Talvisynttärit

Tervetuloa viettämään syntymäpäiviä talviseen Laajikseen!

Tekemistä, ulkoliikunnan riemua ja herkkuja Jyväskylässä! Ilman sotkua ja siivoamista kotona. Laajiksen synttärit ovat helppo ja ikimuistoinen vaihtoehto josta niin synttärisankari kuin vieraatkin pitävät. Laajiksen lumetetut rinteet ja Lumimaa takaavat talviset puuhat ja elämykset oli keli mikä tahansa. Lumimaasta löytyy valmiiksi stigat, pulkat ja liukurit.

Etsitkö syntymäpäivänviettopaikkaa kesälle? Katso Laajiksen kesäsynttärit.

Laavusynttärit Lumimaassa

Varaa synttärit uudelle laavulle Lumimaahan! Laavuun mahtuu n. 30 lasta. Pöytäryhmien ääreellä istumapaikkoja on 24 ja laavun sivupenkeille mahtuu myös istumaan. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten pakkasellakaan ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavun kotakeittiössä lapset pääsevät itse grillaamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja.

Laavusynttäreiden hinta 20€ / lapsi
Minimiveloitus 8 lasta

Hinta sisältää laavun yksityistilana 2 tunnin ajaksi erähenkisillä tarjoiluilla, tulenteon ja polttopuut sekä alueliput Lumimaahan päiväksi.

Tarjoiluihin sisältyy makkarat, pillimehut, kuuma mehu ja karkkia.

Laavun vuokra ilman tarjoiluja 150€ / 2 tuntia + Lumimaan alueliput. Katso lippuhinnastomme täältä

HUOM! Laavua ei voi varata yksityiskäyttöön viikoilla 8 ja 9.

Hiihtokoulu synttärit

Vietä iloiset syntymäpäivät rinteessä yhdessä Laajiksen hiihtokoulun opettajan kanssa. Näissä synttäreissä keskitytään liikkumiseen ja hauskan pitoon lumella ja rinteessä yhdessä koko porukalla!

Hiihtokoulusynttäreiden hinta 35€ / lapsi
Ryhmän koko maksimissaan 10 lasta. Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää hiihtokoulun opettajan ohjaaman ohjelman rinteessä 2 tunnin ajan, hissiliput/lumimaan liput synttäreiden ajaksi ja tarvittavat lasketteluvälineet. Hauskanpidon välissä käydään nauttimassa kuumat mehut ja keksit ravintolassa. Isommat synttäritarjoilut saadaan järjestettyä erikseen tämän jälkeen Laajiksessa (katso erilliset paketit). Hiihtokoulun opettaja suunnittelee ohjelman lasten taitotason mukaan. Päivä räätälöidään lasten osaamisen ja tason mukaan.

Laavusynttäreistä ja kabinettisynttäreistä 20% alennus hiihtokoulusynttäreiden yhteydessä.

Luontoretkisynttärit

Synttäriseurue kiertää Laajavuoren luontopolun (n. 5km) ja paistaa makkarat luontopolun varrelta löytyvällä ulkolaavulla ohjaajamme johdolla. Kesto n. 2-3 tuntia. Makkarat ja pillimehut tulee Laajiksen puolesta.

Luontoretkisynttäreiden hinta 25€ / lapsi
Ryhmän koko maksimissaan 15 lasta. Minimilaskutus viisi lasta.

Hinta sisältää ohjatun luontopolkukierroksen, laavunuotiot, makkarat ja pillimehut.

Laavusynttäreistä ja kabinettisynttäreistä 20% alennus Luontoretkisynttäreiden yhteydessä.

Synttärikabinetti ja ruokaa

Mikäli haluat taltuttaa synttäreiden yhteydessä reilumpaa nälkää, sekin onnistuu rinneravintolamme yhteydessä. Kabinettiin mahtuu n. 25 lasta ja synttäritarjoilut hoituu kätevästi Laajiksen puolesta! Ravintolan tiloista löytyy lapsille myös puuhanurkkaus ja pallomeri.

Kabinettisynttäreiden hinta 25€ / lapsi
Minimiveloitus 8 lasta.

Hinta sisältää kabinetin yksityistilana 2 tunnin ajaksi, synttärikauttauksen tarjoiluineen sekä alueliput Lumimaahan päiväksi.

Tarjoiluihin sisältyy ranskalaiset ja nakit, kasviksia, limsaa, karkkia, sipsejä ja jäätelöä.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelu Hinta Kuvaus
Jeti -hahmon vierailu 50€ Laajiksen Lumimiehen vierailu (n. 15min) synttäreiden lopussa joka jakaa samalla diplomit synttärivieraille.
Valvoja 40€ / tunti Valvoja synttäreiden ajaksi mikäli vahemmat eivät pääse lasten mukaan. Maksimissaan 8 lasta per valvoja. Lasten tulee olla vähintään 6 vuotiaita.

Varaa lasten synttärit

info@laajis.fi
0207 436 436

Kutsu

Tulosta kutsukortti täältä.