KAMPANJA TOTEUTUU!

Laajiksen Tehdään talvi! -kausikorttikampanja totetuu. Jäljellä on enää rajallinen määrä 150€ kampanjahintaisia kausikortteja (norm. 415€). Kampanja päättyy 13.12.2018 tai aiemmin, mikäli kausikortit myydään loppuun. Maksutapana myös Klarnan osamaksu.

Kaikille kausikortin varanneille lähetetään sähköpostilla tarkemmat toimintaohjeet kausikortin noudon ja lunastuksen suhteen. Mikäli et ole saanut sähköpostiisi viestiä, löydät toimintaohjeet kausikortin lunastukselle alempaa.

hiihtokeskus laajis laajavuori

LAAJIKSEN KAUSIKORTTI ON ETUKORTTI!

Sen lisäksi että lasket kausikortilla Laajiksen rinteillä, Lumimaassa ja alamäkiluisteluradalla rajattomasti koko kauden ajan, saat samassa yhteydessä lukuisia rahanarvoisia etuja, jotka voit lunastaa kausikorttia näyttämällä.

Etuina esimerkiksi valikoituihin Suomen hiihtokeskuksiin päiväliput -50% ja Scandic Laajavuoren kylpylään kaksi yhden hinnalla!

VÄLINEKAUSIKORTTI

Laajiksen talvikauden 2018-19 uutuus on välinekausikortti! Välinekausikortin hinta on 150€ ja voit ostaa sen helposti verkkokaupasta.

Kausikortti oikeuttaa käytön vuokraamon talvivälineisiin saatavuuden mukaan. Sisältää alppihiihto-, lumilauta-, maastohiihto-, ja lumikenkäilyvälineet. Välineitä ei voi varata etukäteen. Kortti on henkilökohtainen.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

VÄLINESÄILYTYSKAAPIT

Miksi kuljettaa suksia ja laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Vuokraamme erilaisia säilytystiloja ja lukittavia kaappeja laskuvälineille. Laajiksesta löytyy erikokoisia kaappeja lämpimässä tilassa, joihin mahtuu suksien tai laudan lisäksi myös muuta laskettelutavaraa. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa sekä erillisiä monokaappeja.

Voit vuokrata säilytyskaapin kätevästi suoraan verkkokaupan kautta!

VÄLINEHUOLTO

Laajiksessa palvelee ammattitaitoinen välinehuolto. Huollon avulla varmistamme että myös välineet ovat koko kauden huippukunnossa ja kantit terävinä. Hyväkuntoisilla välineillä voi nauttia harrastamisesta ja huoltopalvelumme avulla sinulta säästyy aikaa harrastuksesta pariin.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

HIIHTOKOULU

Hiihtokoulumme tarjoaa huippulaadukasta hiihdonopetusta kaikilla taitotasoilla laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa sekä maastohiihdossa. Lisäksi hiihtokoulumme vetää opastettuja lumikenkäilyretkiä. Tulevana talvena hiihtokoulussa jatkuvat myös suositut kausikurssit.

Hiihtokoulun kursseille on helppo ilmoittautua verkkokaupan kautta.

Laajis takarinne

LISÄTIETOA

Kausikortin lunastus, verkkokaupasta ostetut

- Ostin kausikortin verkkokaupasta ja latasin sen suoraan keycardille.
Kausikortti on ladattu suoraan keycardille, mikäli syötit verkkokaupassa keycardin numeron. Verkkokaupasta suoraan keycardille ladatut kausikortit aktivoituvat ensimmäisestä hissinoususta ja ovat näin ollen käyttövalmiita. Keycardin pintaan tulee kuitenkin käydä jossain vaiheessa päivittämässä ajankohtaiset kausitiedot. Päivitetyllä pinnalla saat myös kausikortin edut käyttöösi. Voit käydä päivittämässä pinnan tiedot Laajiksessa esimerkiksi kauden alettua.

