TEHDÄÄN TALVI!

KAUSIKORTTI VARATTAVISSA HINTAAN 149,99 € – KAMPANJA PÄÄTTYY 13. LOKAKUUTA

kausikorttien hinnat normaalisti aikuiset 415 €, nuoret 325 € ja lapset 275 €

Syyskuun ensimmäisestä päivästä alkaen Laajiksen kausikortin on voinut varata erikoishintaan 149,99€. Tarjoushinta tulee voimaan vain, jos 13. lokakuuta 2017 mennessä varataan vähintään 3333 kausikorttia. Mikäli tavoitteeseen ei päästä, varaajilla ei ole velvollisuutta ostaa kausikorttia. Kausikortit myydään tällöin aikaisempien kausien tapaan vanhoilla hinnoilla.

KAMPANJAN SÄÄNNÖT
1. Kausikortin varaus on sitova.
2. Maksu (149,99€) veloitetaan vain, mikäli tavoitteeseen päästään eli varauksia kertyy vähintään 3333 kappaletta. Maksulinkki lähetetään kampanjan toteutuessa varaajan sähköpostiin.
3. Kausikortti on voimassa koko talvikauden 2017-18.
4. Kausikortti on henkilökohtainen.
5. Kausikortti ladataan KeyCard-korttipohjalle. Korttipohjana voit käyttää omaa KeyCardia, joka on Laajiksen järjestelmän (Skidata) kanssa yhteensopiva tai ostaa uuden KeyCardin hintaan 6€.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA >>>>

varausta vielä tarvitaan.

Erikoishinta 149,99€ toteutuu vain mikäli 13.10.2017 mennessä tehdään 3333 varausta. Kampanja-ajan päätyttyä menetät mahdollisuutesi päästä mukaan ainutkertaiseen diiliin. Rekisteröidy välittömästi ja etsintäkuuluta myös laskukaverisi mukaan jotta saavutamme tavoitteen! Sinulla on mahdollisuus voittaa myös lisäpalkintoja kun pyydät ystäväsi mukaan.

EDUT VARAAJILLE JA KAUSIKORTTILAISILLE

Kausikortin omistajana pääset nauttimaan kauden aikana huomattavista alennuksista. Kausikortilla saat etuja Jyväskylän alueen eri toimijoiden palveluista ja alennuksia hissilipuista muissa Suomen hiihtokeskuksissa. Laajiksen kausikortilla voit ostaa mm. Himokselle, Häkärinteille ja Mielakkaan päiväliput puoleen hintaan koko laskettelukauden ajan. Lisäksi Cumulus Resort Laajavuoren kylpylään kausikorttilaiset pääsevät kaksi yhden hinnalla.

Tarkemmat kausikorttiedut >>>>

VARAAJIEN SUPERETU KOKO LOPPUSYKSYN- LIPUT SEIKKAILUPUISTOON 12,50€ (säästä 50%)
Kausikorttivaraus kannattaa tehdä heti niin pääset nauttimaan seikkailupuiston diilistä vielä koko loppusyksyn ajan. Laajis tarjoaa kausikortin käyttäjälle seikkailupuistokäynnit puoleen hintaan koko loppusyksyn ajan. Voit siis seikkailla niin paljon kuin haluat erikoishinnalla. Seikkailukausi 2017 jatkuu lokakuun loppuun saakka, joten vielä on aikaa nauttia tästä superedusta. Muista ottaa varausvahvistus mukaasi kun tulet seikkailemaan.

Seikkailupuiston aukioloajat >>>>

TALVIKAUDEN 2017-18 VALMISTELUT TÄYDESSÄ VAUHDISSA

Edellistä talvikautta varten muokkasimme rinneprofiileja ja snowpark-linjoja sekä nostimme hissikapasiteettia. Tulevalle kaudelle työn alla on isot muutokset Laajiksen lumetusjärjestelmään sekä Lastenmaan alueelle. Eturinteen alueella on kaivettu rinteeseen uusia lumetuslinjoja. Pumppaamon tehoa nostetaan ja lumitykkien määrä lähes tuplaantuu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Laajavuoren rinteille saadaan talvi tehtyä merkittävästi lyhyemmässä ajassa verrattuna aikaisempiin kausiin.

KATSO KUINKA TALVET TEHDÄÄN >>>>

LASKUVÄLINEET HAKUSESSA?

Ovatko laskuvälineesi jo aikansa eläneet? Tuntuuko uusien välineiden ostaminen lapsille liian kalliilta ratkaisulta? Ei hätää, löydämme takuuvarmasti kukkarollesi ja taitotasoihisi sopivat välineet. Lisäksi järjestämme kauden aikana useita “kamapörssejä” missä voit ostaa ja myydä käytettyjä laskukamoja. Laskettelu on edullinen harrastus myös välineiden osalta.

KATSO HUIPPUTARJOUKSET LASKUVÄLINEISTÄ >>>>
SEURAAVA KAMAPÖRSSI >>>>

HIIHTOKOULUUN!

Laajiksen hiihtokoulu valittiin vuonna 2017 Suomen vuoden hiihtokouluksi! Tule kertaamaan taitojasi tai tuo lapset kausikurssille. Hiihtokouluun tullessa ei tarvitse olla mitään kokemusta suksien tai lumilaudan päällä olemisesta. Kursseja ja opetusta löytyy toisaalta myös osaavammille laskijoille ja voit tulla kehittämään taitojasi huippuopettajiemme kanssa vaikka freestylen tai alppitekniikan saloihin.

HIIHTOKOULUN KURSSITARJONTA >>>>

LIITY JOUKKOOMME!
VARAA KAUSIKORTTISI NYT >>>>

LIITY SISÄPIIRIIN
Pysyt perillä mitä kampanjanssa tapahtuu.