Koululaisryhmät

Talviliikuntaa keskellä kaupunkia

Laajis tarjoaa koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien liikuntapäiviin takuuvarman talven. Laajiksesta löytyy helppoja hissejä ja rinteitä sekä aloittelijoille soveltuvia lumiparkkeja missä pääsee turvallisesti kokeilemaan freestylen saloja. Alueella on myös aloittelijoille soveltuva Lumimaa, lumetettu pulkkamäki, talvifrisbeegolfrata, vaihteleva latuverkosto laavuineen sekä alamäkiluistelurata!

Välinevuokraamostamme löytyy laskuvälineiden, lumilautojen ja maastohiihtosuksien lisäksi lumikenkiä, pulkkia, stigoja, liukureita, alppicurling setti, fatbike pyöriä, frisbeegolf-kiekkoja ja lumiluistimia. Eli kaikkea mahdollista talven riemuihin.

Tervetuloa lumen valtakuntaan!

Etsitkö paikkaa kevään ja syksyn luokkaretkille ja liikuntapäiville? Tutustu Laajiksen luokkaretkiin.

Ryhmähinnat

Ryhmässä on oltava vähintään 15 maksavaa henkilöä. Ryhmän mukana opettajille ja valvojille ilmainen hissilippu ja välineet. Koululaisryhmien välinevuokraan sisältyy kypärä.

KESTO Hissilippu Välineet Twintip-sukset
1 tunti 10€ 10€ 15€
3 tuntia 14€ 14€ 20€
1 päivä 16€ 16€ 30€

Muut hinnastot täältä.

Hiihtokoulun kurssi koululaisille

Varaa samalla kouluryhmälle oma kahden tunnin mittainen laskettelu- tai lumilautakurssi hintaan 150€ per ryhmä. Ryhmän maksimi koko on 10 oppilasta lasketteluun ja kahdeksen oppilasta lumilautailuun. Ryhmää varten varataan aina yksi hiihdonopettaja.

Laajiksen hiihtokoulu valittiin vuoden hiihtokouluksi vuonna 2017. Tutustu opettajiimme ja hiihtokouluumme täältä.

Maistuva kouluruokailu

Laajiksen Urban Kitchen -ravintolasta saat lisää energiaa talvipäivään. Ravintolasta löytyy burgereita, pizzoja ja halutessanne myös lounasbuffetti. Tietenkin pakolliset kaakaot ja munkit voit ostaa myös ravintolastamme.

Omatoimiseen ruokailuun voitte käyttää vuokraamon tilaamme tai Lumimaahan talven 2018 aikana valmistuvaa laavua. Meillä on myös antaa grilli käyttöönne.

Majoitus ja muuta tekemistä

Laajis on aivan Jyväskylän keskusten kupeessa, 4km päässä ydinkeskustasta ja kaupungin monipuolisista palveluista. Paikallisbussi lähtee suoraan alueen vierestä millä pääsee keskustaan 10 minuutissa. Laajiksen edullinen hostelli sijaitsee suoraan ala-aseman vieressä ja vain 400 metrin päästä löytyy kylpylähotelli.

Kiinnostuitko lumivarmasta talvipäivästä?

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

  • Alustava arvio
  • Ilmoita 2-3 vaihtoehtoa päivämäärän ja kellonajan kanssa
  • Yhteyshenkilön tiedot