Laajiksen ajankohtaiset uutiset

Ajankohtaiset tarjoukset löytyvät aina täältä.

--

TEHDÄÄN TALVI! -KAUSIKORTTIKAMPANJAN TOINEN ERÄ
14.3.2022
Kausikorttikampanjan ensimmäinen hintaporras (149€) myytiin loppuun ma 14.3. Tämä tarkoittaa sitä, että kampanjassa on siirrytty toiseen hintaportaaseen (169€).

Tehdään talvi -kausikorttikampanjassa on kolme hintaporrasta:
* 1. porras 149€ (1000kpl erä) LOPPUUNMYYTY
* 2. porras 169€ (1000kpl erä)
* 3. porras 189€ (1000kpl erä)

Erän loputtua siirrytään aina seuraavaan hintaportaaseen, kunnes kaikki kolme erää ovat myyty loppuun. Kannattaa olla siis nopea varmistaakseen edullisemman kausikortin ensi talvelle!

Kampanjan kausikortit ostettavissa verkkokaupasta ja paikan päältä.

KATSE ENSI TALVEEN - KAUSIKORTTIKAMPANJA 2022-23!
25.2.2022
Tehdään talvi -kausikorttikampanja on käynnistynyt talvikauden 2022-23 kausikorttien osalta. Kampanjassa on kolme hintaporrasta:
* 1. porras 149€ (1000kpl erä)
* 2. porras 169€ (1000kpl erä)
* 3. porras 189€ (1000kpl erä)
Erän loputtua siirrytään aina seuraavaan hintaportaaseen, kunnes kaikki kolme erää ovat myyty loppuun. Kannattaa olla siis nopea varmistaakseen edullisimman kausikortin ensi talvelle!

Kampanjan kausikortit ostettavissa verkkokaupasta ja paikan päältä.

RAVINTOLAOHJEISTUS PÄIVITETTY HELMIKUULLE
2.2.2022
Laajiksen rinneravintolan päivitetyn ravintolaohjeistuksen näette allaolevasta kuvasta. Ravintolan aukioloajat laajenivat 1.2. alkaen niin, että arkisin rinneravintola on avoinna klo 20 saakka. Anniskelu päättyy rinneravintolan sulkeutuessa. Rinneravintolassa ei ole käytössä koronapassia. Käytäthän kasvomaskia asioidessasi sisätiloissa. Sisäänkäynnin yhteydestä löytyy käsien desifiointipiste.

Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät täältä.

PÄIVITETTY RAVINTOLAOHJEISTUS
11.1.2022
Laajiksen rinneravintolan päivitetyn ravintolaohjeistuksen näette allaolevasta kuvasta. Ravintola sulkeutuu klo 18, anniskelu loppuu klo 17. Rinteet ja vuokraamo ovat avoinna normaalisti. Rinneravintolassa ei ole käytössä koronapassia. Käytäthän kasvomaskia asioidessasi sisätiloissa. Sisäänkäynnin yhteydestä löytyy käsien desifiointipiste.

Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät täältä.

TEHDÄÄN TALVI -KAUSIKORTTIKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT!
16.12.2021
Viimeinen hintaporras myytiin loppuun eilen illalla ja näin ollen kampanja on päättynyt. Iso kiitos kaikille kausikortin kampanjasta hankkineille!
Kausikortit rinteeseen myydään nyt normaalihinnoin:
* aikuiset 415€
* nuoret 325€
* lapset ja seniorit 275€

Normaalihintaiset kausikortit ostettavissa verkkokaupasta ja paikan päältä.

AJANKOHTAISTA RINNETIETOA - LISÄÄ LASKETTAVAA
16.12.2021
Pakkasjaksojen aikana Laajiksessa päästiin lumettamaan niin hyvin, että Auris saatiin auki ke 15.12.2021. Takarinne puolestaan avataan la 18.12.2021. Laskettavaa siis riittää joululomallekin!
Eturinteen snowpark on laskettavissa edelleen puolesta välin saakka, mutta parkki uudistuu jouluviikon aikana. Junnuparkki löytyy sompahissin luota.

Talvipyöräilyreitin tiimoilta reitti tulee pysymään tällekin talvikaudelle samana. Talvipyöräreittiä on aloitettu pohjustamaan ja ensi viikon pakkasten jälkeen reitin pitäisi olla ajettavissa. Tästä tiedotetaan erikseen vielä, kun reitti on avoinna ja käytettävissä.

Joulun ajan aukioloajat löytyvät täältä.

