Varastontyhjennys - vuokrapyörien poistomyynti

Varastontyhjennys käynnissä, mikä tarkoittaa että vuokrapyörämme ovat myynnisssä ja valikoimaa on runsain mitoin. Meiltä löydät muunmuassa Production Priveen teräs täysjoustopyörät ja sähköfatbiket ja -maastopyörät. Vuokrakäytössä olevat pyörät ovat olleet käytössä eri määriä, joten pyörien kunnossa voi olla eroja. Tämä kannattaa ottaa huomioon. Myös uutena löytyy pyöriä, kysy tarkemmat tiedot vuokraamosta.

Paikan päältä vuokraamosta löydät myytävät tuotteet ja saat asiantuntevaa palvelua. Suosittelemme käyntiä vuokraamossa saatavilla olevien pyörien kunnon ja oikean koon selvittämiseksi. Huomioithan, että pyöriä ja kokoja on rajoitettu määrä.

YHTEYDENOTOT
Tiedustelut (kuten hinta- ja saatavuustiedot) ensisijaisesti sähköpostilla vuokraamo@laajis.fi, paikan päältä vuokraamosta aukioloaikojen puitteissa tai puhelimitse 0207 436 437.

Pyörämyynnin tiimoilta voit olla yhteydessä myös toimistoon sähköpostilla info@laajis.fi tai puhelimitse 0400 114 157 (arkisin klo 9-15).

Myytävät enduro- ja dh-pyörät

* Production Privée Shan Nº5 Classic - teräsrunkoinen enduropyörä, vuosimalli 2021
Erittäin yksinkertainen, laadukas ja varma hyvillä osilla niin poluille kuin Bikeparkiin.

* Saracen Myst AL -alamäkipyörä, vuosimalli 2019
Saracenin alumiinirunkoinen perustason mäkipyörä. Halvalla lajin pariin.

* Ghost Riot AL Essential -enduropyörä, vuosimalli 2021
Ghostin täysjoustoinen enduropyörä. Suunniteltu alamäkiä varten: RIOT EN kehitettiin kokonaan uudelleen ja suunniteltiin entistä johdonmukaisemmin vaativiin endurokierroksiin.

Myytävät sähköpyörät

* Haibike Sduro Hardnine 6.0
E-MTB. Alumiinirunkoinen, tehokas sähkömaastopyörä.