Laajis Lumimaa

Ajankohtaista Lumimaasta

Osta Lumimaan kausikortti nyt hintaan 45€ (norm. 80€), tarjous voimassa 31.1.2018 saakka.
Kausikortit myydään Laajiksen vuokraamosta.

Lumimaa on nyt kokonaan auki! Viikonloppúisin Lumimaassa ilmaista hiihtokoulun ohjausta ja vinkkejä laskemiseen klo 12-13.

Katso hinnat ja aukioloajat alla olevista linkeistä.
Aukioloajat
Hinnat

Lue lisää rinteiden ajankohtaisia uutisia

Lumimaa

Laajiksen Lumimaata ja aloittelijoiden rinteitä kehitetään talvelle 2017-18. Alueelle on tulossa uutena tulipaikka ja laavu naruhissi- ja mattohissirinteen väliin.

Lumimaan rinteet ja aktiviteetit ovat suunniteltu lapsiperheiden ja aloittelijoiden näkökulmasta. Alue on lumetusvuorossa ensimmäisten joukossa ja Lumimaan rinteitä hoidetaan päivittäin rinnekoneilla läpi koko talvikauden. Laajiksessa talvesta pääsee nauttimaan takuuvarmasti kelillä kuin kelillä. Alueella on kaksi rinnealuetta ja hissiä (naru- ja mattohissin alueet), lumikaruselli sekä erillinen pulkkamäki. Lumimaa palvelee hiihtokeskuksen aukioloaikoina. Lisäksi rinneravintolan tiloista löytyy Minimaa-lastennurkkaus, missä on mm. pallomeri perheen pienimmille.

Voit tuoda mukanasi omat laskuvälineet, mutta Lumimaassa voit käyttää myös Laajiksen välineitä. Meiltä löytyy pulkat, stigat, erilaiset liukurit ja laskuvälineet sekä Burton Riglet -minilumilaudat (pienille lapsille soveltuvia lautoja). Kysy välineitä vuokraamosta lipunoston yhteydessä. Varsinaisia lasketteluvälineita (alppisukset ja lumilaudat) voit vuokrata erillistä maksua vastaan vuokraamostamme.

Laajiksen rinneliput sisältävät aina pääsyn myös Lumimaahan.

Hiihtokoulun Lumimaan Sessarit

Lumimaassa järjestetään viikonloppuisin usein maksuttomia “sessareita” klo 12-13 välillä. Sessareissa Laajiksen hiihdonopettajat opastavat ja antavat vinkkejä laskettelun saloihin ilmaiseksi. Lisätietoa

Syntymäpäivät

Lastenmaa on täydellinen paikka hauskoille ja aktiivisille syntymäpäiväjuhlille. Tsekkaa talvisynttäripaketimme linkistä. Vietä ikimuistoiset ja liikunnantäytteiset syntymäpäivät Laajiksessa!
SYNTYMÄPÄIVÄT