Kevään ja syksyn parhaat liikuntapäivät ja luokkaretket!

Tule kokemaan liikunnan riemu Laajikseen!

Laajis tarjoaa koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien liikuntapäiviin ja luokkaretkiin upeat puitteet Jyväskylässä, vain 4km päässä ydinkeskustasta.

Monipuolisten aktiviteetit takaavat jokaiselle jotain. Seikkailupuisto on yksi Pohjoismaiden suurimmista, sisältäen henkeäsalpaavia kiipeilytehtäviä ja vatsanpohjasta ottavia köysiliukuja. Seikkailupuiston radat vaihtelevat helpoista aloittelijalle sopivista radoista lähellä maan pintaa aina vaikeisiin ja kovempaa fyysistä kuntoa vaativiin ratoihin lähes 20 metrin korkeudessa. Lisäksi Laajiksesta löytyy Hupimaa, kaksi frisbeegolfrataa, Bikepark, luontopolku ja laavut, sähköpyöriä sekä paljon muuta tekemistä raikkaassa ulkoilmassa.

Välinevuokraamostamme on mahdollista vuokrata frisbeegolfkiekkoja, alamäkipotkulautoja ja sähköpyöriä.

Tervetuloa Laajikseen!

Talviliikuntapäivä

Talvisin Laajis on monipuolinen hiihtokeskus, joka tarjoaa takuuvarman talven. Hiihtäminen, laskettelu ja monet muut talviset aktiviteetit soveltuvat hyvin myös liikuntapäiviin. Tutustu Laajiksen talviliikuntapäiviin.

Hinnasto

Ryhmässä on oltava vähintään kunkin aktiviteetin osalta minimimäärä maksavia henkilöitä. Hinnat eivät ole voimassa koululaisten loma-aikoina. Hinnat ovat tarkoitettu päiväkodeille ja peruskouluille.

RYHMÄHINNAT KOULUILLE JA PÄIVÄKODEILLE

Kouluryhmähinnat

AKTIVITEETTI HINTA LISÄTIETOA
Seikkailupuisto 16€ / hlö Minimi ryhmäkoko 15 hlöä, opettajat ja valvojat ilmaiseksi ryhmän mukana. Hanskat 3,5€ / pari.
Luontopolkuretki ja laavu 20€ / hlö Ryhmäkoko 10-20 hlöä. Kesto 2-3 tuntia ohjattuna, sisältää laavulla tulet ja makkarat
Frisbeegolf-kurssi 16€ / hlö Minimi ryhmäkoko 15 hlöä. Sisältää välineet ja väylämaksun, voidaan tehdä useampia ryhmiä.
Alamäkipotkulaudat 25€ / hlö Ryhmäkoko 6-10 hlöä. Kesto 2 tuntia, omatoiminen, ei sisällä ohjausta.
Hupimaa ja Junnuradat 15€ / hlö Päiväkotilaisille. Minimi ryhmäkoko 15 hlöä. Sisältää Seikkailupuiston Junnuradat ja Hupimaan. Hanskat 3,50€ / pari.

Maistuva kouluruokailu

Laajiksen ravintolasta saat lisää energiaa koulupäivään. Kahvion puolelta on saatavilla kaakaot, munkit ja muut kahvilatuotteet. Keittiön puolelta on saatavilla myös lounasruokailua etukäteen tilattuna.

- Keittolounas: 4,50€ / hlö (sis. jauheliha- tai nakkikeitto, leipä+levitteet, mehu/vesi)
- Burger-ateria: 6€ / hlö (sis. burgeri, ranskalaiset ja mehu/vesi)
- Buffet-ruokailu: 7€ / hlö (sis. ranskalaiset, lihapullat, nakit, vihreä salaatti, leipä+levitteet, mehu/vesi)

Omatoimiseen ruokailuun voitte käyttää laavuamme (kysy varaustilanne). Lumimaan alueelta löytyy nuotiopaikka, jota voi käyttää halutessaan myös omatoimiseen ruokailuun.

Majoitus ja muuta puuhaa

Laajis sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan kupeessa, vain 4km päässä ydinkeskustasta ja kaupungin monipuolisista palveluista. Paikallisbussi lähtee suoraan alueen vierestä ja matka keskustaan vie vain 10 minuuttia. Laajiksen välittömästä läheisyydestä löytyy Vuorilammen ranta, jossa on virkistäytymismahdollisuus. Läheltä löytyvät myös Superpark, kylpylä ja elokuvateatteri, joten tekemistä löytyy myös sateisella säällä.

Laajiksesta löytyy edullista hostellimajoitusta ja vain 400m päässä sijaitsee kylpylähotelli.

Kiinnostuitko liikuntapäivästä / luokkaretkestä?

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

  • Alustava arvio
  • Ilmoita 2-3 vaihtoehtoa päivämäärän ja kellonajan kanssa
  • Yhteyshenkilön tiedot

  • Laajis lähettää sisäpiiriläisille kohdennettuja etuja ja tarjouksia sähköpostilla maltillisin väliajoin sekä arvomme palkintoja Laajiksen palveluihin (mm. ilmaislippuja).