AJANKOHTAISTA

Laajavuoren 18-väyläinen rata
* Maanajot Auriksessa ovat ohi. Ratamaksu 5€ / vrk. Auriksessa kulkevien frisbeegolfväylien pintoja on kesän aikana uusittu ja maisemoitu.
* Laajavuoren 18-väyläisen viikkokisat ohi kauden 2020 osalta

Vuorilammen 9-väyläinen rata
* Ei tiedossa olevia poikkeuksia

Molemmat radat ovat maksullisia kaikkina vuorokauden aikoina. Voit ostaa pelaamisen oikeuttavan päivälipun verkkokaupasta tai Laajiksen kahviosta sen aukioloaikoina. Nyt mahdollista maksaa myös Mobilepaylla. Verkkokaupasta ostettu ratamaksu on voimassa ostohetkestä 24 tuntia.

Hinnat | Aukioloajat

frisbeegolf laajis laajavuori jyväskylä
bikepark varoitus frisbeegolf laajis

VAARA!

Laajavuoren 18-väyläinen rata kulkee Bikeparkin reittien kanssa samoilla rinteillä. Varo ja väistä pyöräilijöitä! Varmista, ettei pyöräilijöitä ole tulossa ja että sinut voidaan aina nähdä riittävän kaukaa ja ajoissa. Varo erityisesti pyöräilyreittien hyppyrikohtia! Älä mene hyppyrien alapuolelle tai läheisyyteen! Älä jätä laukkuasi tai tavaroitasi poluille.

Kiinnitä pyöräilijöihin erityistä huomiota väylien 16, 17 ja 18 läheisyydessä.

Viikkokisat

Viikkokisat kesäkaudella 2020

Laajavuoressa pelataan kesän ajan tiistai-iltaisin JyLin järjestämät tasoitukselliset viikkokisat. Kisassa pelataan 18 väylää Laajavuoren radalla. Kilpailuun otetaan enintään 72 kilpailijaa. Kilpailijat otetaan kisaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

llmoittautuminen Laajiksen kahviossa, 16.45 - 17.10
Kisa käydään klo 17.30 - 20.00.
Osallistumismaksu 5€, kausikortin omaaville 3€.
Maksu maksetaan kisan TD:lle.

HUOM! Ajat voivat muuttua kauden edetessä.

frisbeegolf viikkokisat laajis laajavuori jyväskylä

HINNAT

IKÄRAJAT
Alle 6-vuotiaat pelaavat maksavan vanhemman seurassa ilmaiseksi.
KAUSIKORTTI
Frisbeegolf-kausikortti ladataan Keycard-pohjalle (6€)

70€

Osta kausikortti

KIEKKOVUOKRAUS
Kiekkoja vuokrataan Laajiksen kahviosta, pantti 20€.

4€ / kpl

Vuokraa verkosta

PÄIVÄMAKSU KAIKKI RADAT
Laajavuoren kaikki radat

5€

Maksa verkossa

PÄIVÄMAKSU VUORILAMPI
Päivämaksu Vuorilammen rata

3€

Maksa verkossa

PERHELIPPU VUORILAMPI
Perhelippu Vuorilammen radalle, vain saman talouden jäsenille.

10€

Maksa verkossa

Ratamaksut

* Laajavuoren molemmat frisbeegolfradat ovat maksullisia (Laajavuoren 18-väyläinen prorata ja Vuorilammen 9-väyläinen rata).
* Pelaajan on esitettävä pelaamiseen oikeuttava voimassa oleva lippu pyydettäessä. Mikäli lippua ei ole, peritään pelaajalta tarkastusmaksu 50€ ja päivälipun hinta. Ostamalla lipun, varmistat frisbeegolfin jatkumisen Laajavuoren alueella.
* Kausikortti ladataan Keycard-korttipohjalle. Keycardin hinta on 6€ ja sitä voi käyttää uudelleen seuraavina kausina tai Laajiksen lisäksi monissa hiihtokeskuksissa hissilippupohjana.
* Ratamaksu suoritetaan ennen pelikierrosta Laajiksen kahvilaan tai verkkokauppaan.
* Ratamaksu on mahdollista maksaa myös Mobilepaylla, klikkaa alempaa maksamaan.
* Frisbeegolfliput ovat henkilökohtaisia. Niiden myyminen ja luovuttaminen edelleen on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti. Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force major -tapauksissa. Noudatamme frisbeegolfin osalta Hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Ratamaksun voimassaoloaika ja todentaminen
Verkkokaupasta maksettu ratamaksu on voimassa valitusta aloitushetkestä 24 tuntia sekä tunti ennen valittua hetkeä. Esim. mikäli valitset aloitushetkeksi klo 15 niin voit aloittaa pelaamisen jo klo 14 alkaen (järjestelmässä ei voi valita kuluvaa tuntia) ja ratamaksu on voimassa seuraavan vuorokauden puolelle klo 15 saakka. Sähköpostiin tuleva varausvahvistus toimii tositteena pelioikeudesta.

