Frisbeegolf

RATAMAKSU

Laajavuoren radan (18-väyläinen) ratamaksu kesäkaudella 2017 on 3€/vrk.

Maksu suoritetaan Laajiksen kahvilaan tai kahvilan ollessa kiinni lipun voi ostaa Laajiksen verkkokaupasta. Vuorilammen rata on maksuton.

OSTA LIPPU VERKOSTA

RADAT

Laajavuori tarjoaa mahtavat puitteet kiekon liidätykselle. Täyden 18-väyläisen AA1-luokitellun pro-radan lisäksi alueelta löytyy 8-väyläinen amatöörirata aloittelijoita ja perheen pienempiä ajatellen. Amatööriradalla heittomatkat ovat pienempiä ja radat kulkevat helpommassa maastossa.

Laajiksen radoista: RATAKUVAUKSET

Talvella pääsee pelaamaan Laajavuoren TALVIRADALLA.

FRISBEEGOLF SHOP

Tule tutustumaan uudistettuun Frisbeegolf Shoppiimme Gasthaus Laajikseen.
HINNASTO JA VALIKOIMA

Valikoimasta löytyy seuraavien valmistajien kiekkoja.
* Innova
* Discmania
* Prodigy
* Westside
* Latitude
* Dynamic Disc
JyLi:n jäsenkortilla normaalihinnoista seura-alennukset.

Gasthaus Laajiksen terassilla voit nauttia kaupungin suurimman ja aurinkoisimman terassin antimista kuten jäätelöstä ja muista virvokkeista.

KIEKKOJEN VUOKRAUS

Kiekkovuokra 4€ / kpl (pantti 20€). Vuokrakiekkoja rinneravintola Gasthaus Laajiksesta.

LÖYTÖKIEKOT

Voit tiputtaa löytämäsi kiekot Laajiksen ravintolassa olevaan löytökiekkoastiaan. Löytökiekot ovat tiistain viikkokisojen aikaan noudettavissa Laajiksen ravintolasta, muista ajoista tiedotamme: Fribeegolf Laajis-sivulla Löytökiekkojen palvelumaksuna veloitamme 3€/kiekko. Mikäli kiekossa on omistajan puhelinnumero, lähetämme viestin löytyneestä kiekosta omistajalle. Löytökiekkoja koordinoi ja hoitaa Laajiksen Frisbeegolf kisatiimi.
Katso myös: Löytökiekkolistaus

VIIKKOKISAT

Laajavuoressa pelataan koko kesän ajan tiistai-iltaisin tasoitukselliset viikkokisat. Kisassa pelataan 18 väylää Laajavuoren radalla. Kilpailuun otetaan enintään 72 kilpailijaa. Kilpailijat otetaan kisaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailuun kannattaa ennakkoilmoittautua suoraan JyLin kisakoneeseen, sillä kesäkaudella kisat tulevat usein täyteen.

lmoittautuminen 16:45-17:10 Laajiksen kahviossa.
Pelaajakokous 17:25 Laajiksen edessä väylän 1. tiin tuntumassa.
Kierros alkaa n. klo 17.30. Palkintojenjako n. klo 20:30 Laajiksen kahviossa.
Osallistumismaksu 3€

Lisätietoa viikkokisoista

OHJAUS

Haluaisitko järjestää firma-aktiviteettina frisbeegolfia ja kaipaat ammattilaisen neuvoja?

Kysy lisää Seikkailupuiston kautta
puh. 0207 436 437
seikkailupuisto@laajis.fi

FG1207-IG

FG1407-IG

LISÄTIETOA

Frisbeegolf on nopeasti kasvava rento liikuntamuoto, jossa yhdistyvät koordinaatio ja luonnossa liikkuminen. Laji on hauska kaveriporukan tai koko perheen liikuntamuoto, jossa pärjää perinteistä golfia huomattavasti kevyemmällä välinearsenaalilla ja budjetilla – Vuorilammen radan käyttö Laajavuoressa on ilmaista, eikä lajiin kehitetyt omat frisbeetkään maltaita maksa. Laajavuoresta voit myös vuokrata välineet. Vietä siis yrityksen, perheen tai ystävien kanssa hauska kesäpäivä Laajavuoren luonnonkauniissa maastossa frisbeegolfaten!

Lisätietoja Laajavuoren frisbeegolfradasta, -tapahtumista sekä liitokiekkoilusta Jyväskylässä löydät myös Jyväskylän Liitokiekkoilijat-sivuilta.

YHTEISTYÖSSÄ