ALAMÄKIPOTKULAUDAT

Bikeparkin yhteydessä on vuokrattavissa alamäkipotkulautoja, joita voit käyttää Bikeparkin aukioloaikoina.

Bikeparkin rinteisiin alamäkipotkulaudat soveltuvat loistavasti. Ne tuovat vaihtelua ja ovat helppoja käyttää. Vuokrauksen yhteydessä henkilökunta opastaa potkulaudan käytössä ja huolehtii, että asiakas pärjää sen kanssa myös rinteessä.

Alamäkipotkulaudat kannattaa varata ennakkoon niiden rajoitetun määrän vuoksi. Potkulautoja suositellaan 5-vuotiaasta ylöspäin.

HINNAT

1 TUNTI
Hinta sisältää hissilipun, kypärän ja alamäkipotkulaudan.

19€ / hlö

Tutustu Bikeparkiin

2 TUNTIA
Hinta sisältää hissilipun, kypärän ja alamäkipotkulaudan.

29€ / hlö

Tutustu Bikeparkiin

PERHETARJOUS
Perhelippu (max. 4hlöä, 1-2 aikuista) sisältää hissiliput, kypärät ja alamäkipotkulaudat tunnin ajaksi.

69€ / 1 tunti

Tutustu Bikeparkiin

Lisätietoja ja ennakkovaraukset

Lisätietoa ja ennakkovaraukset
Puh. 0207 436 439
seikkailupuisto@laajis.fi

bikepark alamäkipyöräily laajis laajavuori jyväskylä

Vuokrausehdot

Lautaa vuokratessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan voimassaoleva henkilökortti. Potkulauta tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se oli vuokralle annettaessa. Vuokraaja on täydessä vastuussa laudasta koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Laajikselle. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan potkulaudalle ja sen välineille aiheutetut vahingot sekä kadonneet osat. Vuokraajan omavastuu on 600€.

Vuokraaja on itse vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapotkulaudasta sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä. Vuokraaja vuokraa ja ajaa laudalla omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan.