TEHDÄÄN TALVI!

KAUSIKORTTIKAMPANJAMME KAUDELLE 2018-2019

Laajiksen Tehdään talvi!-kausikorttikampanja kaudelle 2018-19 starttaa käyntiin. Viime kausikorttikampanjassa ennakkovarauksia kertyi huimat 2809 kappaletta. Kampanjan menestys oli huima, vaikka tavoitteeseen ei vielä viime vuonna päästy. Viime kauden kampanjan myötä haluamme toteuttaa tämän uudelleen ja tarjota teille mahdollisuuden ostaa kausikortin tarjoushintaan.

Tänä vuonna kampanja uudistuu hieman, sillä edullisimpia tarjoushintaisia kausikortteja on saatavilla vain kampanjan toteutumiseen vaadittavat 3000 kappaletta! Kampanja toteutuessa jokainen kortin itselleen ennakkovarannut saa sen hintaan 150€.

Kausikorttikampanjan tiimoilta viime vuoden kausarikampanjassa mukana olleille saapuu sähköpostiin tietoa siitä, kuinka pääsette ennakkovaraamaan kausikortin kaudelle 2018-19. Mikäli viime vuonna varasit ja ostit kausarin, niin tarkista siis sähköpostista tarkemmat ohjeet.

Toivottavasti ensi talvena nähdään paljon iloisia kausikorttilaisia rinteessä!

Hyvää kausikorttikampanjan aikaa, toivottaa Laajiksen väki ❄❄❄

KAUSIKORTIN VARAUSOHJEET

Kausikorttikampanjan säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Talven 2018-19 kausikortit kampanjahinnalla varataan uudesta verkkokaupastamme. Mikäli osallistuit viime vuoden kampanjaan, saat sähköpostiisi tarkempaa tietoa kuinka voit varata kausikortin tarjoushintaan. Otathan huomioon, että tarjoushintaisia kausikortteja on rajoitettu erä ja kampanjan toteutuminen

Verkkokaupassa sinun tulee luoda itsellesi tunnukset, joiden avulla ostaminen tapahtuu kätevästi. Kausikorttia varten tarvitaan kausikortin haltijan nimi, kuva ja yhteystiedot (alaikäisten tapauksessa huoltajan yhteystiedot). Verkkokaupassa voit myös tunnukset tehtyäsi tehdä itsellesi oman tiimin (esim. perheenjäsenet, ystävät), joille voit kätevästi myös hommata kausikortin.

* Voit ladata kausikortin jo olemassa olevaan Skidatan keycard -korttiin. Mikäli sinulla on jo olemassa keycard, verkkokaupan varauksen yhteydessä kysytään numerosarjaa jonka löydät kortista.
* Jos sinulla ei ole Skidatan Keycard-korttia, voit varata sen kausikortin yhteydessä verkkokaupasta ja mikäli kampanja toteutuu, voit ne noutaa Laajiksesta.
* Tarvitsemme kasvokuvan kausikortin käyttäjästä. Kuva tulee ladata mukaan verkkokaupassa.

Miten maksan kausikorttini?
Kausikorttivaraukset kampanjahintaan tehdään verkkokaupan kautta, jonka yhteydessä raha varataan tililtä heti. Mikäli kampanja ei toteudu, rahat palautetaan tilille.

Ennakkovarasin kausikortin, mitä sen jälkeen tapahtuu?
Ennakkovarauksen jälkeen sähköpostiisi saapuu tilausvahvistukset, jotka tulee pitää tallessa kampanjan ajan. Kampanjan loputtua saat tarkempaa tietoa sähköpostiisi kuinka toimia, mikäli kampanja toteutuu. Mikäli kampanja ei toteudu, saat tästä tiedon ja ennakkovarauksen yhteydessä varatut rahat palautetaan tilille.

LIITY SISÄPIIRIIN
Pysyt perillä mitä kampanjanssa tapahtuu.