TEHDÄÄN TALVI!

KAUSIKORTTIKAMPANJAMME ON PÄÄTTYNYT!

Laajiksen Tehdään talvi!-kausikorttikampanja on nyt tämän syksyn osalta ohi. Tavoitteena oli kerätä yhteensä 3333 kausikortin ennakkovarausta, jolloin hinnaksi tulisi 149,99€. Aivan täyteen tavoitteeseen emme päässeet, mutta varauksia kertyi silti hurjat 2809 kpl, KIITOS SIITÄ!

Vaikka jäimmekin tavoitteesta, haluamme tarjota kaikille varauksen tehneille mahdollisuuden lunastaa kausikortin kampanjan tarjoushinnalla (149,99€) ja uskomme, että tämä on kaikkien osalta positiivinen päätös huimalle kampanjalle.

Arvomme lisäksi ilmaisen kausikortin seuraavalle talvikaudelle 2018-19 varaajien kesken. Arvonta suoritetaan 31. lokakuuta kaikkien siihen mennessä kausikortin maksaneiden kesken. Kampanjan kausilipun lunastaneet ovat osana Laajiksen uutta First Class -asiakasryhmää. Tiedotamme First Class -eduista lähiaikoina lisää.

Toivottavasti ensi talvena nähdään paljon iloisia kausikorttilaisia rinteessä!

Lumentekokelejä kiivaasti odotellen, Laajiksen väki ❄️❄️❄️

KAUSIKORTIN LUNASTUSOHJEET

HUOM! MUISTA NÄMÄ MIKÄLI TULET MAKSAMAAN TAI LUNASTAMAAN KORTTIA LAAJIKSEEN:
* Ota mukaan Skidatan keycard -korttisi. Jos sinulla ei vielä ole omaa keycard -korttipohjaa, niin voit ostaa sen meiltä paikan päällä(hinta 6€).
* Tarvitsemme kasvokuvan kausikortin käyttäjästä. Kuva otetaan paikan päällä kameralla järjestelmään, eli mielellään kausikortin käyttäjä mukaan tai vähintään hyvälaatuinen tuore kasvokuva.

Miten saan tiedon kausilipun maksamisesta?
Lähetimme kaikille varauksen tehneille sähköpostin missä on maksulinkki verkkokauppaamme. Mikäli sähköpostia ei näy, niin tarkastakaa roskapostilaatikko ja asetukset. Jollei sähköpostia löydy sieltä niin olkaa yhteydessä sähköpostiimme info@laajis.fi.

Miten maksan kausikorttini?
Kausikortti maksetaan eräpäivään 28.10. mennessä Laajiksen verkkokaupassa. Mikäli haluat käyttää virkistysseteleitä, ota maksulinkin sisältävä sähköposti mukaasi ja tule maksamaan kausikortti Laajiksen rinneravintolaan eräpäivään mennessä. Tsekkaa aukioloaikamme etusivulta. Syyslomaviikon ajan olemme avoinna joka päivä klo 10-17.

Laajiksen hyväksymät maksuvälineet ja virkistyssetelit >>>>

Miten lunastan kausikorttini?
Kun kausikortti on maksettu, kausikortti lunastetaan maksukuittia ja varausnumeroa vastaan Laajiksen lipunmyyntipisteistä (rinneravintolassa ja vuokraamossa). Kortin voi käydä lunastamassa Laajiksesta tiistaina 17.10. alkaen.

HUOM! Jokaista kausikorttia varten otetaan kausikortin käyttäjän kuva, nimi ja yhteystiedot (huoltajan yhteystiedot, mikäli käyttäjä on alaikäinen). Ota mukaasi myös oma keycard -korttisi mille voimme ladata kausikortin. Mikäli kortti ei ole yhteensopiva lippujärjestelmämme kanssa (SkiData), veloitamme samalla keycardin hinnan (6€).

MATTI MYÖHÄISET

Missasitko kampanjamme? Laajiksen kausikorttien myyntiä jatketaan seuraavilla hintaportailla:
* marraskuun 18. päivä saakka 179,99€ (kaikki ikäryhmät)
* joulukuun 6. päivä saakka 199,99€ (kaikki ikäryhmät)

Hinnat eivät sisällä hissilippupohjaa mille kausilippu ladataan (Keycard hinta 6€).

Kausikorttien ennakkomyynti päättyy Itsenäisyyspäivään jonka jälkeen kausikortteja voi ostaa normaalihintaan (aikuiset 415€, nuoret, 325€ ja lapset 275€).

