Hostellimajoitusta lähellä Jyväskylän keskustaa

Tervetuloa yöpymään Laajikseen Laajavuoren juurelle, vain 4 kilometrin päähän Jyväskylän keskustasta ja 19km Jyväskylän Tikkakosken lentokentältä. Hostellimme on edullinen majoitusvaihtoehto Jyväskylässä olitpa sitten virkistyslomalla, liikematkalla tai vaikkapa urheiluseuran kanssa pelireissulla. Hostellista löytyy myös lemmikkieläinhuoneita eläinten kanssa matkustaville.

Hostellimme on suosittu niin ulkoilmaihmisten kuin työmatkalaisten keskuudessa, jotka arvostavat mahdollisuuksia päästä liikkumaan luonnon ääreen ja lenkkipoluille suoraan hostellin pihasta. Jyväskylän kaupungin palveluista ja yöelämästä pääset nauttimaan helposti paikallisliikenteen bussilla nro 25. Palokan kauppakeskus on vain parin kilometrin päässä. Kaikki kaupungin palvelut löytyvät läheltä. Lisätietoa Jyväskylän tapahtumista ja palveluista löytyy VisitJyväskylän kotisivuilta.

Käyntiosoite: Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

Ajankohtaista:
* Hostellin 2.kerroksen oleskelutilasta löytyy valikoima lautapelejä lainaksi. Palautathan pelit käytön jälkeen takaisin hyllyyn.
* Sähköskootterit ovat saapuneet Laajikseen vuokralle! Majoitusasiakkaat (hostelli ja caravan) voivat vuokrata näitä sähköskoottereita edullisemmin:
- 15€ / 2 tuntia
- 25€ / ilta- ja yövuokra (nouto ennen vastaanoton sulkeutumista, palautus aamulla)

Varaukset

Varaa majoitus helposti ja nopeasti verkossa Laajiksen omasta varauspalvelusta!

Yöpymisen hintaan sisältyy aamiainen, iltasauna, liinavaatteet ja pyyhe. Tarkemmat hinnat varauspalvelussa. Vieraillemme on tarjolla ajoittain erilaisia etuja ja alennuksia alueen palveluista mikäli varaat niitä majoitusvarauksen yhteydessä. Kysy lisää varatessasi!

Suosittelemme sähköisen varauksen käyttöä. Voit lähettää varauskyselyt myös sähköpostilla tai soittaa meille:
puh. +358 207 436 436
hostel@laajis.fi

Huoneet

Hostellissamme on yhteensä 29 huonetta (2-4 hengen huoneita) ja yhteensä 79 vuodepaikkaa. Yhdessä huoneista löytyy oma suihku ja WC. Muita huoneita varten suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä, miehille ja naisille omansa. Jokaisesta huoneesta löytyy vesipiste ja lavuaari. Huoneiden varustetaso vaihtelee, osasta huoneista löytyy oma televisio ja jääkaappi.

Kaikkiin Outdoor Hostellin huoneisiin kuuluu saunan, pesutuvan ja yhteisen keittiön käyttömahdollisuus. Ravintolasta on saatavilla pyynnöstä astioita ja keittiövälineitä lainaan.

Meiltä löytyy myös lemmikkieläinhuoneita, mikäli matkustat eläimen kanssa. Alueelta löytyy myös eläinten kanssa matkustavia varten caravan-alue. Eläimet eivät ole sallittuja caravan-alueen huoltorakennuksessa.

Kahden hengen huone

Edullinen huone lähellä Jyväskylän keskustaa. Huoneesta löytyy vesipiste, puhtaat lakanat ja pyyhkeet sekä säilytystilaa vaatteille ja tavaroille. Aamupala sisältyy hintaan.

Neljän hengen huone

Edullinen majoitusvaihtoehto koko perheelle lähellä Jyväskylän keskustaa. Huoneesta löytyvät puhtaat lakanat ja pyyhkeet, vesipiste, televisio sekä säilytystila vaatteille ja tavaroille. Aamupala sisältyy hintaan.

Hotellihuone

Tilava huone koko perheelle omalla suihkulla ja vessalla. Huone on räätälöitävissä 3-5 henkilölle. Huoneesta löytyvät puhtaat lakanat ja pyyhkeet sekä televisio ja minijääkaappi. Aamupala sisältyy hintaan.

