Hiihtoloma 2017

>>>> HIIHTOLOMA VIIKKO 8
>>>> HIIHTOLOMA VIIKKO 9

Vietä hiihtoloma Jyväskylässä!

Tule nauttimaan hiihtolomasta Jyväslylään, keskelle Keski-Suomea! Laajiksessa tapahtuu hiihtolomilla enemmän kuin koskaan. Laajiksen hiihtokoulu järjestää päivittäin tunnin mittaisia sessareita, joissa kuka tahansa voi hakea apua ja vinkkejä laskemiseen ilmaiseksi. Lisäksi hiihtokoululla on kuhinaa Werneri-kursseilla sekä KINOS campeilla, joita järjestetään lähes joka päivä eri-ikäisille ja –tasoisille lapsille ja nuorille. Hiihtokoulun kurssin pääset varaamaan tästä! Tiistaisin ja perjantaisin on perinteiset Häppärit eli laskemaan pääsee edullisin HappyHours –hinnoin! Myös Laajiksen oma parkkitiimi järjestää sessarit 23.2. Laajiksen parkissa!

Hiihtolomalla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, Laajis järjestää muun muassa ohjattuja lumikenkäretkiä sekä lapsille suunnattuja luontopolkukierroksia. Retkien jälkeen pysähdytään nuotiolle makkaran paistoon ja mehulle. Laajiksen Kipinä Studiolla voi myös osallistua Crosstraining-tunnille, joka on toiminnallista harjoittelua erilaisilla välineillä. Crosstraining-tunnin pääset varaamaan tästä! Kyseisistä aktiviteeteista voit saada - 10 %, joko S-omistajana tai Jyväskylän Energian JEE!-etuasiakkaana!

Nyt on harvinaislaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan alamäkiluistelua! Alamäkiluistelukoulu järjestää Open Ice -kursseja, joissa tarvitset vain omat jääkiekkovarusteet ja voit lähteä opettelemaan uutta lajia. Open Ice -kurssin pääset varaamaan tästä! Jäällä voi lisäksi sään salliessa pelata alppicurlingia, johon välineet saa vuokrattua Laajiksen vuokraamosta. Myös frisbeegolfia pystyy pelaamaan Laajiksessa talvella ja kiekkoja voi vuokrata päiväksi omaan käyttöön tai vaihtoehtoisesti osallistua lauantaina frisbeegolf-talviviikkokisaan.

Laajiksen nuotiopaikalla paistetaan makkaraa joka päivä ja jaetaan kuumaa mehua janoisille (makkara 1€/mehu ilmainen)! Laajiksen ravintolassa on hyviä lounastarjouksia ja laskiaissunnuntain sekä –tiistain kunniaksi syödään laskiaispullia ja kisataan Lastenmaassa perinteisessä Stigaracessa, jossa kuka tahansa voi ajaa Stigalla kelloa vastaan ja voittaa mahtavia palkintoja! Ravintolassa on viikonloppuisin aarteenetsintää lapsille ja huhu kiirii, että Jeti tulee vierailulle tunnettujen ystäviensä kanssa. Tulkaa kaikki mukaan Laajiksen hiihtolomille nauttimaan ja tekemään yhdessä!

Ehdot: Oikeudet muutoksiin ohjelmissa ja aikatauluissa pidätetään (huom! säävaraus kaikissa aktiviteeteissa). Hiihtokoulu, Open Ice sekä Crosstraining -ilmoittautuminen netissä, muut ilmoittautumiset vuokraamoon viimeistään klo 14 edellisenä päivänä. Aktiviteettien ja retkien osallistujamäärä on 4-10 henkilöä, ja retki perutaan mikäli osallistujamäärä ei täyty. Retket alkavat aina vuokraamosta, ja siellä tulee olla valmiina retken alkaessa. Retkien kesto voi vaihdella.

Edut: Edunsaajalla tulee olla voimassa oleva tosite etuudestaan (S-Etukortti, Cardun mobiilikuponki, JE:n viimeisin lasku tai uutiskirje, jossa etu mainitaan). Eri etuja ei voi yhdistää ja ne ovat kertakäyttöisiä sekä perhekohtaisia. Edut ovat voimassa 20.2.-5.3.2017.

Perhelippu vain 65€ koko päiväksi!

Laajis mullisti hiihtokeskusten hinnoittelun uudella perhelipulla. Meillä pääsee laskemaan koko perhe edullisesti ja rahaa jää vielä rinneravintolaankin. Perhelippu 65€ sisältää koko päivän hissiliput kolmelle hengelle. Lisähenkilöt 10€. Katso tarkemmat tiedot lipusta alta.
>>>> LISÄTIETOA