- Ostin vain kausikortin verkkokaupasta, mutta en ladannut sitä keycardille.
Mikäli valitsit verkkokaupassa keycard-kohdasta "Minulla on omat keycardit kun tulen noutamaan liput lipunmyynnistä" tai et saanut syötettyä keycardin numeroa, kausikortit tulee lunastaa suoraan Laajiksesta.
Ota mukaasi sähköpostiisi tullut tilausvahvistus ja oma keycard-kortti (Skidata keycard) mille voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden keycardin hinnan (6€).
Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

- Ostin kausikortin ja keycardin verkkokaupasta, mitä teen?
Verkkokaupasta ostetut kausikortit ja keycardit lunastetaan suoraan Laajiksesta. Olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi, joten pidä se mukana tullessasi noutamaan kausikorttia. Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

- Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kausikortit tulee lunastaa Laajiksesta paikan päältä aukioloaikojen puitteissa. Ravintola on avoinna arkisin klo 6.30 – 13.00. Kauden ensimmäinen Kamapörssi järjestetään 7.-8.12.2018, jolloin myös vuokraamosta voi käydä lunastamassa kausikortteja. Vuokraamo on avoinna pe 7.12. klo 14-20 ja la 8.12. klo 10-16. Muista aukioloajoista tiedotamme myöhemmin. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa.

Mikäli tilauksessa on useampi kausikortti, tulee kaikki kausikortit noutaa yhdellä kertaa.

- Kausikortin maksaminen
Verkkokaupasta varatut kausikortit ovat maksettu tilauksen yhteydessä eikä sitä tarvitse maksaa enää uudelleen noudon yhteydessä.

Lue lisää kauden ensimmäisestä kamapörssistä.

Kausikortin lunastus, liikuntarahalla maksavat

Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kausikortit tulee lunastaa Laajiksesta paikan päältä aukioloaikojen puitteissa. Ravintola on avoinna arkisin klo 6.30 – 13.00. Kauden ensimmäinen Kamapörssi järjestetään 7.-8.12.2018, jolloin myös vuokraamosta voi käydä lunastamassa kausikortteja. Vuokraamo on avoinna pe 7.12. klo 14-20 ja la 8.12. klo 10-16. Muista aukioloajoista tiedotamme myöhemmin. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa.
HUOM! Liikuntarahalla maksettavat kausikortit tulee lunastaa 13.12.2018 mennessä!

Miten lunastan kausikortin?
Liikuntarahalla maksettavat kausikortit lunastetaan paikan päältä Laajiksesta.
Jokaista kausikorttia varten otetaan kausikortin käyttäjän kuva, nimi ja yhteystiedot.
Ota mukaasi oma keycard-kortti (Skidata keycard) mille voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden keycardin hinnan (6€).

Kausikortin maksaminen
Kausikortti tulee maksaa paikan päällä joko liikuntarahalla tai muulla maksuvälineellä kausikortin noudon yhteydessä. Maksu tulee suorittaa yhdellä kertaa, mutta voit maksaa osan kausikortista rahalla ja osan virkistysseteleillä. Huomioithan, että liikuntarahat ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan oman kausikorttinsa.

Laajiksen hyväksymät maksuvälineet ja virkistyssetelit näet täältä.

Varausohjeet

Verkkokaupassa sinun tulee luoda itsellesi tunnukset, joiden avulla ostaminen onnistuu helposti. Kausikorttia varten tarvitaan kausikortin haltijan nimi, kasvokuva (.jpg muodossa) ja yhteystiedot (alaikäisten tapauksessa huoltajan yhteystiedot). Verkkokaupassa voit tunnukset tehtyäsi luoda itsellesi oman tiimin (esim. perheenjäsenet, ystävät), jolle voit kätevästi hankkia kausikortteja.

Lisäksi kausikorttivaraus vaatii Keycardin. Mikäli sinulla on jo olemassaoleva Keycard, tarvitset siitä numerosarjan. Verkkokaupasta voit myös ostaa uuden Keycardin (hinta 6€). Voit myös tulla kampanjan loputtua olemassaolevan Keycardin kanssa Laajiksen kassalle päivittämään siihen kausikortin.

Varauspolku
1. Siirry uuteen verkkokauppaamme, luo itsellesi tunnukset ja mene sen jälkeen kohtaan "Kausikorttikampanja 2018-19".