Hotelli/perhehuoneen voi varata vain soittamalla vastaanottoon puh. 0207 436 436 tai sähköpostitse laajis@laajis.fi.

Saapumisohjeet

Varauksen yhteydessä saat meiltä varausvahvistuksen sähköpostiisi. Lue tämä huolellisesti sillä se sisältää tärkeitä tietoja saapumista varten!

Vastaanottomme päiväkohtaiset aukioloajat löydät etusivulta.

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Kirjautuminen sisään | Check-in: klo 14:00 alkaen
Kirjautuminen ulos | Check-out: klo 11:00 mennessä

VASTAANOTTO
Vastaanotto sijaitsee ravintolan yhteydessä. Vastaanoton puhelinnumero on +358 207 436 436.

SISÄÄNPÄÄSY VASTAANOTON OLLESSA SULJETTU
Varauksen yhteydessä saat saapumisohjeet sähköpostiisi. Samassa yhteydessä on ohjeet miten pääset sisään jos vastaanotto on suljettu.

ISÄNNÄT
Kaipaatko isäntäväkeä? Soita meille, autamme mielellämme!
Lasse +358 45 3506888 / Pasi +358 400 114151 / Joonas + 358 400 614439

ONGELMATILANTEISSA
Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä isäntiimme. Hostellin ovessa (kartta kohta 1) on myös numero turvapalveluumme (palvelee 24h).

Hostellin palvelut

Hostellin rakennuksessa palvelee Urban Kitchen rinneravintola, jossa tarjoillaan myös hostellin aamupala. Aamupala on arkisin klo 6.30-10 ja viikonloppuisin klo 8-10 (poikkeukset mahdollisia).

Hostellistamme löytyy:
* yhteiskeittiö ja TV-takkahuone 2. kerroksessa. Voit pyytää astioita ja aterimia lainaan ravintolastamme.
* saunalla naisten vuoro klo 18:00 - 19:30 ja miesten vuoro klo 19:30 - 21:00 (poikkeukset mahdollisia)
* pyykkitupa (2€ maksulla) ja silityslauta
* pihassa runsaasti ilmaista parkkitilaa (tilaa henkilöautoista yhdistelmärekkoihin)
* ilmainen Wi-Fi yhteys
* ilmainen parkkeeraus (muista parkkikiekko tai pysäköintilupa)
* aamupala samassa rakennuksessa
* kirjanvaihtopiste (muistathan antaa kirjan myös vaihdossa!)
* lautapelejä lainaksi (palautathan pelit takaisin paikoilleen)
* sähköskootterit vuokrattavaksi

Alueen aktiviteetit

Laajavuoressa ei tarvitse jäädä huoneeseen makaamaan! Toki sekin on sallittua mutta alueelta löytyy suoraan hostellin ulko-ovelta upeat ulkoilumaastot ja runsaasti erilaisia aktiviteetteja.

Hostellimme tarjoaa ski-in/ski-out-yhteyden Laajavuoren hiihtokeskuksen rinteille. Kesällä seikkailupuisto ja frisbeegolf radat lähtevät suoraan hostellin edustalta. Kylpylä on 400 metrin päässä jos haluat rentoutua raskaan päivän päätteeksi. Alueelta löytyy myös pyörävuokrausta. Vieressä sijaitsevalta Vuorilammelta löytyy uimapaikka ja tilauksesta toimiva savusauna.

Kesäaktiviteetit:
* Seikkailupuisto
* Bikepark
* Alamäkipotkulaudat
* Frisbeegolf-radat
* Pyörä- ja sähköskootterivuokraus
* Vuorilammen virkistäytymispaikka
* Luontopolku ja laavut
* Laajavuoren maastot ja ulkoilureitit

Talviaktiviteetit:
* Laskettelurinteet
* Valaistut hiihtoladut sekä ensilumenlatu
* Alamäkiluistelu
* Lastenmaa ja pulkkamäki
* Snowparkit
* Lumikenkäily
* Luontopolku ja laavut
* Hiihtokoulu

Talvikauden ulkopuolella Kipinä Personal training studio järjestää alueella myös ulkotreenejä. Kysy lisää ja tule mukaan treenaamaan vaikka työpäivän päätteeksi!

seikkailupuisto laajis laajavuori jyväskylä