Laajis Lumimaa

Ajankohtaista Lumimaasta

Lumimaa on nyt kokonaan auki! Viikonloppuisin Lumimaassa ilmaista hiihtokoulun ohjausta ja vinkkejä laskemiseen klo 12-13.

Katso hinnat ja aukioloajat alla olevista linkeistä.
Aukioloajat
Hinnat

Lue lisää rinteiden ajankohtaisia uutisia

Lumimaa

Laajiksen Lumimaata ja aloittelijoiden rinteitä on kehitetty edelleen talvelle 2017-18!

Lumimaan rinteet ja aktiviteetit ovat suunniteltu lapsiperheiden ja aloittelijoiden näkökulmasta. Alue on lumetusvuorossa ensimmäisten joukossa ja Lumimaan rinteitä hoidetaan päivittäin rinnekoneilla läpi koko talvikauden. Laajiksessa talvesta pääsee nauttimaan takuuvarmasti kelillä kuin kelillä. Alueella on kaksi hissiä ja kaksi rinnealuetta (naru- ja mattohissin alueet), lumikaruselli sekä erillinen pulkkamäki. Taukoja voi pitää mainiosti nyt alueella sijaitsevalla nuotiopaikalla. Mikäli makkarat jäivät kotiin, voit myös ostaa retkieväitä nuotiolle ja laavulle Laajiksen rinneravintolasta. Lumimaa palvelee hiihtokeskuksen aukioloaikoina. Lisäksi rinneravintolan tiloista löytyy Minimaa-lastennurkkaus, missä on mm. pallomeri perheen pienimmille.

Voit tuoda mukanasi omat laskuvälineet, mutta Lumimaassa voit käyttää myös Laajiksen välineitä. Meiltä löytyy pulkat, stigat, erilaiset liukurit ja laskuvälineet sekä Burton Riglet -minilumilaudat (pienille lapsille soveltuvia lautoja). Kysy välineitä vuokraamosta lipunoston yhteydessä. Varsinaisia lasketteluvälineita (alppisukset ja lumilaudat) voit vuokrata erillistä maksua vastaan vuokraamostamme.

Laajiksen rinneliput sisältävät aina pääsyn myös Lumimaahan.

Hiihtokoulun Lumimaan Sessarit

Lumimaassa järjestetään viikonloppuisin usein maksuttomia “sessareita” klo 12-13 välillä. Sessareissa Laajiksen hiihdonopettajat opastavat ja antavat vinkkejä laskettelun saloihin ilmaiseksi. Lisätietoa

Lumimaan Laavu

Lumimaan Laavu on valmistunut!
Laavu on asiakkaiden käytettävissä aukioloaikojen puitteissa. Laavu on myös mahdollista varata yksityiseen käyttöön, esimerkiksi talvisynttäreiden viettoon laavu on vallan mahtava tila. Istumapaikkoja laavulta löytyy noin 30, joten tilaa riittää isommallekkin seurueelle.

Syntymäpäivät

Lumimaa on täydellinen paikka hauskoille ja aktiivisille syntymäpäiväjuhlille. Tsekkaa talvisynttäripaketimme linkistä. Vietä ikimuistoiset ja liikunnantäytteiset syntymäpäivät Laajiksessa!
SYNTYMÄPÄIVÄT