Uuden seikkailuradan avajaiset keskiviikkona 8.8.2018

Haikara on laskeutunut Seikkailupuisto Laajavuoreen! Uusi huikea rata on 250 metriä pitkä köysiliuku rinteen poikki ja se sisältää hauskoja tehtävärasteja. Tämän kunniaksi järjestämme Seikkailupuistossa keskiviikkona 8.8. avajaistapahtuman ja luvassa on hauskaa ohjelmaa sekä kilpailuita koko päiväksi! Eikä unohdeta tietenkään uutta rataa, uskallatko testata tuon uuden huikean köysliu'un?

Seikkailupuisto on avoinna koko päivän klo 10-20 ja liput voi ostaa ennakkoon verkkokaupasta. Uudistunut Hupimaa on avoinna myös klo 12-18 tarjoten paljon iloa ja hupia perheen pienimmille. Myös Bikeparkin hissit pyörivät klo 12-20, alamäkipotkulautoja on vuokrattavana Bikeparkin aukioloaikojen mukaisesti.

Myös Laajiksen rinneravintola palvelee asiakkaita päivän aikana. Ravintolasta löydät kylmät virvokkeet sekä pienet makeat ja suolaiset syötävät seikkailun lomaan. Laajiksen keittiö on avoinna klo 15.00 - 19.30, joten myös isompaan nälkään on tarjolla helpotusta.

Lue lisää avajaisten ohjelmasta alempaa, luvassa on monipuolista ohjelmaa, kilpailuita ja loistavia tarjouksia. Ja kenties päivän aikana paljastetaan jotain huikeaa...

Tervetuloa Seikkailupuisto Laajavuoreen!

Tapahtumapäivän ohjelmaa

Seikkailupuiston ja muiden Laajiksen hauskojen aktiviteettien lisäksi luvassa on myös paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Ohjelmalista päivittyy.

Kakkukahvit 100 ensimmäille asiakkaalle
Uutta rataa juhlistamme tarjoamalla 100 ensimmäiselle asiakkaalle kakkukahvit. Kakkutarjoilu Kabinetin puolella klo 10 alkaen.

Ilmapalloja lapsille
Juhlat eivät ole mitään ilman ilmapalloja. Jaamme tapahtumapäivän aikana lapsille ilmapalloja. Ilmapalloja jaetaan Seikkailupuiston alueella, palloja rajoitettu määrä.

Haikara-jahti
Uusin tulokas päätti leikkiä heti ensitöikseen piilosta. Haikara-jahdissa Seikkailupuistoon on piilotettu erityisiä Haikara-kortteja ja löytäjille on luvassa kivoja palkintoja.

Jeti ja Panda vierailevat alueella
Laajiksen oma maskotti Jeti vierailee Seikkailupuistossa yhdessä ystävänsä Pandan kanssa. Bongaa maskotit ja käy tervehtimässä!

Vesi-ilmapallojen tarkkuusheittoa
Kuumana kesäpäivänä kaivataan viilennystä ja mikäpäs sen parempi keino siihen kuin vesi-ilmapallot! Hupimaassa Jaffa-taulun luona järjestetään päivän mittaan leikkimielistä tarkkuusheittoa, käy kokeilemassa saatko päivän parhaimmat pisteet!

Keksi Haikaralle nimi -kilpailu
Haikara tarvitsee nimen, niinpä sinä pääset auttamaan siinä. Paras nimiehdotus palkitaan. Kilpailulaatikko löytyy Kabinetista.

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis esiintyy Seikkailupuistossa

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis saapuu esiintymään Seikkailupuistoon keskiviikkona 8.8.2018! Konsertissa kuullaan kaikille tuttuja lasten ikivihreitä, joiden mukana ei voi olla laulamatta. Muistatko esimerkiksi omasta lapsuudesta, kuka asuu Kumputiellä? Nämä tutut lastenlaulut tarjoavat vanhemmille nostalgian hetkiä ja niistä pääsevät riemuitsemaan myös lapset. Loiskis-orkesteri esiintyy Laajavuoren kesäteatterissa ja konsertti sopii koko perheelle.

Esitys alkaa klo 16.00 Laajavuoren kesäteatterin lavalla. Vapaa pääsy.

Kuvaaja Tanja Koskinen.