Ajettavaa kaikille kuskeille

Nykyisellään Bikeparkista löytyy toistakymmentä eritasoista trailia. Ajajat liikkuvat omalla vastuullaan reiteillä. Helpoimmat reitit löytyvät mattohissin rinteeltä (suljettuna 2021 rinnetöiden vuoksi) ja Eturinteen alaosasta. Auriksessa ja rinteiden välissä menee haastaviakin traileja ja parkin pisimmät yhtenäiset laskut ajetaan takarinteen puolelle pohjoisen suuntaan. Pohjoisrinteille laskevilta reiteiltä joudut kuitenkin ajamaan hieman siirtymää päästäksesi takaisin hissille.

Kartta

Ajettavat reitit on pääosin merkattu maastoon, mutta kannattaa silti etukäteen tutustua myös reittikarttaan. Se helpottaa sopivan reitin valitsemista ja valitulla reitillä pysymistä, kun risteyksissä ehtii kääntyä oikeaan suuntaan. Tietenkin hissityöntekijöiltä ja paikallisilta kuskeilta kannattaa kysyä vinkkejä reiteistä ja niillä ajamisesta, jos olet ensi kertaa käymässä. Sivun alareunasta löydät vielä Trailforks-kartan, jota voi helposti tarkastella maastonkin puolella.

Tutustu reitteihin etukäteen

Ohessa video uudelta Aavikko-reitiltä Eturinteestä. Lisää 360°-reittiesittelyitä Laajiksen Youtube-kanavan soittolistalta: Laajis Bikepark - Youtube. Listalla myös muiden ajajien kuvaamia videoita Laajiksesta!

Laajis Bikepark on Trailforks.com