Vuokraamo

Laajiksen vuokraamo on täyden palvelun suksivuokraamo; vuokraamme, huollamme ja säilytämme lasketteluvälineitä. Suksivuokraamomme palvelee Laajiksen rakennuksen alakerrassa (Kipinä Studion alapuolella). Sisäänkäynti löytyy ylhäältä ravintolaa vastapäätä sekä alakerrasta rampin vierestä. Vuokraamosta löytyy WC:t ja pukuhuoneet naisille sekä miehille.

Suksivuokraamossamme löytyy sopivat välineet niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle laskijalle. Luotamme Salomonin suksiin ja Burtonin lumilautoihin. Lasten setteihin kuuluu aina myös kypärä. Vuokraamon poistomyynnissä myymme käytettyjä välineitä alkutalvesta ja loppukaudesta. Vuokraamon tiloissa toimii myös KAMAPÖRSSI, mistä voit ostaa käytettyjä laskettelu- ja hiihtovälineitä.

Vuokraamostamme löytyy myös Twintip-suksia parkkilaskemista varten.

Tutustu välinevuokrauksen sopimusehtoihin.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Välinekausikortti 150€

Laajiksen talvikauden 2018-19 uutuus on välinekausikortti! Välinekausikortin hinta on 150€ ja voit ostaa sen helposti verkkokaupasta. Voit nyt hankkia myös välinekausikortin jo ensi kaudelle varatessasi talven 2019-20 kausikortin edullisimmalla hinnalla!

Kausikortti oikeuttaa käytön vuokraamon talvivälineisiin saatavuuden mukaan. Sisältää alppihiihto-, lumilauta-, maastohiihto-, ja lumikenkäilyvälineet. Välineitä ei voi varata etukäteen. Kortti on henkilökohtainen.

Ski Shop

Vuokraamon yhteydessä toimivasta Ski Shopista löydät kaikki tarvittavat välineet ja asusteet lasketteluun.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori

Välinehuolto

Laajiksessa palvelee ammattitaitoinen välinehuolto. Huollon avulla varmistamme että myös vuokravälineemme ovat koko kauden huippukunnossa ja kantit terävinä. Voit siis tuoda myös omat välineesi meille huoltoon. Voit soittaa tai jättää viestin suoraan suksihuoltoon puh. 0207 436 439.

Säilytyslokerot

Vuokraamosta löytyy myös runsaasti erikokoisia säilytyslokeroita päiväsäilytystä ja kausisäilytystä varten. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

hiihtokeskus laajis laajavuori
hiihtokeskus laajis laajavuori kamapörssi kirpputori välinekirppis

Kamapörssi

Vuokraamossamme toimii aika-ajoin talvikaudella käytettyjen lasku- ja hiihtokamojen kirpputori. Tämä on loistava mahdollisuus laittaa omat käytetyt laskettelukamat kiertoon ja hankkia uutta tai käytettyä tilalle! Tsekkaa tarkemmat tiedot kamapörssin sivuilta.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan vuokraamon henkilökuntaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. +358 207 436 437
ski@laajis.fi

hiihtokeskus laajis laajavuori