Vuokraa alamäkipyörät ja -suojat Laajiksesta!

Alamäkipyöräilystä kiinnostuneet, nyt on mahtavia uutisia! Laajiksesta löydät vuokrattavaksi alamäkipyöriä sekä suojia. Saracen Myst AL -merkkisiä pyöriä löytyy eri kokoisia (S, M ja L-koot). Nämä täysiveriset DH-pyörät soveltuvat loistavasti Bikepark-ajoon. S-kokoisen pyörän ajajan tulisi olla ainakin 165cm pitkä, että pyörällä on mielekästä ajaa. M-kokoinen soveltuu n. 170-180cm pitkälle ja L-kokoinen on sopiva yli 180cm pitkille kuskeille.

Pyörien lisäksi vuokrattavana on myös laadukkaita Foxin suojia ja kypäriä sekä laseja. Suojia on mahdollista vuokrata myös erikseen.

Varaathan pyörät ennakkoon, että osaamme varautua ja ei tule turhaa reissua Laajikseen. Voit tehdä varauksen:
* sähköpostitse vuokraamo@laajis.fi
* puhelimitse: +358 207 436 437 (vuokraamo) tai +358 400 114 157 (toimisto, arkisin klo 9-16)

Ennen vuokrauksen aloitusta tulee täyttää VUOKRAUSSOPIMUS.

bikepark alamäkipyöräily laajis laajavuori jyväskylä
bikepark alamäkipyöräily laajis laajavuori jyväskylä

Vuokrausehdot

Pyörää vuokratessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan voimassaoleva henkilökortti. Pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se oli vuokralle annettaessa. Vuokraaja on täydessä vastuussa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Laajikselle. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen välineille aiheutetut vahingot sekä pyörästä kadonneet osat. Vuokraajan omavastuu on 600€.

Vuokraaja on itse vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapyörästä sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä. Vuokraaja vuokraa ja ajaa pyörällä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan.

Laajis Bikepark

Laajavuoren Laajis Bikepark tarjoaa monipuoliset reitit alamäkiajoon, enduroon ja XC-pyöräilyynkin. Vuoren rinteillä löytyy valtavasti eritasoisia reittejä rennosta kurvailusta tiukempaan rymistelyyn. Hissit pyörivät kauden aikana kyydittäen ajajat yli 100 nousumetriä ylöspäin Laajavuoren huipulle.

Bikeparkin tiimi huolehtii traileista ja niiden kunnosta. Nykyisellään Bikeparkista löytyy toistakymmentä eritasoista trailia. Ajajat liikkuvat omalla vastuullaan reiteillä. Kesäkaudelle 2019 rinteille valmistellaan myös uusia, aloittelijoille sopivampia reittejä.

Luethan myös Bikeparkin säännöt.

bikepark alamäkipyöräily laajis laajavuori jyväskylä