Lasten Laajis

Lapset viihtyvät Laajavuoressa!

Laajavuoressa lapsille on paljon mielenkiintoista tekemistä kesät talvet. Katso täältä mitä eri aktiviteetteja Laajavuori tarjoaa aivan Jyväskylän keskustan vieressä.

Voit ostaa Laajiksen Hupimaan kausikortin ja hupia riittää koko kesän ajan! Kausikortin hinta on 40€ / kpl ja se on voimassa kesäkauden ajan. Ilman kausikorttia Hupimaan aluemaksu on 7€ / hlö. Seikkailupuiston junnulipun (15€) sisältyy myös Hupimaan aluelippu.

Lapsiperheet

* Seikkailupuiston junnuradoille pääsevät jo pienemmätkin seikkailijat ja yli 110-senttiset voivat seikkailla myös vihreillä radoilla.
* Hupimaassa on paljon hauskaa kesäpuuhaa lapsille:
polkuautot,pomppulinnat, kiipeilyteline ja muuta hauskaa puuhaa
* Frisbeegolf soveltuu hyvin myös lapsille, Vuorilammen radan väylät sopivat mainiosti aloittelijalle.
* Vuorilammen kirkkaassa vedessä voi käydä vilvoittelemassa aktiivisen kesäpäivän lomassa.
* Laajiksen Urban Kitchen -ravintolassa on leikkinurkkaus, missä voi pulahtaa pallomereen, piirtää, tehdä palapelejä tai lueskella satuja.
* Hupimaan jäätelökioskista voi lastenkesäteatteriesitysten yhteydessä ostaa jäätelön tai muita herkkuja.

Synttärijuhlat

Järjestä hauskat ja liikunnalliset synttärit Laajavuoressa! Talviteemojen osalta täytyy odotella seuraavan talven lumia, mutta kesällä Lasten Laajis herää henkiin uudella tavalla. Päivänsankarille ja vieraille voidaan järjestää erilaisia synttärijuhlia eri aktiviteettien ympärille. Lisätietoa lasten syntymäpäivistä.

Tiedustelut ja lisätiedot rinneravintolasta:
0207 436 436
info@laajis.fi

Seikkailupuisto-JouniKallio-17