Hupimaa

Paljon tekemistä kesäpäiviin!

Kesällä Laajiksen Hupimaa tarjoaa paljon hauskoja aktiviteetteja Seikkailupuiston haasteiden lisäksi. Hupimaa soveltuu hyvin myös perheen pienimmille. Aktiviteettien lisäksi Hupimaan kioskista saa kesän herkut ja jäätelöt. Jäätelöä ja herkkuja voi ostaa myös Laajiksen ravintolasta.

Kesälle 2018 Hupimaa tulee kehittymään hurjasti ja sieltä tulee löytymään lisää aktiviteettejä myös perheen pienimmille.

Hupimaa on avoinna kesäpäivisin säävarauksella.

Ryhmille voimme tarjota ennakkovarauksesta:
* Bungeetrampoliinilla hyppimistä
* Slacklinella tasapainoilua
Ota yhteyttä bungeetrampoliinista tai slacklinesta etukäteen: seikkailupuisto@laajis.fi

HUPIMAAN HINNASTO

Pomppulinnat 3€ / hlö Kausikortti 20€
Junnurata 15€ Seikkailupuiston kausikortti 199€
Bungeetrampoliini 7€ / 5 min 10€ / 10 min

Hupimaan aktiviteetit

Pomppulinnat ja kiipeilyteline
Hupimaan pomppulinnoista riittää iloa jokaiselle ja siellä voi pomppia niin paljon kuin vain jaksaa. Kiipeilytelineessä voi kiipeillä ja liukua. Nämä pomppulinnat ja kiipeilyteline soveltuvat hyvin myös perheen pienimpien aktiviteeteiksi!

Junnuradat Seikkailupuistossa
Seikkailupuistosta löytyy kaksi junnurataa, jotka sijaitsevat Metsäpuistossa. Radat kulkevat noin metrin korkeudella ja radan vierellä vanhempien on helppo kulkea lapsen vieressä auttaen tätä hankalissa kohdissa. Junnuratojen ikäsuositus on 3-vuotiaista ylöspäin, pituusrajoitus min. 90cm ja maksimissaan 140cm.

Minimaa ravintolan puolella
Laajiksen ravintolan sisältä löytyy Minimaa, jossa lapset voivat leikkiä, puuhailla ja piirtää. Minimaasta löytyy myös pallomeri.

Bungeetrampoliini
Ennakkovarauksesta ryhmille on mahdollista päästä kokeilemaan bungeetrampoliinia, joka on taatusti yksi kesän hittiaktiviteeteistä! Bungeetrampoliinillä pääsee kokemaan korkeimmat ja hurjimmat hypyt. Trampoliinissä pompitaan valjaissa, joka takaa turvalliset pomput.

Slackline
Slackline toteutetaan ennakkovarauksesta ryhmille. Slacklinen avulla pääset kokeilaan tasapainoilua hauskasti. Tämän avulla voi kehittää koordinaatiota ja kehon hallintaa.

Hupimaa tulee kehittymään kesälle 2018, joten pysyttele kuulolla!