Joukkueet

Joukkueiden kauden aloitukset ja päätökset

Laajis tarjoaa joukkueiden kauden aloituksiin, päätöksiin ja muihin yhteisiin tilaisuuksiin upeat puitteet. Seikkailupuisto tarjoaa hauskuutta ja haastetta ihan jokaiselle. Köysiratoja löytyy helpoista aloittelijoille sopivista radoista vaikeampiin ja haastavimpiin ratoihin.

Seikkailupuiston jälkeen päivää voi jatkaa saunomisen merkeissä. Tarjolla on Vuorilammen aito savusauna, jonka yhteyteen voi halutessaan optioida myös paljun käyttöön. Toisena vaihtoehtona on tilava ja viihtyisä Caravan-sauna. Ruokailusta huolehtii Laajiksen keittiön catering.

Tervetuloa Laajikseen!

 

HUOM! Joukkue-hinnat eivät ole voimassa viikonloppuisin ja koululaisten loma-aikoina.

Aktiviteetit

Aktiviteetti Hinta per henkilö Ryhmän koko Saatavilla Lisätiedot
Seikkailupuisto 16€ 15-200 hlöä Huhti-Lokakuu hanskat 3,50€ / pari
Alamäkipotkulautailu 25€ 6-10 hlöä Kesä-Lokakuu kesto 2 tuntia, omatoiminen, ei sisällä ohjausta
Frisbeegolf -kurssi 16€ 5-12 hlöä Kesä-Lokakuu sisältää välineet ja väylämaksun, voidaan tehdä useampia ryhmiä
Luontopolkukierros ja laavu 20€ 10-20 hlöä Ympäri vuoden kesto 2-3 tuntia ohjattuna, sisältää laavulla tulet ja makkarat

Saunat ja tilat

Aktiviteetti Hinta Lisätietoa
Caravan-sauna 150€ / ilta Hinta sisältää valitun saunan käyttöön koko illaksi, Pommarin käytön oleskelutilana sekä pelaajille jaettavaksi pienimuotoisia palkintoja
Savusauna 455€ / ilta Tupakeittiöllä. Hinta sisältää saunan käyttöön koko illaksi sekä pelaajille jaettavaksi pienimuotoisia palkintoja
Palju 150€ 8 hengen palju, savusaunan yhteyteen
Laavu 150€ / ilta Savusaunan yhteyteen 30 hengen laavu kotakeittiöllä, lämmitettävä
Ruoka 12€  / hlö Runsas buffet-ruokailu

Seikkailupuisto

Laajiksen seikkailupuistossa on tarjolla haastetta ja liikunnan riemua aivan jokaiselle. Seikkailuradoilla on pituutta yhteensä yli 2,2km ja ratojen vaikeusaste vaihtee helposta aloittelijalle sopivasta ja lähellä maata menevistä radoista aina vaikeaan kovempaa fyysistä kuntoa vaativaan sporttirataan. Ennen seikkailun aloittamista käydään läpi yhdessä ohjaajan kanssa opastus harjoitusradalla.

Puisto lukuina:
* 6 seikkailurataa yli 140cm seikkailijoille
* 2 seikkailurataa yli 110cm seikkailijoille
* 2 junnurataa (alle 140cm seikkailijoille)
* 3 harjoitusrataa
* 117 tehtävärastia
* ratojen yhteispituus 2,2km
* 31 köysiliukua, joista pisimmät 100 metriä pitkiä

Täältä löydät lisätietoa radoista ja kenelle ne soveltuvat:
SEIKKAILURADAT

SP160830-full

Vuorilammen savusauna

Laajavuoren virkistysalueeseen kuuluvan Vuorilammen rannalta löytyy aito savusauna ja tupakabinetti. Savusaunaan mahtuu kerrallaan jopa 15 henkeä, joten se on ihanteellinen paikka joukkueen yhteiseen illanviettoon. Isommatkin ryhmäkoot onnistuvat tarvittaessa.

Tutustu savusaunaan.

Palju

Lisäoptiona on tarjolla Vuorilammen savusaunalta löytyvä kaasulämmitteinen palju. Savusaunan löylyt kruunaa palju, missä tilaa löytyy 8 hengelle. Vuorilammen vesi saattaa olla varsinkin syksyisin ja keväisin varsin raikasta, joten palju tuo tilaisuuteen mukavasti lämmintä tunnelmaa.

Tutustu paljuun.

Laavu

Savusaunan yhteyteen on mahdollista ottaa myös Laajiksen uusi laavu. Laavuun mahtuu n. 25-30 henkilöä. Pöytäryhmien ääreellä istumapaikkoja on 24 ja laavun sivupenkeille mahtuu myös istumaan. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten syksylläkään ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavusta löytyy kotakeittiö.

Caravan-sauna

Caravan-alueella on kaksi saunaa, miehille ja naisille omansa. Kumpaankin saunaan mahtuu noin 10 henkilöä. Viihtyisät saunatilat ovat ihanteellinen paikka ryhmille illanviettoon. Saunarakennuksen yhteydessä on avoimessa käytössä olevat keittiö- ja oleskelutilat, mutta Caravan-saunan hintaan sisältyy Pommarin käyttö yksityisenä oleskelu- ja ruokailutilana.

Ruokailu

Paketin yhteyteen on tilauksesta saatavilla myös maistuva ja runsas buffet-ruokailu. Laajiksen keittiö hoitaa tarjoilut noutopöytään. Muistathan mainita mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot tilauksen yhteydessä.

Tutustu ravintolapalveluihin.

Kiinnostuitko joukkueen kauden päätöspäivästä?

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

  • Alustava arvio
  • Ilmoita 2-3 vaihtoehtoa päivämäärän ja kellonajan kanssa
  • Yhteyshenkilön tiedot