Kausikortti

LAAJIKSEN KAUSIKORTIT

Kausikorttien hinnat

Laajiksen Tehdään talvi! -kausikorttikampanja ja ennakkomyynti on tämän talvikauden 2017-18 osalta nyt ohi. Kausikortteja myytiin ennakkohintaan ennätysmäärä. Kiitos kaikille kausikorttinsa ennakkoon lunastaneille. Toivottavasti pääsemme tekemään talvea pian myös rinteisiin! Odottelemme kuumeisesti pakkasia.

Kausikortin voit maksaa Laajiksessa paikan päällä myös virkistys- ja liikuntaseteleillä.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet ja virkistyssetelit

Tutustu myös yhdessä lapsesi kanssa kausikortin pelisääntöihin.

KAUSIKORTTIEDUT

Kausikortin omistajana pääset nauttimaan kauden aikana huomattavista alennuksista. Kausikortilla saat etuja Jyväskylän alueen eri toimijoiden palveluista ja alennuksia hissilipuista muissa Suomen hiihtokeskuksissa. Laajiksen kausikortilla voit ostaa mm. Himokselle, Häkärinteille ja Mielakkaan päiväliput puoleen hintaan koko laskettelukauden ajan ja Iso-Syötteelle päivälippu alennus on -25%. Lisäksi Cumulus Resort Laajavuoren kylpylään kausikorttilaiset pääsevät kaksi yhden hinnalla.

Katso kaikki kausikorttietumme

UUSI RINNEALUE KAUDELLE 2017-18

Takarinteille tehdään uusi rinnealue! Lue lisää alla olevan linkin takaa.
UUSI RINNEALUE

TALVIKAUDEN 2017-18 VALMISTELUT TÄYDESSÄ VAUHDISSA

Talvikausi 2017-18 tuo tullessaan paljon uutta Laajikseen, mutta toivottavasti myös ripauksen perinteistä Laajavuoren ”pössistä” lukuisten kausikorttilaisten voimin. Olemmekin laittaneet Laajiksessa jo hihat heilumaan. Luvassa on uutta rinnealuetta, TUPLASTI tykitystehoa lumen tekoon, uusittuja tiloja ravintolaan, SUPERdiilejä lasketteluvälineisiin, uutta laavua eturinteiden alueelle Lumimaahan ja Red Bull Crashed Ice 2018 -tapahtuman suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Luvassa on siis eeppinen talvi!

KATSO KUINKA TALVET TEHDÄÄN

LASKUVÄLINEET HAKUSESSA?

Ovatko laskuvälineesi jo aikansa eläneet? Tuntuuko uusien välineiden ostaminen lapsille liian kalliilta ratkaisulta? Ei hätää, löydämme takuuvarmasti kukkarollesi ja taitotasoihisi sopivat välineet. Lisäksi järjestämme kauden aikana useita “kamapörssejä” missä voit ostaa ja myydä käytettyjä laskukamoja. Laskettelu on edullinen harrastus myös välineiden osalta.

KATSO HUIPPUTARJOUKSET LASKUVÄLINEISTÄ
SEURAAVA KAMAPÖRSSI

HIIHTOKOULUUN!

Laajiksen hiihtokoulu valittiin vuonna 2017 Suomen vuoden hiihtokouluksi! Tule kertaamaan taitojasi tai tuo lapset kausikurssille. Hiihtokouluun tullessa ei tarvitse olla mitään kokemusta suksien tai lumilaudan päällä olemisesta. Kursseja ja opetusta löytyy toisaalta myös osaavammille laskijoille ja voit tulla kehittämään taitojasi huippuopettajiemme kanssa vaikka freestylen tai alppitekniikan saloihin.

Hiihtokoulun kurssit ovat jo varattavissa tulevalle kaudelle!

HIIHTOKOULUN KURSSITARJONTA

LIITY SISÄPIIRIIN
Pysyt perillä mitä Laajiksessa tapahtuu.


SEURAA LAAJIKSEN TIEDOTUSTA
Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä