Laajis Lumimaa

Laajiksen Lumimaata ja aloittelijoiden rinteitä kehitetään talvelle 2017-18. Päivitämme tänne tietoja tarkemmin projektin edetessä 🙂

Lumimaan rinteet ja aktiviteetit ovat suunniteltu lapsiperheiden ja aloittelijoiden näkökulmasta. Alue lumetetaan heti kauden alussa ja rinteitä hoidetaan päivittäin rinnekoneilla läpi koko talvikauden. Laajiksessa talvesta pääsee nauttimaan takuuvarmasti kelillä kuin kelillä. Alueella on kaksi hissiä (naru- ja mattohissi), lumikaruselli, kolme hoidettua rinnettä ja erillinen pulkkamäki. Viikonloppuisin järjestetään usein maksuttomia "sessareita" missä hiihdonopettajat ovat opastamassa ja antamassa vinkkejä laskettelun saloihin. Tämä kaikki kuuluu aluelippujen hintaan! Lumimaa palvelee hiihtokeskuksen aukioloaikoina. Lisäksi rinneravintolan tiloista löytyy Minimaa-lastennurkkaus, missä on mm. pallomeri perheen pienimmille.

Voit tuoda mukanasi omat laskuvälineet, mutta Lumimaasta löytyy myös pulkat, stigat, erilaiset liukurit ja laskuvälineet sekä Burton Riglet -minilumilaudat (pienille lapsille soveltuvia lautoja).

Laajiksen rinneliput sisältävät aina pääsyn myös Lumimaahan.
Lasketteluvälinevuokraus on myös edullista Laajiksessa, hinnastot kauden 2017-18 osalta päivittyvät lähempänä kauden alkua.

Aukioloajat >>>>
Hinnat >>>>

Syntymäpäivät

Lastenmaa on täydellinen paikka hauskoille ja aktiivisille syntymäpäiväjuhlille. Tsekkaa talvisynttäripaketimme linkistä. Vietä ikimuistoiset ja liikunnantäytteiset syntymäpäivät Laajiksessa!
SYNTYMÄPÄIVÄT