Laajiksen Lumimaata ja aloittelijoiden rinteitä kehitetään edelleen kaudelle 2018-19!

Lumimaan rinteet ja aktiviteetit ovat suunniteltu lapsiperheiden ja aloittelijoiden näkökulmasta. Alue on lumetusvuorossa ensimmäisten joukossa ja Lumimaan rinteitä hoidetaan päivittäin rinnekoneilla läpi koko talvikauden. Laajiksessa talvesta pääsee nauttimaan takuuvarmasti kelillä kuin kelillä. Alueella on kaksi hissiä ja kaksi rinnealuetta (naru- ja mattohissin alueet), lumikaruselli sekä erillinen pulkkamäki. Taukoja voi pitää mainiosti nyt alueella sijaitsevalla nuotiopaikalla. Mikäli makkarat jäivät kotiin, voit myös ostaa retkieväitä nuotiolle ja laavulle Laajiksen rinneravintolasta. Lumimaa palvelee hiihtokeskuksen aukioloaikoina. Lisäksi rinneravintolan tiloista löytyy Minimaa-lastennurkkaus, missä on mm. pallomeri perheen pienimmille.

Voit tuoda mukanasi omat laskuvälineet, mutta Lumimaassa voit käyttää myös Laajiksen välineitä. Meiltä löytyy pulkat, stigat, erilaiset liukurit ja laskuvälineet sekä Burton Riglet -minilumilaudat (pienille lapsille soveltuvia lautoja). Kysy välineitä vuokraamosta lipunoston yhteydessä. Varsinaisia lasketteluvälineita (alppisukset ja lumilaudat) voit vuokrata erillistä maksua vastaan vuokraamostamme.

Laajiksen rinneliput sisältävät aina pääsyn myös Lumimaahan.

Ajankohtaista Lumimaassa

Lumimaa odottaa talvikautta 2018-19.

Katso hinnat ja aukioloajat alla olevista linkeistä.
Aukioloajat
Hinnat

Lue lisää rinteiden ajankohtaisia uutisia.

Lumimaan sessarit

Laajiksen hiihtokoulu on järjestänyt talvikaudella viikonloppuisin sessareita Lumimaassa.

Pysy kuulolla tulevan kauden sessareista ja tule nappaamaan vinkit niin lasketteluun kuin lautailuun.

Lumimaan laavu

Lumimaan laavu valmistui kaudella 2017-18!

Laavu on asiakkaiden käytettävissä aukioloaikojen puitteissa. Laavu on myös mahdollista varata yksityiseen käyttöön, esimerkiksi talvisynttäreiden viettoon laavu on vallan mahtava tila. Istumapaikkoja laavulta löytyy noin 30, joten tilaa riittää isommallekkin seurueelle. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten pakkasellakaan ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavun kotakeittiössä on mahdollista grillata makkaraa ja vaikka vaahtokarkkeja.

Syntymäpäivät

Varaa synttärit uudelle laavulle Lumimaahan! Pöytäryhmien ääreellä istumapaikkoja on 24 ja laavun sivupenkeille mahtuu myös istumaan. Laavussa on sähköiset säteilylämmittimet, joten pakkasellakaan ei tarvitse hytistä kylmässä. Laavun kotakeittiössä lapset pääsevät itse grillaamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja.

Talvisynttäreihin voi yhdistää myös hiihtokoulun! Vietä iloiset syntymäpäivät rinteessä yhdessä Laajiksen hiihtokoulun opettajan kanssa. Näissä synttäreissä keskitytään liikkumiseen ja hauskan pitoon lumella ja rinteessä yhdessä koko porukalla!