Vietä hiihtoloma keskellä kaupunkia!

Tule nauttimaan hiihtolomasta Jyväskylään, keskelle Keski-Suomea - ja keskelle kaupunkia!
Laajis on aito kaupunkikeskus - vain 4km päässä Jyväskylän keskustasta. Paikallisliikenteen bussi nr. 25 tuo laskettelijat suoraan ala-asemalle keskustan hotelleista.

Laajiksen hiihtolomat ovat täynnä elämää koko perheelle. Laskettelun ja hiihdon lisäksi ohjelmassa on paljon muutakin; leikkimielisiä kilpailuita, hiihtokoulun sessareita, hauskanpitoa ja muuta mukavaa tekemistä. Kenties myös Laajiksen oma Jeti vierailee alueella ystäviensä kera.

3.3 Vietetään Laskiaissunnuntaita!

Hiihtolomien aikaan Keskimaan Etumaanantai ja Happy Hours ovat voimassa!

laajis hiihtokoulu logo
laajis hiihtokoulu logo

Aktiviteetteja jokaiselle

LASKETTELU

Laske Laajiksen rinteissä lumilaudalla tai suksilla. Vuokraamosta mahdollisuus vuokrata laskuvälineet. Snowparkeissa hurjia hyppyreitä ja luistavia reilejä. Takarinteillä pääset kunnon erämaatunnelmaan. Kuinka nopeasti ehdit laskea kaikki rinteemme?

Lomaviikkojen rinneaikataulut
Eturinne ja Lumimaa: ma-la 10 - 20, su 10 - 18.
Takarinne: ma-la klo 11.00 - 19.45, su klo 11.00 - 17.45

LUMIMAA

Lumimaassa voit laskea pulkkamäkeä tai harjoitella laskettelua aloittelijoiden rinteissä. Lumimaassa on myös laavu, jossa voit mukavasti paistaa eväsmakkarat. Lumimaan sisäänpääsyyn sisältyy Laajiksen pulkkailuvälineiden (Stigoja, pulkkia, liukureita) lainaus eli et edes tarvitse omia välineitä mukaan.

LAAJIKSEN LUMIMAA

Lumimaan sessarit viikolla 9 joka päivä klo 13-14!

HIIHTO JA LUMIKENKÄILY

Laajiksessa on monipuoliset ladut, joilla voi pääset sopivasti irti kaupungin hulinasta. Voit myös kävellä luontopolkua Laajavuoren ympäri ja ihastella Keski-Suomen puhdasta talvista luontoa. Vuokraamossamme sekä maastohiihtovälineitä että laadukkaita TSL:n lumikenkiä.

VUOKRAAMO

TAPAHTUMAT

- Snowbang keskiviikkona 27.2. klo 12.00-18.00 Jyväskylän Nuorisopalveluiden järjestämä tapahtuma. Tapahtumassa sumotournament, somekuvauskilpailu, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa!

- KIPINÄ Personal Training Studiolla avoimet ovet valittuina päivinä viikolla 9

LASKIAISSUNNUNTAI 3.3.

Laajiksessa vietetään laskiaissunnuntaina 3.3.!

Lumimaassa on klo 12-15 luvassa mm. leikkimielisiä kisailuja, tietovisa ja pulkkailua. Myös Jeti ja Panda pyörivät päivän aikana Lumimaassa ilahduttamassa vieraita.

Laskiaissunnuntain rastipassit voit noutaa tapahtumapäivänä vuokraamosta, ravintolasta tai Lumimaasta henkilökunnalta. Rastipassin täyttäneille luvassa maistuvia palkintoja.

RAVINTOLA

Ravintolassa lomaviikkoina tarjolla päivittäin keittolounas (8€/aikuiset, 5€/lapset 11-v. ja alle). Lisäksi ravintolasta on saatavilla keittiön aukioloaikojen puitteissa tutut tuotteet menulta (mm. burger-ateriat ja ranskalaiset). Kahvion vitriinissä on tarjolla nopeaa syötävää, kuten täytetyt sämpylät ja paninit.

RINNERAVINTOLA

Tauon voi hiihtolomilla pitää myös uudessa Domessa, joka on lämmin tila ravintolan terassilla. Domesta saat kuumat kaakaot, kahvit, pullat sekä kylmiä juomia. Dome on avoinna pe-su klo 13 alkaen.

HIIHTOKOULU

Laajiksen Hiihtokoulu järjestää sessareita lomaviikkojen aikana. Sessareilla voit saada vinkkejä peruslaskemiseen ja ohjeita miten voisit kehittyä laskijana. Sessarit eivät kuitenkaan vastaa Hiihtokoulun tuntia tai kurssia, joilta saat varmasti parhaat eväät rinteeseen.

Hiihtokoulun uutuustuotteena on perhepaketti, jossa hiihtokoulun yksityistunti räätälöidään juuri teidän perheellenne sopivaksi ottaen huomioon niin aikuiset kuin lapsetkin. Perhehiihtokoulun paketit voit varata etukäteen sähköpostilla hiihtokoulu@laajis.fi tai puhelimitse vuokraamosta +358 207 436 437.

LUMIMAAN SESSARIT
HIIHTOKOULUN KURSSIT JA TUNNIT

Laskiaissunnuntai 3.3.

Laajiksessa vietetään laskiaissunnuntaina 3.3.!

Lumimaassa on klo 12-15 luvassa mm. leikkimielisiä kisailuja, tietovisa ja pulkkailua. Myös Jeti ja Panda pyörivät päivän aikana Lumimaassa ilahduttamassa vieraita.

Laskiaissunnuntain rastipassit voit noutaa tapahtumapäivänä vuokraamosta, ravintolasta tai Lumimaasta henkilökunnalta. Rastipassin täyttäneille luvassa maistuvia palkintoja.

Lumimaan laavulla on mahdollisuus paistaa makkaraa ja ravintolan puolelta löytyvät mm. kuumat juomat ja laskiaispullat.

laajis hiihtokoulu logo
laajis hiihtokoulu logo

Kipinä Studio - avoimet ovet viikolla 9

Avoimien ovien aikaan pääset tutustumaan Kipinän ryhmäliikunta uutuuteen BEAT&BURN® -tunnille seuraavina päivinä ja kellonaikoina:
- tiistaina 26.2. klo 17:15
- keskiviikkona 27.2. klo 17:30
- torstaina 28.2. klo 18:30
- sunnuntaina 3.3. klo 16:30

Varaa paikkasi tunnille täältä. Lue lisää BEAT&BURN® -konseptista.

Vielä on muutama paikka jäljellä! Varaa nopeasti paikkasi ryhmäliikuntatunnilta!