Nauti runsas ja edullinen aamupala Laajiksessa

Aamupala hostellin asukkaille
Laajiksen huonehinnat eivät sisällä aamupalaa. Tarjolla olevat aamupalavaihtoehdot:
* erikseen tilauksesta ryhmille
* aamupalapussit
* omatoiminen aamupala hostellin yhteiskeittiössä (huoneissa jääkaapit)

Aamupalapussin hinta on 8€ / hlö / aamu ja se sisältää täytetyn leivän, tuoremehun, jogurtin, hedelmän ja annospikapuuron. Aamupalapussi toimitetaan huoneen jääkaappiin.

Aamupalapussin tilaukset tulee tehdä vähintään päivää ennen saapumista joko puhelimitse 0207 436 436 (vastaanotto) tai sähköpostilla laajis@laajis.fi. Tilauksen yhteydessä tulee muistaa mainita mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot.

Lisäksi tilattavissa on myös iltapalapussi (8€ / hlö / ilta), jonka sisältö vastaa aamupalapussia. Myös iltapalapussit tilataan etukäteen aamupalapussien tapaan.

Laajiksen aamupala tilauksesta ryhmille
Ryhmille on mahdollista varata aamupalapöytä Laajiksen ravintolaan. Aamupalapöydän kattaus sisältää puuroa, jogurttia, muroja, leikkeitä, juustoja sekä leivänpäällisiä. Sämpylöiden ja ruisleipien lisäksi saat pyydettäessä gluteenittomia tuotteita. Aamupalaan kuuluu mehujen lisäksi kahvi, tee ja kaakao.

Aamupalapöytä tehdään min. 20 hlölle, hinta 9€ / hlö. Varaa aamupala etukäteen joko puhelimitse 0207 436 436 (vastaanotto) tai sähköpostilla laajis@laajis.fi. Tilauksen yhteydessä tulee muistaa mainita mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot.