Frisbeegolf-radat

Laajavuoren 18-väyläinen pro-rata lähtee aivan Laajiksen päärakennuksen edustalta. Vuorilammen 8-väyläinen rata kiertelee Vuorilammen suunnassa tasaisemmassa maastossa soveltuen paremmin aloittelijoille ja perheen yhteiseen heittämiseen.

Laajavuoren rata

18-väyläinen, edistyneille harrastajille ja kilpapelaajille sopiva pro-rata, kiertää Laajavuoren laskettelurinteillä ja kisakeskuksen kentillä. Radalla on paljon korkeuseroja ja koko radan pelaamiseen kuluu aikaa n. 3 tuntia. Radan kokonaispituus on 2046 m ja par 59. Väyläpituudet vaihtelevat 49-221 metrin välillä.

Poikkeukset aukioloaikoihin / Laajavuoren rata
* Torstaisin klo 17.30 - 20.00 rata on varattu kisailijoiden käyttöön viikkokisojen ajan. Tästä johtuen torstaisin klo 15 alkaen aina kisojen alkuun asti normaalihintaiset(*) ratamaksut -50%, mutta radalta tulee poistua välittömästi kisojen alkaessa. (* 50% halvemmasta ratamaksusta ei anneta seura-alennusta.)

Vuorilammen rata

8-väyläinen amatöörirata sopii hyvin aloittelijoille ja perheen pienimmille, mutta tarjoaa myös edistyneemmille pelaajille haasteita. Tällä radalla korkeuserot ovat hyvin pieniä ja koko rata kulkee Laajiksen ja Vuorilammen lähimetsissä.

Poikkeukset aukioloaikoihin / Vuorilammen rata
* Seuraa tiedotusta radan ilmoitustaululta!