Miksi Laajikseen

talvibanneri-2000x500-160914

Miksi hankkisit kausikortin Laajikseen?

1) LUMENTEKO
Lumivarmuus on meillä ykkösprioriteetti. Kolme rinnekonettamme ja uusittu lumetuskalusto varmistaa talven tekemisen hankalissakin olosuhteissa. Kauden keskipituus Laajiksessa on yksi Etelä-Suomen pisimpiä.
2) ALAMÄKILUISTELURATA
Kausikortilla pääset laskemaan myös alamäkiluisteluradalla.
3) KEHITTYVÄT SNOWPARKIT
Jatkamme panostamista lumiparkkeihimme vuosittain. Eturinteen Snowparkin pohjia on paranneltu kesän aikana, että voisimme rakentaa entistä paremman parkin parkkitiimimme kanssa. Länsirinteen Wild West -parkkia kehitetään edelleen kokemusten pohjalta. Lumiparkkimme tarjoavat paljon erilaista laskettavaa aloittelijasta huipputason laskijoihin. Rinteissämme treenaa ja filmaa useita paikallisia laskutiimejä.
4) ETÄISYYS
Vietät enemmän aikaa rinteessä kuin matkalla rinteeseen. Olemme vain 4 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta ja paikalle pääsee alle 10 minuutissa myös kaupungin liikenteen bussilla 25.
5) RINTEIDEN KEHITYS
Takarinteille rakennettiin kaudella 2014-15 Wild West Laajis -puuparkki! Takarinteet on muutenkin kiinnostava alue, kun luonnonlumirinteiden pohjia on kesän aikana muokattu taas uuteen uskoon. Takarinteillä uusittu laavu palvelee laskijoita ja hiihtäjiä koko kauden. Aurinkorinteen ja Eturinteen pohjia on profiloitu entistä paremmin viettäviksi.
6) HALVALLA MÄKEEN
Kausikortilla lasket läpi kauden ja varsinkin aktiivinen laskettelija saa kausarin avulla edullisen harrastuksen. Kausikortit voit maksaa myös osamaksulla verkkokaupassa.
7) MUUT EDUT
Laajiksen kausikorttien ostajille talven aikana tiedossa lisää etuja ja myös Laajiksen sisäpiiriin kannattaa liittyä.
8) NASTA MESTA
Laajiksessa on mukava ilmapiiri ja paikka kehittyy huimaa vauhtia.

Vuonna 2014 Laajis äänestettiin vuoden lähikeskukseksi.

Kausikorttien hinnat

Kausikorttien eri lipputyypit ja hinnat sekä linkin verkkokauppaan löydät linkin takaa
KAUSIKORTTIEN HINNASTO