Lisätietoja kausikortista >>>>
VERKKOKAUPPAAN >>>>

KAUSIKORTTIKAMPANJAN VAIKUTUKSIA

Syyskuussa alkanut kampanjamme on mullistanut lyhyessä ajassa suomalaista laskettelumaailmaa ja useat hiihtokeskukset ovat seuranneet Laajiksen esimerkkiä. Hienoa, että kampanjamme on tehnyt näin suuren vaikutuksen ja olemme aktivoineet entisten kausikorttilaisten lisäksi paljon sellaista rinnekansaa, joka ei ole aiemmin nauttinut rinne-elämästä ilman rajoituksia. Olemme kaikki laskettelijoiden ja lautailijoiden yhteisellä asialla ja toivomme menestystä myös muiden kampanjointiin!

Asian on noteerannut mm. laskettelun erikoissivusto Lumipallo.

EDUT VARAAJILLE JA KAUSIKORTTILAISILLE

Kausikortin omistajana pääset nauttimaan talvikauden aikana huomattavista alennuksista. Kausikortilla saat etuja Jyväskylän alueen eri toimijoiden palveluista ja alennuksia hissilipuista muissa Suomen hiihtokeskuksissa. Laajiksen kausikortilla voit ostaa mm. Himokselle, Häkärinteille ja Mielakkaan päiväliput puoleen hintaan koko laskettelukauden ajan ja Iso-Syötteelle päivälippu alennus on -25%. Lisäksi Cumulus Resort Laajavuoren kylpylään kausikorttilaiset pääsevät kaksi yhden hinnalla. HUOM! Laajiksen kausikorttilaisten edut ovat henkilökohtaisia ja voimassa laskettelukauden aikana ellei toisin mainita. Edut ovat voimassa normaalihinnoista ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etuja lunastettaessa on esitettävä voimassa oleva Laajiksen kausikortti.

Katso kaikki kausikorttietumme >>>>

VARAAJIEN SUPERETU KOKO LOPPUSYKSYN- LIPUT SEIKKAILUPUISTOON 12,50€ (säästä 50%)
Kausikorttivaraajat (etu koskee henkilöä jolle kortti varattiin) saavat seikkailupuistokäynnit puoleen hintaan koko loppusyksyn ajan. Voit siis seikkailla niin paljon kuin haluat erikoishinnalla. Seikkailukausi 2017 jatkuu lokakuun loppuun saakka, joten vielä on aikaa nauttia tästä superedusta. Muista ottaa varausvahvistus mukaasi kun tulet seikkailemaan. Puisto on auki koko syysloman ajan.

Seikkailupuiston aukioloajat >>>>

UUSI RINNEALUE KAUDELLE 2017-18

Takarinteille tehdään uusi rinnealue! Lue lisää alla olevan linkin takaa.
UUSI RINNEALUE >>>>

TALVIKAUDEN 2017-18 VALMISTELUT TÄYDESSÄ VAUHDISSA

Talvikausi 2017-18 tuo tullessaan paljon uutta Laajikseen, mutta toivottavasti myös ripauksen perinteistä Laajavuoren ”pössistä” lukuisten kausikorttilaisten voimin. Olemmekin laittaneet Laajiksessa jo hihat heilumaan. Luvassa on uutta rinnealuetta, TUPLASTI tykitystehoa lumen tekoon, uusittuja tiloja ravintolaan, SUPERdiilejä lasketteluvälineisiin, uutta laavua eturinteiden alueelle Lumimaahan ja Red Bull Crashed Ice 2018 -tapahtuman suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Luvassa on siis eeppinen talvi!

KATSO KUINKA TALVET TEHDÄÄN >>>>

LASKUVÄLINEET HAKUSESSA?

Ovatko laskuvälineesi jo aikansa eläneet? Tuntuuko uusien välineiden ostaminen lapsille liian kalliilta ratkaisulta? Ei hätää, löydämme takuuvarmasti kukkarollesi ja taitotasoihisi sopivat välineet. Lisäksi järjestämme kauden aikana useita “kamapörssejä” missä voit ostaa ja myydä käytettyjä laskukamoja. Laskettelu on edullinen harrastus myös välineiden osalta.

KATSO HUIPPUTARJOUKSET LASKUVÄLINEISTÄ >>>>
SEURAAVA KAMAPÖRSSI >>>>

HIIHTOKOULUUN!

Laajiksen hiihtokoulu valittiin vuonna 2017 Suomen vuoden hiihtokouluksi! Tule kertaamaan taitojasi tai tuo lapset kausikurssille. Hiihtokouluun tullessa ei tarvitse olla mitään kokemusta suksien tai lumilaudan päällä olemisesta. Kursseja ja opetusta löytyy toisaalta myös osaavammille laskijoille ja voit tulla kehittämään taitojasi huippuopettajiemme kanssa vaikka freestylen tai alppitekniikan saloihin.

Hiihtokoulun kurssit ovat jo varattavissa tulevalle kaudelle!

HIIHTOKOULUN KURSSITARJONTA >>>>

LIITY SISÄPIIRIIN
Pysyt perillä mitä kampanjanssa tapahtuu.