AJANKOHTAISTA:

* Pakettitarjous kesäkaudelle: Ratamaksu + 2kpl vuokrakiekkoja yht. 8€ (norm. 12€). Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

* Tietyömaan vuoksi Vuorilammen radalla on toistaiseksi pelattavissa vain 5 väylää (väylät 3, 4, 5 ja 8 suljettu).

Frisbeegolf on kaikille sopiva rento liikuntamuoto, jossa yhdistyvät koordinaatio ja luonnossa liikkuminen. Laji tarjoaa hauskaa tekemistä kaveriporukalle tai koko perheelle, jossa pärjää perinteistä golfia huomattavasti kevyemmällä välinearsenaalilla ja budjetilla – Vuorilammen radan käyttö Laajavuoressa on ilmaista, eikä lajiin kehitetyt omat frisbeetkään maltaita maksa. Laajavuoresta voit myös vuokrata välineet tai pelata haastavammalla 18-väyläisellä proradalla (maksullinen). Vietä siis yrityksen, perheen tai ystävien kanssa hauska kesäpäivä Laajavuoren luonnonkauniissa maastossa frisbeegolfaten!

Lisätietoja Laajavuoren frisbeegolfradasta, -tapahtumista sekä liitokiekkoilusta Jyväskylässä löydät myös Jyväskylän Liitokiekkoilijat-sivuilta.

frisbeegolf laajis laajavuori jyväskylä

HINNAT

PÄIVÄMAKSU
Laajavuoren radalle

4€

Tutustu Laajavuoren rataan

KAUSIKORTTI
Frisbeegolf-kausikortti ladataan Keycard-pohjalle (6€)

40€

Tutustu ratoihin

KIEKKOVUOKRAUS
Kiekkoja vuokrataan Laajiksen kahviosta, pantti 20€.

4€ / kpl

Tutustu ratoihin

Ratamaksut

* Laajavuoren rata (18-väyläinen) on maksullinen ympäri vuorokauden. Vuorilammen rata on maksuton.
* Ratamaksut kesäkaudella 2019 ovat 4€/pv tai 40€/kausi.
* Kausikortti ladataan keycard korttipohjalle. Keycardin hinta on 6€ mitä voi käyttää uudelleen seuraavina kausina tai monessa hiihtokeskuksessa Laajiksen lisäksi hissilippupohjana.
* Ratamaksu suoritetaan ennen pelaamista Laajiksen kahvilaan tai Laajiksen verkkokauppaan.
* Frisbeegolfliput ovat henkilökohtaisia. Niiden myyminen ja luovuttaminen edelleen on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti. Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force major -tapauksissa. Noudatamme frisbeegolfin osalta Hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Lippujen tarkastus ja tarkastusmaksu

Laajiksen tarkastajilla on oikeus tarkastaa liput. Pelaajan tulee itse huolehtia, että hänellä on pelaamiseen oikeuttava lippu. Jos lipuntarkastuksessa todetaan, että näin ei ole, perii tarkastaja päivälipun hinnan lisäksi tarkastusmaksun. Tarkastusmaksu on 50 euroa.

frisbeegolf laajis laajavuori jyväskylä

Radat

Laajavuori tarjoaa mahtavat puitteet kiekon liidätykselle. Täyden 18-väyläisen pro-radan (Laajavuoren rata) lisäksi alueelta löytyy 8-väyläinen amatöörirata (Vuorilammen rata) aloittelijoita ja perheen pienempiä ajatellen. Amatööriradalla heittomatkat ovat pienempiä ja väylät kulkevat helpommassa maastossa.

Ratakartta 2019 (PDF)

Tuloskortit

Voit tulostaa tästä itsellesi tuloskortit radoille.

* Laajavuoren radan ratakartta ja tuloskortti 2019 (PDF)
* Vuorilammen radan ratakartta ja tuloskortti 2019 (PDF)

Kiekkojen vuokraus

Laajiksen kahvion aukioloaikojen puitteissa on mahdollista vuokrata kiekkoja. Kiekkovuokra on 4€ / kpl ja pantti on 20€.

Frisbeegolf Shop

Tule tutustumaan uudistettuun Frisbeegolf Shoppiimme!

Valikoimasta löytyy seuraavien valmistajien kiekkoja.
* Innova
* Discmania
* Millenium
* Prodiscus
* Prodigy

JyLi:n jäsenkortilla normaalihinnoista seura-alennukset.
Myynnissä myös Duden vaatteita, loppuvarasto myydään 30% alennuksella (ei seura-alea).

Laajiksen terassilla voit nauttia kaupungin suurimman ja aurinkoisimman terassin antimista, kuten jäätelöstä ja muista virvokkeista.

Frisbeegolf Shop
frisbeegolf laajis laajavuori jyväskylä

Löytökiekot

Löytökiekkopalvelu loppuu Laajiksessa kesän 2019 aikana. Emme tule enää ottamaan vastaan löytökiekkoja. Suosittelemme palauttamaan löydetyt kiekot suoraan omistajilleen (usein kiekossa puhelinnumero, johon helppo laittaa tekstiviesti). Tähän mennessä (15.7.2019) palautettuja kiekkoja voi noutaa normaalisti vielä tämän kauden ajan. Näitä löytökiekkoja voi noutaa tiistaisin ennen viikkokisoja Laajiksen ravintolasta. Löytökiekkojen palvelumaksuna veloitamme 3€ / kiekko. Kiekkoja säilytetään 3 kuukautta.

Katso myös:
Ohjeistus löytökiekkoihin liittyen
Löytökiekkolistaus

Hakuaikojen peruutuksista ja muista muutoksista sekä ajankohtaisista asioista tiedotamme Laajiksen frisbeegolf-sivulla Facebookissa:
Laajis Frisbeegolf

Viikkokisat

Viikkokisat kesäkaudella 2019 ovat ohi

Laajavuoressa pelataan kesän ajan tiistai-iltaisin tasoitukselliset viikkokisat. Kisassa pelataan 18 väylää Laajavuoren radalla. Kilpailuun otetaan enintään 72 kilpailijaa. Kilpailijat otetaan kisaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaudella 2019 tiistaisin klo 17.30 - 20.00.
llmoittautuminen Laajiksen kahviossa, 16.45 - 17.10. (huom. ajat voivat muuttua kauden edetessä)
Osallistumismaksu 5€, kausikortin omaaville 3€.
Maksu maksetaan kisan TD:lle.

frisbeegolf laajis laajavuori jyväskylä

Ohjaus

Haluaisitko järjestää firma-aktiviteettina frisbeegolfia ja kaipaat ammattilaisen neuvoja?

Kysy lisää Seikkailupuiston kautta
puh. 0207 436 437
seikkailupuisto@laajis.fi