RAVINTOLARAJOITUKSET ALKAVAT LAUANTAINA 4.12.2021
3.12.2021
Laajis Oy:n rinneravintola ei ota käyttöön koronapassia. Tämä tarkoittaa sitä, että anniskelu loppuu klo 17 joka päivä. Asiakaspaikkojen määrä on 75% kokonaismäärästä.

Ravintolassa jokaisella asiakkaalla on oltava oma istumapaikka pöydän tai muun tason äärellä. Ravintolapöytään tulee saapua kassan kautta. Ylimääräistä liikehdintää ravintolasalissa tulee välttää. Tilatut ruoat noudetaan noutopisteeltä. Ruokatilauksen valmistumista odotetaan omassa pöydässä.

Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa. Ravintolaan tullessa pese tai desinfioi kädet. Käsidesipiste löytyy sisäänkäynnin yhteydestä.

LUMETUS JATKUU - TÄLLÄ VIIKOLLA LISÄÄ LASKETTAVAA
1.12.2021
Laajiksen talvikausi alkoi pe 26.11. säilölumen avulla Eturinteen puolivälistä saakka. Loistavien pakkaskelien myötä lumetus päästiin käynnistämään ja lumetuskalustoa on tällä hetkellä Lumimaassa ja Eturinteen yläosassa. Lumimaa avautuu mattohissin osalta torstaina 2.12. ja sompahissin osalta avaustavoite on lauantaina 4.12. Lisäksi pulkkamäen ja Eturinteen avaaminen ylhäältä saakka on tavoitteena lauantaina 4.12. Tämän jälkeen lumetus siirtyy takarinteille ja Aurikseen.

Talvikauden 2021-22 Laajiksen snowparkeista vastaa Havumäki Ranch. Eturinteessä on alkukauden PopUp -parkki. Laajiksen Snowpark-kanavista voit seurata mitä uutta rinteille on valmistumassa ja tsekata uusimmat rakennetut linjat. Laajis Snowparkin löydät Instagramista ja Facebookista.

Laajiksen Snowpark-kanavat
Instagramissa
Facebookissa

TALVIKAUDEN AVAUSTAVOITE ON PE 19.11.2021
21.10.2021
Ilmat kylmenevät ja talvi tekee tuloaan, jonka myötä saamme paljon kysymyksiä liittyen talvikauden avaustavoitteeseen. Tähtäämme Eeturinteen alaosan avaamiseen säilölumen avulla 19.11.2021! Mikäli sääolosuhteiden takia avausta joudutaan siirtämään, ilmoitamme siitä kanavissamme. Talvikauden avaukseen on enää kuukausi jäljellä ja huippuedulliset talven kausikortit ovat myynnissä hintaan 179€ (rajattu lisäerä). Lue lisää kausikorttikampanjasta täällä.

Myös välinesäilytyspaikat kaudelle 2021-22 ovat vuokrattavissa. Vuokraa kaappi kätevästi online-vuokraamon kautta. Tutustu Laajiksen välinesäilytysmahdollisuuksiin täällä.

snowpark laajis laajavuori jyväskylä

Ajankohtaista koronavirusepidemiaan liittyen

Noudatamme alueen viranomaisten suosituksia. Päivitämme koronaepidemian vaikutuksista Laajiksen toimintaan sekä asiaan liittyvää ohjeistusta tähän:

Laajiksen koronaohjeet ja toimenpiteet

Sisältö päivitetty 28.11.2020

Olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti ja viranomaisten ohjeistusten mukaan. Noudatamme Suomen hiihtokeskusyhdistyksen (SHKY) antamia suosituksia. Toivomme että asiakkaamme ja alueen muut käyttäjät noudattavat näitä ohjeita ja suosituksia:
- Tule rinteeseen vain terveenä.
- Muista käsi- ja yskimishygienia.
- Laita käytetyt nenäliinat ja kertakäyttöiset suojamaskit roskikseen.
- Osta lippusi etukäteen verkkokaupasta jos mahdollista.
- Varaa ja maksa vuokravälineet ja hiihtokoulutunnit verkkokaupan kautta jos mahdollista.
- Käytä etämaksua aina kun mahdollista.
- Huolehdi turvaväleistä.
- Suosittelemme suojamaskin käyttöä sisätiloissa.
- Jos et pysty pitämään riittävää etäisyyttä, käytä suojamaskia myös ulkona.
- Lataa puhelimeesi Koronavilkku-sovellus.
- Toimi vastuullisesti, noudata rinnesääntöjä ja kulunohjauksia sekä henkilökunnan antamia ohjeita.

