Alamäkiluistelu

vaakabanneri-icecross-2000x500-170111

Rata nyt avoimessa käytössä!
Rata on auki eturinteiden AUKIOLOAIKOINA mahdollisin poikkeuksin.
HappyHours-aikaan rata ei käytössä. Sankkoina lumipyrypäivinä ja ennen lumenpoistoa rataa ei voida avata käyttöön. Myös huoltojäädytykset voivat vaikuttaa radan aukioloaikoihin. Radalla ei saa luistella ylöspäin turvallisuussyistä.
Katso päivittäiset radan aukiolostatukset etusivulta AUKIOLOAJAT

Liput

Alamäkiluisteluradalle vaaditaan voimassa oleva hissilippu tai kausikortti.
Lippujen hinnat löydät hiihtokeskushinnastostamme:
LIPPUJEN HINNAT

Alamäkiluistelukoulu

Haluaisitko kokeilla alamäkiluistelua tai kehittää luistelutaitojasi? Tsekkaa ALAMÄKILUISTELUKOULU tai varaa suoraan itsellesi OPEN ICE OHJAUS TAI YKSITYISTUNTI.

Rata

Laajiksessa Aurinkorinteen reunassa sijaitseva alamäkiluistelurata on maailman pisin (630m). Jää radalla on luonnonjäätä ja muista Crashed Ice -kisaradoista poiketen radassa ei ole jäähdytystä, vaan luotamme pakkasiin rataa tehdessä.
Lue lisää: ICE CROSS -RATA

Red Bull Crashed Ice Laajis Jyväskylä 2018

Red Bull Crashed Ice Laajiksessa

Red Bull Crashed Ice järjestetään taas Laajiksessa 3.2.2018! Tule seuraamaan alamäkiluistelun vauhdikasta osakilpailua maailman pisimmälle radalle ja jännittämään, kuka vie voiton. Kilpailun jälkeen lavalle nousevat Ruudolf, Musta Barbaari, Prinssi Jusuf, Seksikäs-Suklaa, Dosdela ja VG+!

Lisää tietoja kilpailusta, aikataulusta ja muusta: RED BULL CRASHED ICE LAAJIS.

Lisätietoja

Turvallisuus

Radalla luistelijat hyväksyvät seuraavat säännöt.
Alaikäiset tarvitsevat alamäkiluisteluun huoltajan suostumuksen. Voit täyttää vapaamuotoisen suostumuksen alaikäisen mukaan.
Lisätietoa varusteista