KAUSIKORTTI ON ETUKORTTI

Sen lisäksi että lasket kausikortilla Laajiksen rinteillä, Lumimaassa ja alamäkiluisteluradalla rajattomasti koko kauden ajan, saat samassa yhteydessä lukuisia rahanarvoisia etuja, jotka voit lunastaa kausikorttia näyttämällä.

Laajiksen kausikorttilaisten edut ovat henkilökohtaisia ja voimassa laskettelukauden keston ajan ellei toisin mainita. Edut ovat voimassa normaalihinnoista ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etuja lunastettaessa on esitettävä voimassa oleva Laajiksen kausikortti, mistä löytyy omistajan kuva, nimi ja kausikorttitiedot. Mikäli kyseiset tiedot ovat kortista hävinneet, tule näyttämään korttia lipunmyynnissä.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

KAUSIKORTTIEDUT TALVIKAUDELLE 2018-19

Edut muihin hiihtokeskuksiin
Himos: päivälippu -50%
Häkärinteet: päivälippu -50%
Mielakka: päivälippu -50%
Swinghill: päivälippu -50%
Iso-Syöte: päivälippu -25%
Salla: päivälippu -25%

Muut edut
- Kylpylä Scandic Laajavuori: kylpylään kaksi yhden hinnalla, edullisempi ilmaiseksi

- Intersport Jyväskylä Keskusta: vaatteet, jalkineet ja laskettelutarvikkeet -10%, myös tarjoushinnoista (ei koske seurakauppaa, poistotuotteita tai Viheltäen menee -kampanjoita)

- Kipinä Studio: 2 x Personal Trainer -valmennuspaketti 90€ (norm. 140€, 1kpl / asiakas)

- Kipinä Studio: Inbody 10€ (norm. 25€, 1kpl / asiakas)

- -10% alennus Laajiksen hiihtokoulusta (vain kausikortin käyttäjälle)

Huom! Red Bull Crashed Ice päätti tehdä tapahtumasta ilmaisen kaikille, joten kausikorttietu (ilmainen sisäänpääsy) poistettiin.

Rinneravintolan edut
Laajiksen kausikortilla saat viikonlopun keittolounaan 7€ / aikuinen ja 4€ / lapsi (11 v. ja alle). Alennuksen saat näyttämällä kassalla Laajiksen voimassaolevaa kausikorttia. Etu on voimassa toistaiseksi.