Laajiksessa on merkittyjä osuuksia yhteensä 13. Laajiksen rinnevalikoima on monipuolinen ja vaikeustaso vaihtelee todella helpoista lastenrinteistä haastaviin kumpareikkoihin. Laskettavaa on jokaiselle.

Talvinen Laajis tarjoaa erinomaiset puitteet lasketteluun, lumilautailuun, maastohiihtoon, lumikenkäilyyn, talvipyöräilyyn sekä moneen muuhun talviaktiviteettiin.

Laajis lyhyesti:
* 13 rinnettä
* 1 pulkkamäki
* 6 hissiä
* 4 lumiparkkia (Eturinteen Snowpark, Auriksen Junnuparkki, Wild West Laajis ja Lumimaan Miniparkki)
* Laajis Lumimaa - aloittelijoiden ja lasten alue
* 48 km hoidettuja hiihtolatuja, valaistuja 15km, ensilumenlatu
* Talvipyöräilyreitti

Voit lukea lisää Lumipallon arviosta keskuksestamme.

hiihtokeskus laajis laajavuori

SNOWPARK LAAJAVUORI

Laajiksessa löytyy neljä varsinaista lumiparkkia. Suurempi Snowpark Eturinteestä, Junnuparkki Auriksesta ja Wild West Laajis takarinteiltä. Lisäksi Lumimaasta löytyy pieniä obstaakkeleja (reilit, hyppyrit) aloittelijoille soveltuvana Miniparkkina.

LAAJIS LUMIMAA

Laajiksen Lumimaa on lähes 4 hehtaarin alue suunniteltu perheitä ajatellen. Alue sisältää 3 rinnettä, mattohissin, naruhissin ja pulkkamäen. Pienet suksi- ja lautahirmut pääsevät hiomaan taitojaan pienten obstaakkelien avulla. Evästauot on mukava viettää uudella Lumimaan Laavulla, missä on myös grillausmahdollisuus. Hiihtokoulu järjestää Lumimaassa säännöllisesti maksuttomia sessareita, joissa voi saada vinkkejä laskemiseen.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

LAAJIKSEN HIIHTOKOULU

Hiihtokoulumme tarjoaa huippulaadukasta hiihdonopetusta kaikilla taitotasoilla laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa sekä maastohiihdossa. Lisäksi hiihtokoulumme vetää opastettuja lumikenkäilyretkiä. Tulevana talvena hiihtokoulussa jatkuvat myös suositut kausikurssit.

HIIHTOLADUT

Laajavuoren ulkoilualue tarjoaa 48 kilometriä hoidettuja latuja lähes Jyväskylän kaupungin sydämessä. Latuverkostosta 15 kilometriä on valaistua. Kisakentän alueella hiihtokausi alkaa heti kelien kylmettyä ensilumenladulla

TALVIPYÖRÄILYREITTI

Laajiksesta löytyy myös talvipyöräilyreitti, joka tekee kierroksen Laajavuoren takamaastoihin ja on ajettavissa fatbikella.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Tervetuloa Laajikseen!