2. Onneksi olkoon, nyt voit ennakkovarata kampanjahintaisia (150€) kausikortteja itsellesi, perheellesi ja vaikka ystävillesikin! Lisää haluamasi määrä kausikortteja ostoskoriisi ja siirry sen jälkeen kassalle.

3. Tässä kohtaa sinulta kysytään Keycard-tilannetta. Voit käyttää jo olemassaolevaa Keycard-pohjaasi (syötä numerosarja) tai ostaa uuden (6€). Kolmas vaihtoehto päivittää olemassaolevalle Keycardille kausikortti kampanjan päätyttyä.

4. Keycardin jälkeen kysytään lipun käyttäjää. Mikäli ennakkovaraat kausikortin jollekin toiselle henkilölle tai varaat useamman kausikortin, voit helposti luoda uuden henkilön tiedot ja liittää heidät samalla tiimiisi.

5. Tarkista tilaus ja siirry maksu-kohtaan. Otathan huomioon, että ennakkovarauksen yhteydessä kausikortin hinta varataan tililtäsi. Mikäli kausikorttikampanja ei toteudu, rahat palautetaan tilillesi.

6. Kampanja-ajan jälkeen tiedotamme kampanjan toteutumisesta ja mahdollisesta jatkosta.

* Voit ladata kausikortin jo olemassa olevaan Skidatan Keycard -korttiin. Mikäli sinulla on jo olemassa Keycard (ensimmäinen vaihtoehto), verkkokaupan varauksen yhteydessä kysytään numerosarjaa, jonka löydät kortista.
* Jos sinulla ei ole Skidatan Keycard-korttia, voit varata sen kausikortin yhteydessä verkkokaupasta ja kampanjan toteutuessa noutaa sen Laajiksesta.
* Voit lisätä kasvokuvan kausikortin käyttäjästä. Jpg.-muodossa olevan kuvan voi ladata verkkokaupassa.

Maksaminen liikuntarahalla

Maksatko liikuntarahalla tai lahjakortilla? Verkkokaupassa ei ole mahdollisuutta maksaa liikuntarahalla. Laita yhteystietosi (postiosoite, puhelinumero) sekä mikä liikuntaraha sinulla on käytössäsi osoitteeseen info@laajis.fi niin lisäämme sinut mukaan varauslistalle. Liikuntarahalla voit maksaa vain henkilökohtaisen kausikorttisi.

Muut kuin liikuntarahalla tai lahjakortilla maksettavat kausikorttivaraukset kampanjahintaan tehdään verkkokaupan kautta, jonka yhteydessä maksu tapahtuu heti. Mikäli kampanja ei toteudu, rahat palautetaan tilille täysimääräisesti.

Alle 6-vuotiaat laskevat ilmaiseksi

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät laskevat maksavan vanhemman seurassa ilmaiseksi. Mikäli lapsesi täyttää kuusi vuotta kauden aikana ja haluat varata hänelle kausikortin, ole meihin yhteydessä info@laajis.fi.

10 kysymystä kausikorttikampanjasta

Tärkeimmät ohjeet kampanjaan liittyen:

1. Mitä tapahtuu, jos tavoitteeseen ei päästä?
Mikäli kampanjan aikana ei saada riittävää määrää rekisteröityneitä ostajia (3000 kpl), kampanja ei toteudu ja kausikorttia ei veloiteta. Laajiksella on oikeus toteuttaa kampanja muullakin määrällä.

2. Pitääkö minun maksaa kausikortti heti?
Kausikortti varataan verkkokaupan kautta, jolloin raha varataan tililtä heti ja mikäli kampanja ei toteudu, niin rahat palautetaan tilille.

3. Pitääkö minun maksaa, vaikka kampanja ei toteudu?
Ei tarvitse. Ennakkovarauksen yhteydessä tililtä varatut rahat palautetaan tilillesi, mikäli kampanja ei toteudu. Sitova varaus velvoittaa maksamaan ainoastaan silloin, jos kampanjan tavoitteeseen päästään.

