Vuorilammen savusauna

Savusauna aivan keskustan kupeessa

Laajavuoren virkistysalueeseen kuuluvan Vuorilammen rannalta löytyy aito savusauna ja tupakabinetti. Vuorilammen savusauna sopii palavereihin, pikkujouluihin, edustukseen ja virkistäytymiseen. Savusaunalle mahtuu kerrallaan 15 hengen kokoiset ryhmät saunomaan, ruokailemaan ja viettämään iltaa. Suuremmatkin ryhmät saadaan saunan lauteille, kun hyödynnetään lähellä olevan Laajiksen rinneravintolan palveluita ruokailuun.

Saunamenut

Voimme valmistaa saunomisen yhteyteen monenlaisia tarjoiluita, lue lisää. Savusaunalla on A-oikeudet ja sieltä löydätte runsaan valikoiman juomia. Räätälöimme myös halutessanne savusaunalle muita teille sopivia ruokia ja tarjoamisia.

Palju

Savusaunan löylyt kruunaa palju missä tilaa löytyy 8 hengelle. Vuorilammen vesi saattaa olla varsinkin syksyisin ja keväisin varsin raikasta, joten palju tuo tilaisuuteen mukavasti lämmintä tunnelmaa. Palju on kaasulämmitteinen ja vuokraamme paljua myös tarvittaessa muihinkin tilaisuuksiin. Palju pestään huolellisesti jokaisen saunaillan jälkeen ja vedet vaihdetaan.

palju160920-fb

Muut palvelut

Saunomiseen ja ruokailuun voitte yhdistää myös ohjattua toimintaa ja aktiviteettejä. Seikkailupuistossa voi viettää virkistyspäivän myös sateella - puiden alla sade ei haittaa. Samoin Kipinä Studion personal trainereiden kanssa on mukava tulla viettämään yrityksen virkistyspäivää.

Tervetuloa viettämään elämyksellinen päivä Laajavuoressa ja Vuorilammen savusaunalla.

Varaukset ja hinnat

Savusauna 455€
Palju 150€
Menujen laskutus minimissään 10 hengelle

Saunalla ei ol ole aikarajoitusta.

Puh. 0207 436 436
info@laajis.fi
tai
JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