Kahvilasta ostettu ratamaksu on voimassa aina kyseisen päivän, jolloin maksu on maksettu. Esim. 12.6. kahvilassa maksettu ratamaksu on voimassa kyseisen päivän, mutta ei enää 13.6. vuorokauden puolella. Kassakuitti toimii tositteena.

HUOM!
Laajavuoren radalla, Auris-rinteessä sijaitsevilla väylillä väliaikaisesti pelaamista hankaloittavaa rinteiden uudelleenpinnoittamista (tavoitteena paremmat ja tasaisemmat nurmipinnat eli myös pelattavammat väylät frisbeegolfiin). Töiden ajan Laajavuoren radalle alennettu ratamaksu 3€ (norm. 5€).

frisbeegolf laajis laajavuori jyväskylä

Laajavuoren 18-väyläinen pro-rata

Laajavuoren 18-väyläinen pro-rata, edistyneille harrastajille ja kilpapelaajille sopiva, kiertää Laajavuoren laskettelurinteillä ja kisakeskuksen kentillä. Radalla on paljon korkeuseroja ja koko radan pelaamiseen kuluu aikaa n. 3 tuntia. Radan kokonaispituus on 2008 m ja par 58. Väyläpituudet vaihtelevat 49-183 metrin välillä. Pro-rata lähtee aivan Laajiksen päärakennuksen edustalta. RATA ON MAKSULLINEN.

Vuorilammen rata

Vuorilammen 9-väyläinen amatöörirata sopii hyvin aloittelijoille ja perheen pienimmille, mutta tarjoaa myös edistyneemmille pelaajille haasteita. Tällä radalla korkeuserot ovat hyvin pieniä ja koko rata kulkee Laajiksen ja Vuorilammen lähimetsissä. Vuorilammen rata lähtee kilpakentän kupeesta. RATA ON MAKSULLINEN.

Ratakartat ja tuloskortit

Voit tulostaa tästä itsellesi ratakartat ja tuloskortit radoille.

* Ratakartta Laajavuori & Vuorilampi 2020 (PDF)
* Laajavuoren radan ratakartta ja tuloskortti 2020 (PDF)
* Vuorilammen radan ratakartta ja tuloskortti 2020 (PDF)

Kiekkojen vuokraus

Laajiksen kahvion aukioloaikojen puitteissa on mahdollista vuokrata kiekkoja. Kiekkovuokra on 4€ / kpl ja pantti on 20€.

Frisbeegolf Shop

Tule tutustumaan uudistettuun Frisbeegolf Shoppiimme!

Valikoimasta löytyy seuraavien valmistajien kiekkoja.
* Innova
* Discmania
* Millenium
* Prodiscus
* Prodigy

JyLi:n jäsenkortilla normaalihinnoista seura-alennukset.
Myynnissä myös Duden vaatteita, loppuvarasto myydään 30% alennuksella (ei seura-alennusta vaatteista).

Laajiksen terassilla voit nauttia kaupungin suurimman ja aurinkoisimman terassin antimista, kuten jäätelöstä ja muista virvokkeista.

Frisbeegolf Shop
frisbeegolf laajis laajavuori jyväskylä

Löytökiekot

Laajis ei ota vastaan löytökiekkoja. Suosittelemme palauttamaan löydetyt kiekot suoraan omistajilleen (usein kiekossa puhelinnumero, johon helppo laittaa tekstiviesti).

Frisbeegolf on mukava harrastus

Frisbeegolf on kaikille sopiva rento liikuntamuoto, jossa yhdistyvät koordinaatio ja luonnossa liikkuminen. Laji tarjoaa hauskaa tekemistä kaveriporukalle tai koko perheelle, jossa pärjää perinteistä golfia huomattavasti kevyemmällä välinearsenaalilla ja budjetilla. Laajavuoresta voit myös vuokrata välineet. Vietä siis yrityksen, perheen tai ystävien kanssa hauska kesäpäivä Laajavuoren luonnonkauniissa maastossa frisbeegolfaten!

Lisätietoja Laajavuoren frisbeegolfradasta, -tapahtumista sekä liitokiekkoilusta Jyväskylässä löydät myös Jyväskylän Liitokiekkoilijat-sivuilta.

frisbeegolf laajis laajavuori jyväskylä

Ohjattu frisbeegolf

Haluaisitko järjestää firma-aktiviteettina frisbeegolfia ja kaipaat ammattilaisen neuvoja?

Kysy lisää toimiston kautta
puh. 0400 114 157
info@laajis.fi