Ajankohtaista Lumimaassa

Lumimaa on auki kaudelle 2019-20!
Aktiivisille lumileikkijöille: Lumimaan kausikortti vain 99€
Käy vaikka joka päivä Lumimaan pulkkamäessä, hisseissä tai lumikarusellissa!

Katso tarkemmin hinnoista ja aukioloajat alla olevista linkeistä.
Lue lisää rinteiden ajankohtaisia uutisia.

hiihtokeskus laajis laajavuori
lumimaa laavu laajis laajavuori jyväskylä

Laajiksen Lumimaata ja aloittelijoiden rinteitä kehitetään edelleen kaudelle 2019-20!

Lumimaan rinteet ja aktiviteetit on suunniteltu lapsiperheiden ja aloittelijoiden näkökulmasta. Alue on lumetusvuorossa ensimmäisten joukossa ja Lumimaan rinteitä hoidetaan päivittäin rinnekoneilla läpi koko talvikauden. Laajiksessa talvesta pääsee nauttimaan takuuvarmasti kelillä kuin kelillä. Alueella on kaksi hissiä ja kaksi rinnealuetta, lumikaruselli sekä erillinen rinnekoneella hoidettu pulkkamäki. Taukoja varten Lumimaan alueelta löytyy oma lämmitetty laavu mistä löytyy kotakeittiö ja pöytiä omien eväiden syömistä varten. Mikäli makkarat jäivät kotiin, voit myös ostaa retkieväitä nuotiolle ja laavulle Laajiksen rinneravintolasta. Lumimaa palvelee hiihtokeskuksen aukioloaikoina.

Voit tuoda mukanasi omat laskuvälineet, mutta Lumimaassa voit käyttää myös Laajiksen välineitä. Meiltä löytyy lainalle pulkat, stigat, erilaiset liukurit ja laskuvälineet sekä Burton Riglet -minilumilaudat (pienille lapsille soveltuvia lautoja). Riglet-laudan voi lainata vuokraamosta lipunoston yhteydessä ja pulkkailuvälineitä saa lainaan pulkkamäen juurelta varastosta. Varsinaisia lasketteluvälineita (alppisukset ja lumilaudat) voit vuokrata erillistä maksua vastaan vuokraamostamme.

Laajiksen rinneliput ja kausikortti sisältävät aina pääsyn myös Lumimaahan.

Lumimaan sessarit

Viikonloppuisin Laajiksen Hiihtokoulu järjestää rentoja sessareita Lumimaassa, joissa voit saada ohjeita ja opastusta omaan laskemiseen. Sessarit eivät vastaa hiihtokoulun tuntia, mutta siellä saat helposti vinkin, mikä kurssi sinulle sopisi!

Sessarit alkavat pyörimään viikonloppuisin jo 21.12.2019 alkaen (klo 12-13), tule nappaamaan vinkit niin lasketteluun kuin lautailuun!

lumimaa laavu laajis laajavuori jyväskylä

Lumimaan laavu

Laavu on asiakkaiden käytettävissä aukioloaikojen puitteissa. Laavu on myös mahdollista varata yksityiseen käyttöön, esimerkiksi talvisynttäreiden viettoon laavu on mukava tila. Istumapaikkoja laavulta löytyy noin 30, joten tilaa riittää isommallekkin seurueelle. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten pakkasellakaan ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavun kotakeittiössä on mahdollista grillata makkaraa ja vaikka vaahtokarkkeja.

UUTTA LAAJIKSESSA!

Lumimaan laavukahvila aloittaa toiminnan lauantaina 28.12.2019 ja jatkuu 25.1.2020 asti lauantaisin klo 12-16. Opa & Muurikka aidoilla kahvipannuilla kiehahtaa nokipannukahvit ja muurinpohjapannulla paistuu kunnon letut. Lumimaan laavu sijaitsee aivan rinteen sylissä, tule rauhoittumaan hetkeksi ja nauttimaan pienestä elämyksestä!

Lumimaan laavukahvilan hinnasto

Nokipannukahvi/tee 2 €
Kaakao + kermavaahto 3 €
Muurinpohjalettu + hillo + kermavaahto 4 €
Makkara 1 €, myydään itsepaistona (talon puolesta sinappi, ketsuppi, makkaratasku)

TERVETULOA - laske suoraan Lumimaan laavulle tauolle!
Maksuvälineinä meillä käy käteinen ja pankkikortti.

Lumimaan laavun kotakeittiö varattu lettukahvilan käyttöön lauantaisin klo 12-16. Omien eväiden paisto näinä aikoina viereisellä ulkotulipaikalla, kiitos!
Lumimaan laavukahvila 26.12.2019 - 25.1.2019

Syntymäpäivät

Varaa synttärit uudelle laavulle Lumimaahan! Pöytäryhmien äärellä istumapaikkoja on 24 ja laavun sivupenkeille mahtuu myös istumaan. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten pakkasellakaan ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavun kotakeittiössä lapset pääsevät itse grillaamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja.

Talvisynttäreihin voi yhdistää myös hiihtokoulun! Vietä iloiset syntymäpäivät rinteessä yhdessä Laajiksen hiihtokoulun opettajan kanssa. Näissä synttäreissä keskitytään liikkumiseen ja hauskanpitoon lumella ja rinteessä yhdessä koko porukalla!

lumimaa laavu laajis laajavuori jyväskylä
lumimaa snowland laajis jyväskylä