Seikkailupuisto

TERVETULOA SEIKKAILEMAAN!

Seikkailupuiston aukioloajat
AUKIOLOAJAT

Lisätietoa puistosta löytyy näiltä sivuilta:
HINNASTO
ENNAKKOVARAUKSET
OHJEITA
RADAT
USEIN KYSYTTYÄ
TURVALLISUUS
KUVIA

Mikä on Seikkailupuisto?

Laajavuoren hiihtokeskuksen alueelle rakennettu köysipuisto on suunniteltu kaiken ikäisille seikkailijoille, jotka haluavat haastaa itsensä tasapainoa ja hieman uskallustakin vaativilla köysiradoilla puiden lomassa sekä korkeiden tolppien varassa. Opastuksen jälkeen Seikkailupuiston köysiratoja kierretään itsenäisesti ja ratojen läpikäymiseen ei tarvita ennakko-osaamista tai kiipeilytaustaa – vain reipasta seikkailumieltä. Haastetta tosin kovimmilla radoilla riittää myös kovakuntoisemmille. Ohjaajamme auttavat ja opastavat seikkailun aikana puistossa.

Liikunnalliset luokkaretket ja syntymäpäivät

Laajis tarjoaa koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien liikuntapäiviin ja luokkaretkiin upeat puitteet. Tutustu luokkaretkien ja liikuntapäivien tarjontaan täällä.

Etsitkö synttäreiden viettopaikkaa? Laajiksen synttärit ovat helppo ja ikimuistoinen vaihtoehto, josta niin synttärisankari kuin vieraatkin pitävät. Laajiksen kesäiset aktiviteetit ja ulkoliikuntamaastot takaavat ikimuistoiset ja liikunnalliset synttärit koko porukalle. Tutustu Laajiksen kesäsynttäreihin.

Enemmän seikkailua!

Laajavuoren seikkailupuisto on nyt yksi Pohjois-Euroopan suurimmista. Kiivettävää löytyy yli 2 kilometriä ja ratojen vaikeusaste vaihtee helposta aloittelijalle sopivasta ja lähellä maata menevistä radoista aina vaikeaan kovempaa fyysistä kuntoa vaativaan sporttirataan. Eturinteen edessä, lähes 15-metristen lehtikuusitolppien varassa kiipeillään ja liu'utaan neljällä seikkailuradalla. Metsästä löytyy lisäksi neljä aikuisten rataa ja kaksi junnurataa perheen pienemmille (alle 140cm) seikkailijoille.

Puisto lukuina:
* 6 seikkailurataa yli 140cm seikkailijoille
* 2 seikkailurataa yli 110cm seikkailijoille
* 2 junnurataa (alle 140cm seikkailijoille)
* 3 harjoitusrataa
* 117 tehtävärastia
* ratojen yhteispituus 2,2km
* 31 köysiliukua, joista pisimmät 100 metriä pitkiä

Täältä löydät lisätietoa radoista ja kenelle ne soveltuvat:
SEIKKAILURADAT

Täytä seikkailusopimus etukäteen!

Säästä aikaa ja täytä seikkailupuiston sopimus etukäteen koko ryhmällesi tai lapsillesi esim. kouluryhmän reissua varten. Sähköinen sopimus löytyy täältä: SEIKKAILUSOPIMUS

Seikkailupuiston muut aktiviteetit

Kesäkaudella seikkailupuiston alueella on perheen pienimmille 2 pomppulinnaa sekä kiipeilyteline ja liukumäki. Vuokrattavissa Bikeparkin aukioloaikoina myös alamäkipotkulautoja.

Laajavuoren hiihtokeskuksen alueella on myös uimapaikka Vuorilammen rannalla n. 300 metrin päässä seikkailupuistosta. Laajavuoreen kannattaa tulla siis ajan kanssa ja koko perheen voimin tai kaveriporukalla. Ota mukaan joko omat eväät tai käy syömässä alueella olevissa ravintoloissa.

Alueen muut aktiviteetit ja kesäteatteri tarjoavat tekemistä koko päiväksi ja viikonlopuksi.

Pysäköinti ja saapuminen

Laajiksen alueella on runsaasti ilmaista parkkitilaa heti Seikkailupuiston vieressä. Navigaattoriin osoitteeksi Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä. Laajavuoreen pääsee kätevästi keskustasta myös bussilla nro 25. Tarkemmat Saapumisohjeet Laajavuoreen.

Muut palvelut

Seikkailupuiston vuokraamo sijaitsee hiihtokeskuksen rinneravintolassa, Gasthaus Laajiksessa, josta löytyy muun muassa burgerit, virvokkeita ja jäätelöä. Hiihtokeskuksen ollessa auki seikkailupuiston vuokraamo toimii hiihtokeskuksen vuokraamon yhteydessä.

Alueella aivan puiston vieressä on erilaisia majoitusvaihtoehtoja:
Outdoor Hostel Laajis
Laajavuoren Caravan-alue

Laajavuoren alueelta parin minuutin kävelyn päässä löytyy myös
Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori.

Yhteystiedot

Seikkailupuisto Laajavuori
+358 207 436 437
seikkailupuisto@laajis.fi

Käyntiosoite:
Laajavuorentie 15
40740 Jyväskylä
Finland

Lisätietoa ja päivityksiä myös Facebookista.

varaa-etukateen-seikkailupuisto

SP160830-full-2

SP160830-full