Kamapörssi

Talven 2016-17 seuraava Kamapörssi on 18.-19.2.2017
Tavaraa voi tuoda jo perjantain 17.2. aikana. Lue ohjeet huolellisesti alempaa.

KAMAPÖRSSI PÄHKINÄN KUORESSA

Kamapörssi on loistava mahdollisuus laittaa omat käytetyt laskettelukamat kiertoon ja hankkia uutta tai käytettyä tilalle!
Kamapörssissä voi ostaa ja myydä laskukamaa eli alppi- ja murtomaasuksia, lumilautoja, monoja, kypäriä, luistimia yms. (ei siis esim. vaatteita).
Kamapörssissä käy maksuvälineenä vain KÄTEINEN!

Kamapörssi pidetään Laajiksen vuokraamon tiloissa alakerrassa. Kamapörssi on auki vuokraamon aukioloaikojen mukaisesti (kts. etusivu). Muutokset ovat mahdollisia, mutta niistä tiedotetaan erikseen etukäteen.

KAMAPÖRSSIN EHDOT

* Tuotteet jäävät myyjän omalla vastuulla Kamapörssiin myytäväksi ja ne myydään siinä kunnossa kuin ne myyntiin luovutettaessa ovat.
* Tuotteita voi tuoda vuokraamoon päivää ennen Kamapörssin alkua. Myyjä huolehtii tuotteiden merkkaamisesta ja hinnoittelusta ohjeiden mukaisesti.
* Laajis pidättää oikeuden olla ottamatta välineitä myyntiin valintansa mukaan.
* Kamapörssi on tarkoitettu vain yksityisille myyjille.
* Kamapörssin välityspalkkio on 15% myydyistä tuotteista, jonka Laajis pidättää myyntisummasta. Muuta maksua Kamapörssissä ei ole.
* Tuotteista saadut rahat tulee noutaa vuokraamosta viikon sisällä Kamapörssin päättymisestä.
* Myymättömät tuotteet on noudettava viikon sisällä kamapörssin päättymisestä. Tämän jälkeen tuotteet katsotaan lahjoitetuksi nuorisotyön hyväksi.