Lastenmaa

Lastenmaan aktiviteetit ja toiminta ovat loistava vaihtoehto lapsiperheelle viettää aikaa talvella Jyväskylässä. Lastenmaan rinteet lumetetaan, joten laskemaan pääsee lumetuksen jälkeen kelillä kuin kelillä. Alueella on 2 hissiä (naru- ja mattohissi), lumikaruselli, 3 hoidettua rinnettä ja erillinen pulkkamäki. Viikonloppuisin (la&su klo 11-12) Lastenmaan Sessareilla on Laajiksen hiihdonopettajia opastamassa ja antamassa vinkkejä laskettelun saloihin. Tämä kaikki kuuluu Lastenmaan lippujen hintaan! Lastenmaa palvelee hiihtokeskuksen aukioloaikoina.

Voit ostaa Lastenmaahan päivälipun, joka kattaa koko perheen päivän Lastenmaassa, mutta myös henkilökohtaisen lipun. Lastenmaahan voit hankkia edullisesti myös kausikortin. Päivälippu sisältää max 2 aikuista ja kaikkien lipulla laskevien tulee olla samaa perhekuntaa.

Laajiksen muut hissiliput sisältävät aina pääsyn myös Lastenmaahan.
LASTENMAAN LIPPUJEN SEKÄ MUIDEN LAAJIKSEN HISSILIPPUJEN HINNAT

Etälukukortti

Lastenmaan päivälippu ladataan etälukukortille, jonka kertakäyttöinen versio kuuluu Lastenmaan lipun hintaan vierailun ajaksi. Uudelleenladattavaa KeyCard-korttia voit käyttää myös muihin hissilippuihin ja monessa muussakin hiihtokeskuksessa. Uudelleenladattava KeyCard-pohja maksaa 6€.

Muuta

Lastenmaan alueen reunalta löytyy nuotiopaikka, jossa voit syödä omia eväitä ja grillata makkaraa. Voit ottaa omia puita mukaan tai ostaa vuokraamostamme 3€/pussi. Voit myös piipahtaa rinneravintolassamme maistamassa herkullisia munkkeja tai syömässä maittavan aterian. Ravintolan tiloista löytyy myös Minimaa-lastennurkkaus, missä on mm. pallomeri perheen pienimmille!

Lumisadepäivinä mattohissi saattaa mennä epäkuntoon lumesta johtuen ja pyrimme korjaamaan sen aina mahdollisimman pikaisesti. Toivomme laskijoilta kärsivällisyyttä korjauksen ajaksi.

Välineet

Laajiksen Lastenmaahan voit tuoda mukanasi omat laskuvälineet, mutta liput sisältävät myös seuraavien välineiden ilmaisen käytön, joita voit pyytää vuokraamostamme mukaasi:
* Pulkat
* Stigat
* Liukurit
* Burton Riglet -lumilaudat (pienille lapsille soveltuvia lautoja)

Vuokrahinnastot laskettelusuksille ja muille kuin lasten Riglet-lumilaudoille löydät alta. Muita välineitä voi vuokrata erillistä maksua vastaan.
VUOKRAAMOHINNASTO

Ryhmät

Jos olet tulossa lapsiryhmän kanssa, kysy tarjousta lipunmyynnistämme
lipunmyynti@laajis.fi

Syntymäpäivät

Lastenmaa on täydellinen paikka hauskoille ja aktiivisille syntymäpäiväjuhlille. Tsekkaa talvisynttäripaketimme linkistä. Vietä ikimuistoiset ja liikunnantäytteiset syntymäpäivät Laajiksessa!
SYNTYMÄPÄIVÄT