KINOS campit

KINOS campit

KINOS ei ole hiihtokoulu, vaan pikemminkin porukka, jossa 9-16-vuotiaat oppivat ja opettelevat uusia temppuja valmentajan avustuksella. KINOS campeilla ei mennä vain letkana hiihdonopettajan perässä, vaan keskitytään erikseen jokaiseen oppilaaseen ja viedään heitä eteenpäin valmentajamaisesti.

Kinoksessa korostuu yksilöllisyys. Jokainen meistä oppii eri tavalla ja jokaista kiinnostaa eri jutut. Joku oppii hypyn, toinen reilaamaan ja kolmas muita temppuja, oleellista on, että opitaan nauttimaan rinneympäristöstä ja opetellaan samalla uusia taitoja turvallisessa ympäristössä ja oman innostuksen mukaan.

Olit sitten lautailija, alppihiihtäjä tai freestyle-laskija, KINOS nostaa taitosi aivan uudelle tasolle. Treenaamme kaikki perustaidoista hiottuihin temppuihin, ja kaikkea siltä väliltä.

Osa-alueet

Osa-alueita on kolme, ja niitä kutsutaan campeiksi.
KINOS Alppi Camp: opitaan ratalaskua ja leikkaavaa käännöstä
KINOS Freestyle Ski Camp: opitaan hyppyjä, reilejä, parkissa laskemista
KINOS Freestyle Snowboarding Camp: tehdään taas trikkejä ja jibbailuja lumilaudalla

Nämä kaikki sisältävät kolme eri tasoa. Freestyle ja Snoukka campin kolmostason kurssit sisältävät jo mm. big airin kaltaisia elementtejä.

Jos KINOS camppilainen innostuu laskemisesta, saa vähän tuntumaa, ja laji tuntuu omalta, niin nuori voidaan näiden kolmen tason jälkeen ohjata seuroihin tai kilpailutoimintaan mukaan.
Laajavuoressa toimii aktiviisesti mm. Jyväskylän Freestyleseura ja Jyväskylän Lumilautaseura (JKL Snowboard).

Ilmoittaudu nyt

Ilmoittautumissivuilta löydät päivitetyt tiedot hiihtokoulumme tarjonnasta ja kursseista.
Ilmoittaudu hiihtokouluun

Tervetuloa rinteeseen!