Laajiksessa on merkittyjä osuuksia yhteensä 12. Laajiksen rinnevalikoima on monipuolinen ja vaikeustaso vaihtelee todella helpoista lastenrinteistä haastaviin kumpareikkoihin. Laskettavaa on jokaiselle.

Talvinen Laajis tarjoaa erinomaiset puitteet lasketteluun, lumilautailuun, maastohiihtoon, lumikenkäilyyn, talvipyöräilyyn sekä moneen muuhun talviaktiviteettiin.

Laajis lyhyesti:
* 12 rinnettä
* 1 pulkkamäki
* 6 hissiä
* 3 lumiparkkia (Eturinteen Snowpark, Auriksen Junnuparkki ja Lumimaan Miniparkki)
* Metsälaskurinne Wild West Laajis
*  Ski/boarder cross -rata Auriksen Ränni
* Laajis Lumimaa - aloittelijoiden ja lasten alue
* 48 km hoidettuja hiihtolatuja, valaistuja 15km, ensilumenlatu
* Talvipyöräilyreitti

Voit lukea lisää Lumipallon arviosta keskuksestamme.

Will not wander in addition to liberty would be the soul connected with replica rolex daytona .
hiihtokeskus laajis laajavuori

SNOWPARK LAAJAVUORI

Laajiksessa löytyy kolme varsinaista lumiparkkia. Suurempi Snowpark Eturinteestä ja Junnuparkki Sompahissin alueelta. Lisäksi Lumimaasta löytyy pieniä obstaakkeleja (reilit, hyppyrit) aloittelijoille soveltuvana Miniparkkina.

Lisäksi Auriksesta löytyy ski/boarder cross -rata Auriksen ränni, jonka jatkona on reililinjaa. Takarinteeltä puolestaan löytyy metsälaskurinne Wild West Laajis.

LAAJIS LUMIMAA

Laajiksen Lumimaa on lähes 4 hehtaarin alue suunniteltu perheitä ajatellen. Alue sisältää 2 rinnettä, mattohissin, sompahissin ja pulkkamäen. Pienet suksi- ja lautahirmut pääsevät hiomaan taitojaan pienten obstaakkelien avulla. Hiihtokoulu järjestää Lumimaassa säännöllisesti maksuttomia sessareita, joissa voi saada vinkkejä laskemiseen.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

LAAJIKSEN HIIHTOKOULU

Hiihtokoulumme tarjoaa huippulaadukasta hiihdonopetusta kaikilla taitotasoilla laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa sekä maastohiihdossa. Lisäksi hiihtokoulumme vetää opastettuja lumikenkäilyretkiä. Tulevana talvena hiihtokoulussa jatkuvat myös suositut kausikurssit.

HIIHTOLADUT

Laajavuoren ulkoilualue tarjoaa 48 kilometriä hoidettuja latuja lähes Jyväskylän kaupungin sydämessä. Latuverkostosta 15 kilometriä on valaistua. Kisakentän alueella hiihtokausi alkaa heti kelien kylmettyä ensilumenladulla

TALVIPYÖRÄILYREITTI

Laajiksesta löytyy myös talvipyöräilyreitti, joka tekee kierroksen Laajavuoren takamaastoihin ja on ajettavissa fatbikella.

hiihtokeskus laajis laajavuori

Tervetuloa Laajikseen!