Pyöräily

Bikeshop

Pyörien poistomyynti.

Bikeshop

Vuokraamossa on käynnissä varastontyhjennys pyörien osalta, valikoimasta löytyy runsain mitoin niin uusia kuin vuokrakäytössä olleita pyöriä. Meiltä löydät mm. Production Priveen terästäysjoustopyörät ja sähköfatbiket ja -maastopyörät. Vuokrakäytössä olevat pyörät ovat olleet käytössä eri määriä, joten pyörien kunnossa voi olla eroja. Tämä kannattaa ottaa huomioon. Kysy tarkemmat tiedot vuokraamosta.

Paikan päältä vuokraamosta löydät myytävät tuotteet ja saat asiantuntevaa palvelua. Suosittelemme käyntiä vuokraamossa saatavilla olevien pyörien kunnon ja oikean koon selvittämiseksi. Huomioithan, että pyöriä ja kokoja on rajoitettu määrä.

YHTEYDENOTOT
Tiedustelut (kuten hinta- ja saatavuustiedot) ensisijaisesti paikan päältä vuokraamosta (aukioloaikojen puitteissa), sähköpostilla vuokraamo@laajis.fi tai puhelimitse 0207 436 437.

Voit tutustua valikoimaan myös Laajis Shopin näyteikkunassa.

Bikeshop

Myyntipyörät

Myytävät enduro- ja dh-pyörät

Production Privée Shan Nº5 Classic - teräsrunkoinen enduropyörä, vuosimalli 2021
Erittäin yksinkertainen, laadukas ja varma hyvillä osilla niin poluille kuin Bikeparkiin.
Hinta: 2950€ (käytetty)

Ghost Riot AL Essential -enduropyörä, vuosimalli 2021
Ghostin täysjoustoinen enduropyörä. Suunniteltu alamäkiä varten: RIOT EN kehitettiin kokonaan uudelleen ja suunniteltiin entistä johdonmukaisemmin vaativiin endurokierroksiin.
Hinta: uusi pyörä 2399€, käytetty pyörä 1899€

Myytävät sähköpyörät

Tunturi eMAX 8000
E-fatbike. Tunturi eMAX jäykällä keulalla. Varustettu Shimano STEPS E8000 -sähkömoottorilla. Löytyy M ja L-koossa.
Hinta: 2950€ (käytetty)

Tunturi eMAX EP8
E-fatbike. Tunturi eMAX joustokeulalla. Löytyy M ja L-koossa.
Hinta: 3650€ (käytetty)

Tunturi E275
E-MTB. Täysjoustoinen Tunturi E275 FS on varustettu maastopyöriin kehitetyllä Shimanon tehokkaimmalla EP8 -sähkömoottorilla. Löytyy koossa M ja L.
Hinta: 4899€ (uusi)

Tunturi e260
Lasten e-MTB. Erityisesti nuorille suunniteltu 26-tuumainen sähkömaastopyörä! Tunturi e260 on varustettu Shimano Steps E5000 -sähkömoottorilla. Löytyy 1 kpl.
Hinta: 2200€ (uusi)