Välinesäilytys

välinesäilytys160831-full

Loppu laskukamojen raahaamiselle?

Miksi kuljettaa suksia ja laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Vuokraamme erilaisia säilytystiloja ja lukittavia kaappeja laskuvälineille. Laajiksesta löytyy erikokoisia kaappeja lämpimässä tilassa, joihin mahtuu suksien tai laudan lisäksi myös muuta laskettelutavaraa. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa sekä erillisiä monokaappeja.

Välinesäilytyspaikkojen hinnasto

KAUDELLE 2016-17

Pikkukaappi (esim. monoille) 25€
Pieni pystykaappi 70€
Iso pystykaappi 90€
Kasettipaikka (kylmä tila) 35€

Kaapit ovat vuokraamossa lämpimässä tilassa. Suksi- ja lautakasettipaikat ovat kylmässä tilassa.

Kaappien vuokrauksesta tehdään vuokrasopimus Laajiksen ja vuokralaisen (täysi-ikäinen) välillä. Kaappien kausittainen sopimuskausi päättyy 30.4. Kaapit tulee tyhjentää laskukauden lopussa mikäli sopimusta ei jatketa. Varatut kaapit tai kaapit missä on välineitä laskutamme automaattisesti uuden sopimuskauden alettua.

Vuokraamosta löytyy myös säilytyskaappeja lyhyemmäksi ajaksi. Lukosta jätetään pantti (10€ tai henkilökortti), jonka saa takaisin päivän päätteeksi.

LYHYTAIKAISSÄILYTYS

3h 2€
Päivä 6€
7 päivää 24€

Välineiden toimittaminen ja nouto

Välineiden nouto ja tuonti säilytykseen ennen hiihtokeskuksen avaamista onnistuu Gasthaus Laajiksen aukioloaikoina vuokramaksun yhteydessä.

Huollamme myös välineet ammattitaitoisesti.
LISÄÄ SUKSIHUOLLOSTA

Ota yhteyttä

* Vuokraamo 0207 436 437 tai Gasthaus 0207 436 436
* sähköpostilla vuokraamo@laajis.fi