LAAJIKSEN KAUSIKORTIT

Kausikorttien hinnat

Laajiksen Tehdään talvi! -kausikorttikampanja talvelle 2018-19 on nyt käynnissä. Tänä vuonna edullisimpia kausikortteja on tarjolla vain tarjouksen toteutumiseen vaadittavat 3000 kpl! Nopeasti varaamalla siis säästää.
Lue lisää kampanjasivulta:
TEHDÄÄN TALVI!

Kausikortti on mahdollista hankkia myös Laajiksessa paikan päällä virkistys- ja liikuntaseteleillä. Lue lisäohjeet kampanjasivulta, jos haluat varata kausikortin ko. seteleillä.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet ja virkistyssetelit

Tutustu myös yhdessä lapsesi kanssa kausikortin pelisääntöihin.

laajis hiihtokeskus

KAUSIKORTTIEDUT TALVIKAUDELLE 2018-19

Edut muihin hiihtokeskuksiin
Himos: päivälippu -50%
Häkärinteet: päivälippu -50%
Mielakka: päivälippu -50%
Swinghill: päivälippu -50%
Iso-Syöte: päivälippu -25%

Muut edut
Kylpylä Scandic Laajavuori: kylpylään kaksi yhden hinnalla, edullisempi ilmaiseksi

Kausikorttiedut ovat henkilökohtaisia ja voimassa Laajiksen laskettelukauden keston ajan ellei toisin mainita. Edut ovat voimassa normaalihinnoista ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etuja lunastettaessa on esitettävä voimassa oleva Laajiksen kausikortti, mistä löytyy omistajan kuva, nimi ja kausikorttitiedot.

TALVEEN VALMISTAUDUTAAN JO KESÄLLÄ

Talvikausi 2018-19 tuo jälleen paljon uutta Laajikseen, mutta varmasti myös ripauksen perinteistä Laajavuoren ”henkeä” lukuisten kausikorttilaisten voimin. Rinteiden profiileja on kesän aikana paranneltu, uusia valotolppia lisätty, lisää tykitystehoa lumen tekoon, Lumimaan uusi laavu odottaa jo valmiina ja myös Red Bull Crashed Ice 2019 -tapahtuman suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Tulossa on siis mahtava talvi!

KATSO KUINKA TALVET TEHDÄÄN

laajis lumetus
laajis sukset lumilauta

LASKUVÄLINEET HAKUSESSA?

Ovatko laskuvälineesi jo aikansa eläneet? Tuntuuko uusien välineiden ostaminen lapsille liian kalliilta ratkaisulta? Ei hätää, löydämme takuuvarmasti kukkarollesi ja taitotasoihisi sopivat välineet. Lisäksi järjestämme kauden aikana useita “kamapörssejä”, missä voit ostaa ja myydä käytettyjä laskukamoja. Laskettelu on edullinen harrastus myös välineiden osalta.

LASKUVÄLINEET HAKUSESSA
SEURAAVA KAMAPÖRSSI

HIIHTOKOULUUN!

Laajiksen hiihtokoulu valittiin vuonna 2017 Suomen vuoden hiihtokouluksi! Tule kertaamaan taitojasi tai tuo lapset kausikurssille. Hiihtokouluun tullessa ei tarvitse olla mitään kokemusta suksien tai lumilaudan päällä olemisesta. Kursseja ja opetusta löytyy toisaalta myös osaavammille laskijoille ja voit tulla kehittämään taitojasi huippuopettajiemme kanssa vaikka freestylen tai alppitekniikan saloihin.

HIIHTOKOULUN KURSSITARJONTA

laajis hiihtokoulu

LIITY SISÄPIIRIIN

Pysyt perillä kampanjan etenemisestä ja muista ajankohtaisista asioista.
LIITY LAAJIKSEN SISÄPIIRIIN

SEURAA LAAJIKSEN TIEDOTUSTA

Facebookissa
Instagramissa
Twitterissä