Luokkaretket majoituksella

Liikunnalliset luokkaretket majoituksella Jyväskylässä

Laajis tarjoaa yhdessä Superpark Jyväskylän ja kylpylähotelli Laajavuoren kanssa mahdollisuuden tehdä luokkaretkestä ikimuistoisen. Luokkaretken ei tarvitse olla enää pelkästään nähtävyyksien kiertämistä vaan siihen voi liittää liikunnallista ja hauskaa tekemistä, mikä on niin oppilaiden kuin opettajienkin mieleen.

Majoitus- ja aktiviteettikohteet ovat sopivalla etäisyydellä toisistaan ja tekemistä riittää taatusti jokaiselle. Lisää siis luokkaretkeen Laajiksen lisäksi mukaan Superpark ja kylpylähotelli Laajavuori.

Tutustu myös yksipäiväisiin luokkaretki- ja liikuntapäivämahdollisuuksiin täällä.

Tervetuloa Jyväskylään!

Laajiksen seikkailupuisto

Tule kokemaan liikunnan riemu Laajikseen!

Jyväskylän Laajavuoressa sijaitseva Laajis tarjoaa luokkaretkiin kunnollisen seikkailumahdollisuuden yhdellä Pohjoismaiden suurimmista seikkailupuistoista. Köysiseikkailun lisäksi tarjolla on kaksi frisbee golf-rataa, alamäkipotkulautailua bikeparkissaluontopolku ja laavuja, uimapaikka, sekä paljon muuta tekemistä raikkaassa ulkoilmassa.

Välinevuokraamostamme löytyy frisbeegolfkiekkoja, alamäkipotkulautoja sekä kumppanimme kautta myös fatbike-pyöriä.

Tutustu tarkemmin koululaishinnastoon ja aktiviteetteihin täällä.

Outdoor Hostel Laajis

Outdoor Hostel Laajis tarjoaa yöpymistä 2-4 hengen huoneissa, jotka soveltuvat loistavasti myös kouluryhmille. Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä, miehille ja naisille omansa. Jokaisesta huoneesta löytyy vesipiste ja lavuaari.

Kaikkiin Outdoor Hostellin huoneisiin kuuluu saunan, pesutuvan ja yhteisen keittiön käyttömahdollisuus. Ravintolasta on saatavilla pyynnöstä astioita ja keittiövälineitä lainaan. Yöpymisen hintaan sisältyy aamiainen, iltasauna, liinavaatteet ja pyyhe.

Superpark Jyväskylä

Sää kuin sää, tämä sisäaktiviteettipuisto tarjoaa tekemistä joka kelillä! Liikunnan riemulta ei voi välttyä edes opettajat, sillä aktiviteettejä löytyy jokaisen makuun. Täältä löytyvät muun muassa trampoliinit, ilmavolttiradat, lätkätutkat, koripalloflipperit ja sekä sisäseikkailualue. Tutustu Superparkin aktiviteetteihin täällä

Superpark Jyväskylä sijaitsee Jyväskylän keskustassa, noin 15 minuutin päässä Laajiksesta.

Hinnat
Puistoranneke 15€ / hlö (minimi ryhmäkoko 10 maksavaa henkilöä).
Jokaista kymmentä valvottavaa kohden yksi valvojaranneke maksutta.

Kylpylähotelli Laajavuori

Laajiksesta vain 400 metrin päässä sijaitseva Laajavuoren kylpylähotelli tarjoaa yöpymisten lisäksi kylpyläpalvelut käyttöön. Seikkailutäytteisten päivien jälkeen on mukava rentoutua kylpyläosaston tarjonnan parissa ja siitä on helppo loppujen lopuksi siirtyä omiin huoneisiin yöpymistä varten. Kylpylähotellista löytyy myös hotellin asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 6-ratainen hohtokeilahalli, ulkopelikenttä sekä monipuolinen kuntosali.

Tutustu kylpylähotelli Laajavuoreen.

Maistuva kouluruokailu

Laajiksen Urban Kitchen -ravintolasta saat lisää energiaa luokkaretkipäivään.  Keittolounas on 4,5€ / oppilas. Ravintolasta löytyy burgereita, pizzoja ja halutessanne myös lounasbuffetti. Tietenkin meiltä löytyy myös kaakaot, munkit ja muut kahvilatuotteet.

Omatoimiseen ruokailuun voitte käyttää laavuamme (kysy varaustilannetta). Meillä on myös antaa grilli käyttöönne.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kaksipäiväisestä luokkaretkestä? Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  • Alustava arvio
  • Ilmoita 2-3 vaihtoehtoa päivämäärän ja kellonajan kanssa
  • Yhteyshenkilön tiedot