Vuorilammen savusauna

vaakabanneri-savusauna-2000x500-160920

Kuin erämaassa aivan keskustan kupeessa

Laajavuoren virkistysalueeseen kuuluvan Vuorilammen rannalta löytyy aito savusauna ja tupakabinetti. Vuorilammen savusauna sopii palavereihin, pikkujouluihin, edustukseen ja virkistäytymiseen. Savusaunalle mahtuu kerrallaan 15 hengen kokoiset ryhmät saunomaan, ruokailemaan ja viettämään iltaa. Suuremmatkin ryhmät saadaan saunan lauteille, kun hyödynnetään lähellä olevan Gasthausin palveluita ruokailuun ja kierrätetään sopuisasti porukkaa savun lauteilla.

Saunamenut

Voimme valmistaa saunomisen yhteyteen monenlaisia tarjoiluita, lue lisää. Savusaunalla on A-oikeudet ja sieltä löydätte runsaan valikoiman juomia. Räätälöimme myös halutessanne savusaunalle muita teille sopivia ruokia ja tarjoamisia.

Palju

Vuorilammen vesi saattaa joskus olla melko viileää. Halutessanne voimmekin vuokrata ja toimittaa savusaunalle paljun kylpemistä varten. Siellä on rentouttavaa istua löylynheiton lomassa. Paljussa on tilaa 8 henkilölle ja se on kaasulämmitteinen. Paljun vuokra on 150€.

palju160920-fb

Muut palvelut

Saunomiseen ja ruokailuun voitte yhdistää myös ohjattua toimintaa ja aktiviteettejä. Seikkailupuistossa voi viettää virkistyspäivän myös sateella - puiden alla sade ei haittaa. Samoin Kipinä Studion personal trainereiden kanssa on mukava tulla viettämään yrityksen virkistyspäivää.

Tervetuloa viettämään elämyksellinen päivä Laajavuoressa ja Vuorilammen savusaunalla.

Varaukset

Savusaunan hinta on 455€. Huom! Ei aikarajoitusta.

Puh. 0207 436 436
info@laajis.fi
tai
JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