Lue Suomen hiihtokeskusyhdistyksen koronavirusepidemiaan liittyvät ohjeistukset tarkemmin TÄÄLTÄ.

Muut koronaa ehkäisevät toimenpiteet Laajiksessa:
* Olemme käsitelleet useimmin kosketeltavat pinnat ravintolassa ja vuokraamossa itsedesinfioivalla valokatalyysipinnoitteella, joka vähentää virusten ja bakteerien määrää pinnoilla ja sisäilmassa.
* Desinfioimme vuokravälineet käyttökertojen välillä.
* Sisätiloissa asiakasmääriä on rajoitettu viranomaisten ohjeiden mukaisesti
* Rajoitamme kurssien ja retkien osallistujamääriä viranomaisten ohjeiden mukaan.
* Suosittelemme menemään ankkurihissiin pareittan omassa seurueessa.
* Työntekijämme pitävät kasvomaskeja sisätiloissa ja myös ulkoilmassa, mikäli turvaväleistä ei voida tilanteen vuoksi huolehtia.

Koronatilanne elää jatkuvasti. Olemme valmiita siirtämään tiettyjä palveluketjun osia myös ulkoilmaan ja teemme töitä ennakkovarausjärjestelmämme parantamiseksi, millä voidaan vähentää jonotusta. Vuokraustapahtumat pystytään hoitamaan fyysinen kohtaaminen minimoiden. Muutamme tälle talvikaudelle lumetusjärjestystä ja avaamme Takarinteen ja kolmannen ankkurihissin ennen Aurista, jotta saamme asiakkaita jaettua laajemmille rinnealueille.

Laskettelukauden jatkuminen on meidän kaikkien omissa käsissä. Kiitos siis että jaksat noudattaa koronaohjeitamme!

Laajiksen väki

Päivitykset talvikausi 2020-21

PÄIVITYS 9.3.2021

Laajiksen rinteet, vuokraamo ja hiihtokoulu ovat avoinna normaalisti

Uudet rajoitustoimet eivät vaikuta rinteisiin, vuokraamoon, hiihtokouluun ja majoituspalveluihin

Laajiksen kaikki 13 rinnettä ja snowparkit ovat huippukunnossa ja palvelevat asiakkaita normaaliin tapaan. Välinevuokraamo jatkaa toimintaansa ja hiihtokoulun kurssit sekä yksityisopetus jatkuu nykyisten kokoontumisrajoitusten puitteissa kuten tähänkin saakka. Nyt on täydellinen talvisää ja rinteissä on hyvin tilaa. Tervetuloa nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta.

Jäikö hiihtolomareissu väliin? Oletko koskaan ajatellut miniloman pitämistä kotikylässä suoraan rinteen alla? Laajiksen ski-in hostelli palvelee normaaliin tapaan asiakkaitaan. Nyt on erinomainen mahdollisuus kokeilla jotain erilaista koko perheen kanssa ja hyödyntää taukotilaa päivän aikana laskettelun lomassa. Huonehinnat alkaen 45€ / vrk.

Laajiksen ravintola palvelee uusien rajoitusten mukaisesti tiistaista 9.3. alkaen

Laajiksen rinneravintola palvelee uusien rajoitusten puitteissa asiakkaitaan take-away annoksin. Ruokaa ja virvokkeita pääset nauttimaan levähdyspaikoilla, jotka eivät ole ravintolan välittömässä läheisyydessä. Laajiksesta löytyy useita levähdyspaikkoja, kuten katettu kesäteatteri eturinteen ala-aseman vierestä ja laavuja rinnealueelta. Laskettelun lisäksi myös tauon pitäminen on siis edelleen helppoa ja pääset suojaan lumisateelta.

Myös tähän vinkkinä, että säännös ei koske hostellihuoneita. Voit siis tilata ruoka-annoksesi ja nauttia ne omassa hostellihuoneessa rauhassa sisätiloissa. Yksi hyvä lisäsyy varata meiltä myös majoitus.

Ravintolan ja vuokraamon WC-tilat palvelevat myös normaaliin tapaan rinneasiakkaita.

Ravintolatoiminnan rajoitukset ovat voimassa maaliskuun loppuun. Talvi näyttäisi jatkuvan tänä vuonna ainakin pääsiäiseen saakka Laajiksessa, joten tervetuloa nauttimaan ulkoilmaelämästä.