kausikortti laajis

10 kysymystä kausikorttikampanjasta

Tärkeimmät ohjeet kampanjaan liittyen:

1. Mitä tapahtuu, jos tavoitteeseen ei päästä?
Mikäli kampanjan aikana ei saada riittävää määrää rekisteröityneitä ostajia (3000 kpl), kampanja ei toteudu ja kausikorttia ei veloiteta. Laajiksella on oikeus toteuttaa kampanja muullakin määrällä.

2. Pitääkö minun maksaa kausikortti heti?
Kausikortti varataan verkkokaupan kautta, jolloin raha varataan tililtä heti ja mikäli kampanja ei toteudu, niin rahat palautetaan tilille.

3. Pitääkö minun maksaa, vaikka kampanja ei toteudu?
Ei tarvitse. Ennakkovarauksen yhteydessä tililtä varatut rahat palautetaan tilillesi, mikäli kampanja ei toteudu. Sitova varaus velvoittaa maksamaan ainoastaan silloin, jos kampanjan tavoitteeseen päästään.

4. Pitääkö minun ostaa kausikortti normaalin hintaan (aikuiset 415€, nuoret 325€, lapset 275€) mikäli kampanja ei toteudu?
Ei, osallistuminen “Tehdään yhdessä talvi kaudelle 2019-20” -kampanjaan ei velvoita ostamaan kausikorttia normaaliin hintaan. Maksuvelvollisuus liittyy vain varattuun kampanjahintaiseen kausikorttiin.

5. Milloin kausikortti on voimassa? Voinko käyttää sitä myös kesäkaudella?
Kausikortti on voimassa Laajiksen talvikauden 2019-20 ajan, mikäli kampanja toteutuu. Kauden aukioloajat päivittyvät Laajiksen nettisivuille. Kausikortti ei oikeuta käyttämään Laajiksen hissejä kesäkaudella.

6. Voinko perua kausikorttivarauksen ennen kampanjan päättymistä?
Varausta ei voi perua. Kun olet rekisteröitynyt, se on sitova ja velvoittaa kausikortin hankintaan kampanjahinnalla, mikäli se toteutuu. Laajiksella on oikeus kampanjan toteuttamiseen, vaikka tavoitemäärä jäisi vajaaksi.

7. Miten saan tiedon toteutuuko kampanja vai ei?
Lähetämme kaikille varauksen tehneille sähköpostin kampanjan toteutuessa.

8. Miten maksan kausikorttini?
Kausikortti varataan verkkokaupasta, jonka yhteydessä tililtä varataan raha heti. Mikäli kampanja ei toteudu, rahat palautetaan tilille takaisin.

Laajiksen hyväksymät maksuvälineet
Verkkokaupan toimitusehdot

9. Miten lunastan kausikorttini?
Kausikortin varaus tehdään verkkokaupan kautta, jolloin raha varataan heti tililtä. Saat verkkokaupasta varauksen yhteydessä sähköpostiisi maksukuitin ja varausnumeron, pidä nämä tiedot tallessa. Mikäli kampanja toteutuu ja varasit kausikortin ja Keycardin (6€), nämä tulee noutaa Laajiksen lipunmyyntipisteestä (rinneravintolassa). Mikäli ennakkovarasit kausikortin omalle Keycardille (yhteensopiva SkiData-lippujärjestelmämme kanssa), niin kampanjan toteutuessa kortti aktivoidaan käyttöön ensimmäisellä hissinousulla. Mikäli kampanja ei toteudu, ennakkovarauksen yhteydessä varatut rahat palautetaan ja mikäli kausikortti varattiin omalle Keycardille, se peruuntuu automaattisesti.

10. Minkä ikäiset tarvitsevat lipun?
Alle kuusivuotiaat voivat laskea ilmaiseksi maksavan vanhemman seurassa, kun heillä on kypärä päässä. Alle kuusivuotiaat eivät siis tarvitse hissilippua tai kausikorttia mikäli laskevat aikuisen seurassa, jolla on voimassa oleva hissilippu. Kampanjan kautta varattavan kausikortin hinta on sama kaikenikäisille, jotka tarvitsevat hissilipun laskeakseen Laajiksessa.

Takaisin kampanjasivulle