Ajankohtaista parkissa

Bikeparkin kausi 2022 on käynnissä - tsekkaa ajankohtaiset aukioloajat täältä!

OSTA BIKEPARK-LIPUT KÄTEVÄSTI VERKKOKAUPASTA

AJANKOHTAISTA
* La 13.8 noin klo 12-15 alfa & omega avoinna vain MTB-Rally -tapahtuman osallistujille
* Bikepark-kausi alkoi la 28.5.2022 ja jatkuu su 2.10.2022 saakka!
* Kurvaa parkkiin! -kausikorttikampanja 2022 toteutui!
*Tälle kesälle saatiin myös kivoja etuja Laajis Bikeparkin kausikorttilaisille:

Nuuksio Bikepark
Mielakka Bikepark
-25% hissilipuista

Scandic Laajavuori
Kylpylään kaksi yhden hinnalla!

Tänä kesänä Bikeparkissa on uutuutena HappyHours eli tutummin Bikeparkin Häppärit. Kesäkaudella perjantaisin ajetaan edullisemmin Häppäri-hinnoin:

- 2h Bikepark-häppärilippu 15€ (norm. 23€)
- 2h Bikepark-häppärilippu + vuokrapyörä + vuokravarusteet yht. 50€ (norm. 78€)

Häppärihinnat ovat voimassa kesäkaudella perjantaisin klo 15 eteenpäin. Liput ladataan Skidatan keycardille (uusi pohja 7€) ja ne ovat henkilökohtaisia. Häppärihintoja ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

OTA YHTEYTTÄ
vuokraamo@laajis.fi | 0207 436 437

Varaa pyörät ja kurssit etukäteen Rentlen kautta.

Hinnat | Aukioloajat

Tutustu alamäkipyöräilyyn

Elämä alamäessä on hauskempaa, kun perusteet ovat hallussa. Laajiksessa järjestetään alamäkipyöräilykursseja niin aloittelijoille kuin jo aiemmin lajia harrastaneille. Oppaana toimii FMBIA-koulutuksen saaneet pyöräilyn ohjaajamme. Alkeiskurssilla tutustutaan lajiin ja välineistöön opastetusti, jatkokurssi puolestaan tarjoaa esimerkiksi tekniikkavinkkejä jo aiemmin alamäkipyöräilyä harrastaneille. Järjestämme myös yksityisopetusta alamäkipyöräilyyn, niin alkeis- kuin jatkotuntien muodossa.

Kysy yksityisopetusta suoraan vuokraamosta vuokraamo@laajis.fi tai puh. +358 207 436 437.

Kurssit 2022:
- Tutustuminen alamäkipyöräilyyn -kurssit (1 x 100min, lapset / naiset / aikuiset)
- Alamäkipyöräilyn alkeet lapsille -kurssit (2 x 100min)
- Aikuisten jatkokurssit (1 x 3h)

bikepark alamäkipyöräily laajis laajavuori jyväskylä

Bikepark kehittyy

Laajiksen Bikeparkia kehitetään jatkuvasti. Alueelle rakennettiin uusia alamäkipyöräilyreittejä aloittelijoiden ja nautiskelijoiden tarpeisiin. Uusien reittien lisäksi vuokraamotoimintaa laajennettiin entistä kattavammaksi ja erityisesti alamäkipyöräilyn tarpeisiin. Kehitämme pyörähuoltopalveluita ja majoitustoimintoja pyöräilijäystävällisemmäksi ja parannamme pyöränpesupistettä. Tiloihin rakennettiin mm. ympäri vuorokauden palveleva kameravalvottu pyörävarasto. Kehityshankkeen myötä alueen reittien kyltityksiä parannetaan ja merkataan. Lisäksi Laajis avasi pyöräilykoulun, joka tarjoaa opetusta ja ohjausta erityisesti alamäkipyöräilyyn.

Laajis Bikepark

Laajis Bikepark tarjoaa tulevaisuudessa entistä monipuolisemmat reitit alamäkiajoon, enduroon ja XC-pyöräilyyn. Laajavuoren rinteillä löytyy eritasoisia reittejä rennosta kurvailusta vaativampaan ajoon. Alueen maastoista löytyy myös kaikkea haastavista juurakkopoluista tasaisempiin ulkoilureitteihin. Alueen kyltityksiä ja reittejä kehitetään helpottamaan liikkumista.

Laajiksen Bikepark pyörii kesäkaudella joka päivä, tietyllä kelivarauksella (ukkosrintamat yms.) Laajavuoressa pääset nauttimaan runsaista laskupäivistä syksyyn saakka. Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

Luethan läpi myös Bikeparkin säännöt.

Alamäkipyörien vuokraus

Laajiksesta löytyy vuokralle alamäki- ja enduropyöriä. Suojavarusteiksi valikoimassa on Alpinestarsin ja Foxin full face -kypäriä, rintapanssareita, polvisuojia ja ajopaitoja. Pyörät ovat kysyttyjä kesäaikana, joten suosittelemme tekemään varauksen etukäteen online-vuokraamostamme. Lisätietoa pyörävuokrauksesta täältä.

Tiedustelut ja varaukset myös sähköpostilla tai puhelimitse.
vuokraamo@laajis.fi
+358 207 436 437

Trailit

Laajiksen Bikeparktiimi huolehtii alueen traileista ja niiden kunnossapidosta. Laajiksesta löytyy toistakymmentä eritasoista trailia. Ajajat liikkuvat omalla vastuullaan reiteillä.

bikepark alamäkipyöräily laajis laajavuori jyväskylä
E-bike vuokraus jyväskylä

E-fatbikevuokraus

Vuokraa e-fatbiket Laajiksesta! Sähköläskipyörät soveltuvat niin maastoon kuin tasaiselle maalle ja sopivat jokaiselle kuntotasoon katsomatta (eivät kuitenkaan Bikeparkin alamäkireiteille).

Vuokraamostamme löydät myös tarvittavat lisävarusteet pyöräilyyn (kypärät, lukot, laturit, reput, lamput, jne). Vuokraamosta saat opastuksen pyörän käyttöön ja myös vinkkejä reittien suhteen. E-fatbiket ovat vuokrattavissa myös talvella, jolloin alueelta löytyy mm. talvipyöräilyreittimme. E-fatbikeja löytyy useita eri kokoja (minimipituus n. 150cm).

Varaa e-fatbiket suoraan online-vuokraamostamme.

Alamäkipotkulaudat

Bikeparkissa voit laskea myös alamäkipotkulaudoilla helpoimpia reittejä. Varaa potkulaudat online-vuokraamosta etukäteen tai tule mestoille ihmettelemään mistä on kyse.

Hupimaa alamäkipotkulauta laajis jyväskylä laajavuori
laajis kartta sijainti laajavuori jyväskylä

Helppo saapua ja kattavat palvelut

Vain 4 km päässä Jyväskylän ydinkeskustasta sijaitsevaan Laajavuoreen on helppo saapua. Omalla autolla saapuville asiakkaille on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Paikallisliikenteen bussi (nro 25) kulkee keskustasta Laajavuoreen useamman kerran tunnissa ja pysäkki on suoraan Laajiksen edessä. Bussimatka keskustasta Laajikseen kestää noin 10 minuuttia.

Pyöräilyn jälkeen voit pestä pyöräsi Laajiksen pyöränpesupisteillä ja mikäli nälkää iskee kesken päivän, rinnekahvila tarjoaa purtavaa ja virvokkeita.

Kauempaa tulevan kannattaa varata majoitus Laajiksen hostellista tai karavaanialueelta ja viettää koko viikonloppu alamäessä. Majoituksemme sijaisevat heti rinteen alapuolella. Lisäksi ajojen jälkeen aikaa voi viettää Seikkailupuistossa, frisbeegolfaamalla, saunomalla tai vain rentoutumalla Laajiksen aurinkoisella terassilla. Laajiksen vierestä n. 400 metrin päästä löytyy myös kylpylähotelli.

Majoittujillemme on rakennettu 24h kameravalvottu pyöräsäilytyspaikka päärakennuksen yhteyteen minne saat turvallisesti pyörän yön ajaksi talteen! Säilytystila kuuluu majoituksen hintaan. Majoittujien käytössä on lisäksi pesutupa ja kuivaushuone likaantuneita ja märkiä ajokamppeita varten, yhteiskeittiöt sekä hostellissa että karavaanialueella, iltasaunat ja läheltä löytyy myös Vuorilammen uimapaikka.

LAAJIS OUTDOOR HOSTEL | LAAJIS URBAN CARAVAN