efatbike pyörävuokraus laajis laajavuori jyväskylä

Talvipyöräily

Pyörällä ajaminen on mukavaa talvellakin! Mahdollisuuksia Jyväskylässä ja Laajavuoressa on erilaisiin ajeluihin: aja rennosti leveää talvipyöräilyreittiä, tarkasti kapeammilla talvipoluilla tai vauhdikkaasti myös talveksi avatuilla alamäkireiteillä. Jos sinulla ei ole sopivaa pyörää voit vuokrata polkuajeluun sopivan e-fatbiken Laajiksesta. Mukavia talviajeluita!

Pyörävuokraus

Voit vuokrata sähköavusteisen läskipyörän eli e-fatbiken Laajiksesta ja koittaa pyöräilyä myös talvella! Laajiksen vuokrakalustona on KTM:n Macina Freeze -e-fatbikeja, joilla on mukava ajella lumisilla poluilla. Laduilla ajaminen ei näilläkään pyörillä ole sopivaa, mutta jos polkuajaminen tuntuu liian haastavalta, voit retkeillä myös talvipyöräilyreitillä.

Lue lisää: PYÖRÄVUOKRAUS

efatbike talvipyöräily laajis laajavuori jyväskylä

Talvipyöräilyreitti

Talvipyöräilyreitti on avattu myös talvikaudelle 2018-19. Reittiä on ei ole merkitty maastoon, mutta reittikartan avulla reitillä pysyy varmasti hyvin.

Kiertoreitin pituus on 3,4 km ja siirtymäreitti on 0,5km suuntaansa. Tampattu pyöräilyreitti kulkee Niemelän laavun kautta eikä Takarinteen laavullekaan tarvitse tehdä pitkää pistoa reitiltä. Muutamassa kohdassa reitti risteää hiihtoladun kanssa, joissa tulee noudattaa varovaisuutta ja väistää hiihtäjiä.

Pyöräreitti on kielletty hiihtäjiltä.