Laajavuoren Laajis Bikepark tarjoaa monipuoliset reitit alamäkiajoon, enduroon ja XC-pyöräilyynkin. Vuoren rinteillä löytyy valtavasti eritasoisia reittejä rennosta kurvailusta tiukempaan rymistelyyn. Hissit pyörivät kauden aikana kyydittäen ajajat yli 100 nousumetriä ylöspäin Laajavuoren huipulle. Jos taas pyöräsi on hieman kevyempi ja haluat polkea myös ylämäet, löytyy Laajavuoren maastoista kaikkea haastavista juurakkopoluista tasaisen ulkoilureitin tykitykseen.

Luethan läpi myös Bikeparkin säännöt.

Ajankohtaista:
La 28.9. Bikepark avoinna klo 12-18, kun ajetaan Bikepark-kauden päätöstapahtuma, Nasset.
- Liput: Hissi- ja nasselippu 40€ (kausikorttilaisille nasselippu 15€), nasselippu sisältää ruokailun ja kisoihin osallistumisen.
- Pukeutuminen vapaa, mutta paras asuste palkitaan.
- Ruokailu:Kilpailut: päivän aikana pidetään dual slalom -kisa ja junnukisa (alle 15-v., jos innokkaita junnuja riittää paikalla)
- Illanvietto:: Caravan-alueen saunat ovat käytettävissä. Rinneravintola avoinna klo 23 asti. Nasse-jatkot Heidi's Bier Barissa keskustassa, josta varattu kaksi isoa pöytää (ilmainen sisäänpääsy klo 22 saakka).

HINNAT

PÄIVÄLIPUT

HISSILIPPU (2H)
Kahden tunnin hissilippu.

15€

Tutustu hinnastoon

HISSILIPPU (4H)
Neljän tunnin hissilippu.

20€

Tutustu hinnastoon

HISSILIPPU (PÄIVÄ)
Päivälippu, saatavilla ke, la ja su.

25€

Tutustu hinnastoon

KAUSIKORTIT

ENNAKKO
Ennakkokausikortti ostettavissa 2.6. asti. Kausikortti ladataan Keycard-pohjalle.

200€

Tutustu hinnastoon

KAUSIKORTTI
Kausikortti ladataan Keycard-pohjalle.

250€

Tutustu hinnastoon

KAUSIKORTTIPAKETTI
Ostettavissa pakettina talvikausikortin (alk. 159€) varauksen yhteydessä.

159€

Lue lisää paketista

FIRMAKAUSIKORTTI
Kausikortti ladataan Keycard-pohjalle.

450€

Tutustu hinnastoon

Alamäkipyörien vuokraus

Uutuus kesäkaudella 2019: vuokraa alamäkipyörä ja -suojat!

Laajikseen saapui uutena alamäkipyöriä (koot S, M ja L), joita on mahdollista vuokrata Bikepark-ajamiseen. Nämä täysiveriset DH-pyörät ovat malliltaan Saracen Myst. Lisäksi vuokralle löytyy laadukkaat Foxin suojasetit ja kypärät. Suojia voi vuokrata myös erikseen.

bikepark alamäkipyöräily laajis laajavuori jyväskylä
bikepark alamäkipyöräily laajis laajavuori jyväskylä

Trailit

Bikeparkin tiimi huolehtii traileista ja niiden kunnosta. Nykyisellään Bikeparkista löytyy toistakymmentä eritasoista trailia. Ajajat liikkuvat omalla vastuullaan reiteillä.

Kesäkaudelle 2019 rinteille valmistellaan myös uusia, aloittelijoille sopivampia reittejä. Lisää tietoa reittiuudistuksista kauden alun lähestyessä.

Kausikortti

Laajiksen kausikortilla ajat jopa 5 kertaa viikossa Laajavuoren rinteitä ja siirryt kevyesti takaisin ylös hissillä. Kauden alettua hissi pyörii aina keskiviikosta sunnuntaihin, tietyllä kelivarauksella (ukkosrintamat yms.) Kausikortin voi hankkia edullisesti ennakkohintaan (200€) 2.6. asti. Talvellakin rinteissä liikkuvan kannattaa harkita kausikorttipakettia, jossa talvikausikortin varaamalla voi Bikepark-kausikortin hankkia samaan pakettiin vain 159€:lla! Lisää kausikorttipaketista.
Kausi Laajiksessa avataan mahdollisimman pian lumien sulettua ja trailien kuivuttua ajokelpoisiksi.

Jos sinulla on Mielakan, Swinghillin tai Ounasvaaran bikepark-kausikortti, niin kannattaa ottaa kesän ohjelmaan vierailu Jyväskylässä ja Laajiksen Bikeparkissa. Em. keskusten kausikortilla saat Laajiksen päivälipun puoleen hintaan! Ja tietysti Laajiksen kausikortilla hankit em. keskusten päivälipun samalla -50% tarjouksella.

bikepark alamäkipyöräily laajis laajavuori jyväskylä
Hupimaa alamäkipotkulauta laajis jyväskylä laajavuori

Alamäkipotkulaudat

Bikeparkin aukioloaikojen puitteissa on myös vuokrattavissa alamäkipotkulautoja. Voit tehdä ennakkovarauksen alamäkipotkulautoihin Seikkailupuiston vuokraamosta:
* seikkailupuisto@laajis.fi
* p. +358 207 436 437

Sähköpyörävuokraus

Nyt vuokrattavissa KTM:n e-fatbiket (malli Macina Freeze). Pyörät soveltuvat niin maastoon kuin tasaiselle maalle ja sopivat jokaiselle kuntotasoon katsomatta (eivät kuitenkaan Bikeparkin alamäkireiteille). Boschin moottori avustaa ja voit keskittyä nauttimaan ajamisesta.

Vuokraan sisältyy myös kypärä ja lukko sekä reittiopastukset Jyväskylän alueelle. Saat tietysti opastuksen pyörän käyttöön. Pyörät vuokrattavissa myös talvella, ajettavissa on ainakin talvipyöräilyreittimme. E-fatbikeja on vuokrattavissa erikokoisia; S-, M- ja L-kokoista (S-kokoisella pystyy ajamaan n. 150cm pitkä).

Pyörän vuokraus on helppoa. Voit tehdä varauksen:
* Sähköpostitse: info@laajis.fi
* Soittamalla p. +358 400 114 157 (toimisto, arkisin klo 9-16) tai p. +358 207 436 437 (vuokraamo)

E-bike vuokraus jyväskylä

Helppo saapua

Laajavuoreen pääsee helposti niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä.
Alueella runsaasti ilmaista parkkitilaa.
Katuosoite: Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

Kauempaa tulevan kannattaa ottaa majoitus hostellista tai caravanalueelta ja ajaa koko viikonloppu. Lisäksi ajojen jälkeen aikaa voi viettää Seikkailupuistossa, frisbeegolfaamalla, saunomalla tai vain rentoutumalla rinneravintolan aurinkoisella terassilla.

LAAJIS OUTDOOR HOSTEL
LAAJIS URBAN CARAVAN

laajis kartta sijainti laajavuori jyväskylä