4. Pitääkö minun ostaa kausikortti normaalin hintaan (aikuiset 415€, nuoret 325€, lapset 275€) mikäli kampanja ei toteudu?
Ei, osallistuminen “Tehdään yhdessä talvi kaudelle 2018-19” -kampanjaan ei velvoita ostamaan kausikorttia normaaliin hintaan. Maksuvelvollisuus liittyy vain varattuun kampanjahintaiseen kausikorttiin.

5. Milloin kausikortti on voimassa? Voinko käyttää sitä myös kesäkaudella?
Kausikortti on voimassa Laajiksen talvikauden 2018-19 ajan, mikäli kampanja toteutuu. Kauden aukioloajat päivittyvät Laajiksen nettisivuille. Kausikortti ei oikeuta käyttämään Laajiksen hissejä kesäkaudella.

6. Voinko perua kausikorttivarauksen ennen kampanjan päättymistä?
Varausta ei voi perua. Kun olet rekisteröitynyt, se on sitova ja velvoittaa kausikortin hankintaan kampanjahinnalla, mikäli se toteutuu. Laajiksella on oikeus kampanjan toteuttamiseen, vaikka tavoitemäärä jäisi vajaaksi.

7. Miten saan tiedon toteutuuko kampanja vai ei?
Lähetämme kaikille varauksen tehneille sähköpostin kampanjan toteutuessa.

8. Miten maksan kausikorttini?
Kausikortti varataan verkkokaupasta, jonka yhteydessä tililtä varataan raha heti. Mikäli kampanja ei toteudu, rahat palautetaan tilille takaisin.

9. Miten lunastan kausikorttini?
Kausikortin varaus tehdään verkkokaupan kautta, jolloin raha varataan heti tililtä. Saat verkkokaupasta varauksen yhteydessä sähköpostiisi maksukuitin ja varausnumeron, pidä nämä tiedot tallessa. Mikäli kampanja toteutuu ja varasit kausikortin ja Keycardin (6€), nämä tulee noutaa Laajiksen lipunmyyntipisteestä (rinneravintolassa). Mikäli ennakkovarasit kausikortin omalle Keycardille (yhteensopiva SkiData-lippujärjestelmämme kanssa), niin kampanjan toteutuessa kortti aktivoidaan käyttöön ensimmäisellä hissinousulla. Mikäli kampanja ei toteudu, ennakkovarauksen yhteydessä varatut rahat palautetaan ja mikäli kausikortti varattiin omalle Keycardille, se peruuntuu automaattisesti.

10. Minkä ikäiset tarvitsevat lipun?
Alle kuusivuotiaat voivat laskea ilmaiseksi maksavan vanhemman seurassa, kun heillä on kypärä päässä. Alle kuusivuotiaat eivät siis tarvitse hissilippua tai kausikorttia mikäli laskevat aikuisen seurassa, jolla on voimassa oleva hissilippu. Kampanjan kautta varattavan kausikortin hinta (150 €) on sama kaikenikäisille, jotka tarvitsevat hissilipun laskeakseen Laajiksessa.

Ennakkovarasin kausikortin, mitä sen jälkeen tapahtuu?

Ennakkovarauksen jälkeen sähköpostiisi saapuu tilausvahvistus, joka tulee pitää tallessa kampanjan ajan.

Kampanjan päätyttyä saat sähköpostiisi toimintaohjeet miten kausikortin lunastuksen kanssa toimitaan. Mikäli kampanja ei toteudu, saat tästä tiedon ja ennakkovarauksen yhteydessä varatut rahat palautetaan tilille.

Mikäli lataat kausikortin suoraan olemassaolevalle Keycardillesi, kortti aktivoituu ensimmäisestä hissinoususta. Kortin pintaan tulee kuitenkin käydä jossain vaiheessa päivittämässä uuden kauden tiedot, jotta saat edut käyttöön.

Kausikorttisäännöt

Hyvät kausikorttilaiset ja kausikorttilaisten huoltajat,

Olemme laatineet kaikkien turvallisuuden ja sopuisan yhteiselon vuoksi seuraavat säännöt Laajiksen kausikorttien haltijoille.

