Vietä hiihtoloma Jyväskylässä!

Tule nauttimaan hiihtolomasta Jyväskylään, keskelle Keski-Suomea! Laajiksessa tapahtuu hiihtolomilla enemmän kuin koskaan. Laajiksen hiihtokoulu järjestää päivittäin tunnin mittaisia sessareita, joissa kuka tahansa voi hakea apua ja vinkkejä laskemiseen ilmaiseksi. Myös Laajiksen oma Parkkitiimi järjestää sessarit 23.2. sekä 2.3. Laajiksen parkissa! Hiihtokoululla on kuhinaa Werneri-kursseilla sekä KINOS campeilla, joita järjestetään lähes joka päivä eri-ikäisille ja –tasoisille lapsille ja nuorille. Hiihtokoulun kurssin pääset varaamaan tästä! Perjantaisin on perinteiset Häppärit eli laskemaan pääsee edullisin HappyHours –hinnoin! Maanantai on Laajiksessa Etumaanantai, jolloin hinnat on S-Etukorttia näyttämällä entistä edullisemmat.
Tämän kauden uutuutena Laajiksesta löytyy myös Sled Dogs -lumiluistimet ja hiihtolomilla on mahdollista päästä harjoittelemaan laskettelua lumiluistimilla ohjatusti.

Hiihtolomalla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, Laajis järjestää muun muassa ohjattuja lumikenkäretkiä sekä lapsille suunnattuja luontopolkukierroksia. Lumikenkäretken pääset varaamaan tästä!
Tänä vuonna järjestämme myös maanantaista lauantaihin klo 15:00 hiihtokisat, stigaracet tai pulkkakisat ja jokainen osallistuja palkitaan! Lumimaassa siis tapahtuu joka päivä!

Laajiksen Kipinä Studiolla voi myös osallistua pienryhmätunnille, joka on ohjattua kuntosaliharjoittelua erilaisilla välineillä. Pienryhmätunnin pääset varaamaan tästä! Jos kaipaat uusia tuulia kuntosaliharjoitteluusi, on tämä tunti kuin tehty sinulle! Kipinä Studion ammattitaitoiset personal trainerit opastavat sinua rautaisella ammattitaidolla viihtyisissä tiloissa.

Nyt on harvinaislaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan alamäkiluistelua! Alamäkiluistelukoulu järjestää Open Ice -kursseja, joissa tarvitset vain omat jääkiekkovarusteet ja voit lähteä opettelemaan uutta lajia. Jäällä voi lisäksi sään salliessa pelata alppicurlingia, johon välineet saa vuokrattua Laajiksen vuokraamosta. Myös frisbeegolfia pystyy pelaamaan Laajiksessa talvella ja kiekkoja voi vuokrata päiväksi omaan käyttöön. Lisäksi Fatbike-pyöriä on mahdollista vuokrata käyttöösi.

Laajiksen nuotiopaikalla on mahdollisuus makkaranpaistoon joka päivä n. klo 12:00 alkaen. Rinneravintolassa on hyviä lounastarjouksia ja tämän kauden uutuutena ravintolan valikoimasta löytyy kiviuunipizzat!
Tänä vuonna olemme päättäneet lämmittää savusaunan perjantai-iltaisin. Savusauna on kertakaikkiaan unohtumaton kokemus, jonne ehdottamasti kannattaa tulla. Jotta emme lämmitä saunaa turhaan ilmoittaudu mukaan tästä!
Perjantai- ja lauantai-illat kruunaa rinneravintolassa pidettävät After Ski-Bailut. Jos tanssijalka tuntuu vipattavan ja kaipaat aitoa aprés ski-juhlan tuntua hiihtoloman mausteeksi, nämä juhlat ovat sinun valintasi!

Huhu kiirii, että Jeti saattaa tulla vierailulle tunnettujen ystäviensä kanssa. Tulkaa siis kaikki mukaan Laajiksen hiihtolomille nauttimaan ja tekemään yhdessä!

Ehdot

Oikeudet muutoksiin ohjelmissa ja aikatauluissa pidätetään (Huom! säävaraus kaikissa aktiviteeteissa). Hiihtokoulu, Open Ice, Kipinän pienryhmätunnit, lumiretki ja lumikenkäretki sekä savusaunaan -ilmoittautuminen ennakkoon netissä, viimeistään viisi päivää ennen tuntia. Aktiviteettien ja retkien osallistujamäärä on 5-10 henkilöä, ja retki perutaan mikäli osallistujamäärä ei täyty. Retket alkavat aina vuokraamosta ja siellä tulee olla valmiina retken alkaessa. Retkien kesto voi vaihdella. Retkien ja ohjattujen tuntien hinnat ilmoittautumislomakkeissa. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.