Wernerikurssit

Mikä on Werneri?

Hei! Minä olen Werneri!

Olen ammatiltani hiihdonopettaja ja erikoistunut lasten opettamiseen. Työpaikkani on tietysti hiihtokeskus.
Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa, kuten Laajiksessa, pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu, joka yhdistää lasten hiihdonopetuksen vakiosisältöiseksi kurssiksi. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

Mitä Werneri opettaa?

Laskettelun ja lautailun opettelu aloitetaan rinnekäyttäytymisen alkeista: omiin välineisiin tutustutaan ensin tasamaalla. Turvallinen hissin käyttö, rinnesäännöt, ryhmässä toimiminen ja toisten auttaminen ovat alkeisopetuksen pääkohtia. Wernerin hiihtokoulun suorittanut lapsi on taitava suksen- ja laudankäyttäjä, joka voi halutessaan jatkaa harrastusta täysin itsenäisesti, hakea inspiraatiota lisää Kinos-campeilta tai jatkaa vakavammin alppi- tai freestyle-seurassa.

Miksi Werneri opettaa?

Wernerissä taidot ja varmuus rakentuvat aiemmin opitun päälle motorisen kehityksen kannalta oikeassa järjestyksessä. Innostava opetus, ahkera harjoittelu, monipuolinen liikunta sekä riittävä lepo harjoitusten välillä sytyttää innostuksen urheiluun, joka toivottavasti kestää läpi elämän.

Miten Werneri opettaa?

Wernerissä hiihdonopetus tapahtuu lasten ehdoilla. Opetustapa on kannustava ja vauhdikas. Wernerissä pidetään hauskaa ja liikunnan perustaidot kehittyvät siinä sivussa.

Tervetuloa oppimaan lumiliikunnan riemua!

Wernerikurssit

Aloittelijan kurssit

LumiWerneri / LautaWerneri 1 ovat alkeistason kursseja, joissa liikutaan vielä Taitovuoren alaosassa. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja niiden käyttöön, alkeistason hisseihin sekä opetellaan pysähtymään ja kääntymään helpoissa olosuhteissa. Ryhmäkoko 5-10 oppilasta. LumiWerneri on 4-12 vuotiaille ja lumilautaWerneri on 7- 12 vuotiaille.

Jatkokurssit

VauhtiWerneri / LautaWerneri 2 ovat jatkokursseja, joissa Taitovuorella kiivetään ylemmäs, unohtamatta kuitenkaan vuoren alaosaa. Kursseilla syvennetään opittuja taitoja hyödyntämällä hiihtokeskusten erilaisia suorituspaikkoja, mutta toimitaan kuitenkin helpohkoissa olosuhteissa. Ryhmäkoko 5-10 oppilasta.

Wernereiden jälkeen Laajiksen hiihtokoulusta löytyy jatkokursseja, kausikursseja sekä alueella toimii myös aktiivisesti laskettelu- ja freestyleseurat. Kysy lisää hiihdonopettajiltamme!

Ilmoittaudu kursseille

Ilmoittautumissivuilta löydät päivitetyt tiedot hiihtokoulumme tarjonnasta ja kursseista.
ILMOITTAUDU HIIHTOKOULUUN

Tervetuloa rinteeseen!