1. Noudata Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen virallisia rinnesääntöjä.
2. Käyttäydy hississä henkilökunnan ja opastetaulujen ohjeiden mukaisesti. Mm. mutkittelu tai hissikapulan ”vedättäminen” voivat aiheuttaa merkittävät vauriot hisseille, joista saattaa joutua korvausvastuuseen.
3. Jonota kuten muutkin asiakkaat. Tämä koskee kaikkia Laajiksen palveluita hissijonosta ravintolaan.
4. Jätä välineet niille tarkoitettuihin paikkoihin. Myös pihamaalla välineet tulee laittaa telineisiin eikä jättää lojumaan maahan tai hiihtoladulle.
5. Varkaudet sekä ilkivalta ovat luonnollisesti asioita, joista teemme ilmoituksen myös viranomaiselle.

Toivomme että te (ja lapsenne) perehdytte näihin pelisääntöihin, jotta voimme yhdessä nauttia mukavammasta laskettelukaudesta. Laajiksella on oikeus takavarikoida kausikortti määräajaksi, mikäli ohjeita ei noudateta. Tällöin rahoja ei palauteta.

KAUSIKORTIN VÄÄRINKÄYTTÖ
Henkilökohtaisen kausikortin luovuttamisesta toiselle henkilölle seuraa lipun välitön mitätöinti. Kausikortin voi lunastaa takaisin aikaisintaan viikon kuluttua mitätöinnistä. Veloitamme väärinkäytöksestä tarkastusmaksuna 150€. Takaisinlunastus tulee tehdä täysi-ikäisen toimesta.

Kampanjan ehdot

Tehdään talvi 2018 - kausikorttikampanjan toimitusehdot
Kampanjan järjestäjä on Laajis Oy.

Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Laajiksen hiihtokeskukseen talvikaudelle 2018-19, jotka oikeuttavat rinteiden ja hissien käyttöön Laajiksen aukioloaikoina.

Asiakkaan ilmoittautuessa Laajiksen ”Tehdään talvi 2018” -kausikorttikampanjaan, sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

1. Kampanjan tavoitteena on saada 3000 kausikorttivarausta 4.11.2018 mennessä. Laajiksella on oikeus toteuttaa kampanja muullakin määrällä ja muuttaa kampanja aikaa.

2. Asiakas ilmoittautuu kampanjaan varaamalla kausikortin Laajiksen verkkokaupan kautta.

3. Kampanjahintaisen kausikortin hinta (150€) veloitetaan asiakkaan tililtä varauksen yhteydessä. Rahat palautetaan asiakkaan tilille, mikäli kampanja ei toteudu. Ilmoittautuminen on sitova ja sitä ei voi perua. Asiakas ei ole velvollinen ostamaan normaalihintaista kausikorttia (415€), mikäli kampanja ei toteudu.

4. Kausikortti ladataan Keycard -sirukortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, Keycardin voi tilata kausikorttivarauksen yhteydessä (hinta 6€).

5. Laajis ilmoittaa kampanjan toteutumisesta omilla nettisivuillaan ja sähköpostilla.

6. Kausikortti on voimassa Laajiksen talvikauden 2018-19 ajan siitä alkaen kun kausikortti on kokonaan maksettu.

Tutustu täältä Suomen Hiihtokeskusyhdistys r.y.:n laatimiin ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiin hiihtokeskuspalveluja koskeviin sopimusehtoihin, jotka koskevat myös kausikortteja.

Laajiksen hyväksymät maksuvälineet

Verkkokaupan toimitusehdot

10 kysymystä kausikorttikampanjasta

KIINNOSTAAKO KAUSIKORTTI, MUTTA EMMIT VIELÄ VARAUKSEN SUHTEEN?

Liity mukaan Laajiksen Sisäpiiriin ja kuulet kampanjan uusimmat uutiset ja edut ensimmäisten joukossa. Kun liityt tästä Sisäpiiriin kausikorttikampanjan aikana, arvomme kaikkien tilaajien kesken 2 kpl Laajiksen rinnelippuja talvikaudelle 2018-19.

LIITY SISÄPIIRIIN

Pysyt perillä kampanjan etenemisestä ja muista ajankohtaisista asioista.
LIITY LAAJIKSEN SISÄPIIRIIN

SEURAA LAAJIKSEN TIEDOTUSTA

Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä