 (toimisto, arkisin klo 9-16) tai +358 207 436 436 (ravintola)

lumimaa laavu laajis laajavuori jyväskylä
miniparkki lumimaa snowpark laajis laajavuori jyväskylä

Lumimaan Miniparkki

Laajiksen Lumimaassa kaikki parkkilaskemisesta kiinnostuneet voivat ottaa ensiaskeleitaan turvallisesti erittäin helpoilla obstaakkeleilla. Miniparkissa on muutamia matalia reilejä ja nokkia, joissa kaikenikäiset voivat harjoitella alkeita ja myöhemmin siirtyä seuraavalle tasolle Junnuparkkiin Aurikseen.