Rekrytointi

OLETKO VALMIS SEIKKAILUUN?

Löydät täältä sivuilta tietoa avoimista työpaikoistamme.

Seuraa meitä myös facebookissa.

Palkkaamme vuosittain lähes 50 työntekijää ja lukuisia harjoittelijoita erilaisiin tehtäviin Laajiksen hiihtokeskukseen, seikkailupuistoon, ravintolaan ja hostelliin. Laajavuoren matkailualuetta kehitetään vauhdilla eteenpäin ja uusia tehtäviä syntyy jatkuvasti. Sijaintimme aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa tekee meistä myös suositun harjoittelupaikan ammattikorkeakoululaisille ja ammattiin opiskeleville. Harjoittelu on yleensä luonteva tapa saada jalkaa oven väliin.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme ja harjoittelijoiltamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta tehdä erilaisia töitä. Positiivinen asenne, kunnioitus niin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan ja halu oppia uutta vievät pitkälle. Teemme yleensä töitä silloin kun muut lomailevat ja nauttivat vapaa-ajastaan. Työympäristömme on luonnollisesti savuton.

Tarjoamme aktiivisen ja liikunnallisen työympäristön sekä loistavan työporukan.

AVOIMET TYÖPAIKAT

* Onko sinulla harjoittelu edessä? Meillä käy vuoden aikana suuri määrä harjoittelijoita eri osa-alueilta. Matkailu, ravintola, siivous, vastaanotto, suksivuokraamo, rinne, markkinointi, harjoitustyöt, ympäristö, huolto... hiihtokeskuksessa on AINA jotain tekemistä.

Oli meillä vapaita työpaikkoja tai ei, voit aina lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n.

Rekrytointiyhteys
lasse@laajis.fi
045 350 6888
* laita sähköpostin otsikkoon sana työhakemus