10 kysymystä kausikorttikampanjasta

Tärkeimmät ohjeet kampanjaan liittyen:

1. Mitä tapahtuu jos tavoitteeseen ei päästä?
Mikäli kampanjan aikana (13.10.2017 mennessä) ei saada riittävää määrää rekisteröityneitä ostajia (3333 kpl), kampanja ei toteudu ja kausikorttia ei veloiteta.

2. Pitääkö minun maksaa kausikortti heti?
Ei, kausikortti maksetaan vasta jos kampanjan tavoitteeseen päästään. Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä.

3. Pitääkö minun maksaa vaikka kampanja ei toteudu?
Ei, osallistujien pitää maksaa ainoastaan mikäli tavoitteeseen päästään. Sitova varaus velvoittaa maksamaan ainoastaan silloin, jos kampanjan tavoitteeseen päästään.

4. Pitääkö minun ostaa kausikortti normaalin hintaan (aikuiset 415€, nuoret 325€, lapset 275€) mikäli kampanja ei toteudu?
Ei, osallistuminen “Tehdään talvi 2017-18” -kampanjaan ei velvoita ostamaan kausikorttia normaaliin hintaan. Maksuvelvollisuus liittyy vain varattuun kampanjahintaiseen kausikorttiin.

5. Milloin kausikortti on voimassa? Voinko käyttää sitä myös kesäkaudella?
Kausikortti on voimassa siitä Laajiksen talvikauden 2017-18 ajan heti kun kortti on maksettu. Kauden aukioloajat päivittyvät Laajiksen nettisivuille. Kausikortti ei oikeuta käyttämään Laajiksen hissejä kesäkaudella.

6. Voinko perua kausikorttivarauksen ennen kampanjan päättymistä?
Varausta ei voi perua. Kun olet rekisteröitynyt, se on sitova ja velvoittaa kausikortin hankintaan kampanjahinnalla mikäli se toteutuu.

7. Miten saan tiedon toteutuuko kampanja vai ei?
Heti mikäli kampanja toteutuu, lähetämme kaikille varauksen tehneille sähköpostin.

8. Miten maksan kausikorttini?
Kun kampanja toteutuu, kaikki varaajat saavat sähköpostiin maksulinkin. Kausikortti maksetaan eräpäivään mennessä Laajiksen verkkokaupassa. Mikäli haluat käyttää virkistysseteleitä, ota maksulinkin sisältävä sähköposti mukaasi ja tule maksamaan kausikortti Laajiksen rinneravintolaan eräpäivään mennessä.

Laajiksen hyväksymät maksuvälineet >>>>
Verkkokaupan toimitusehdot >>>>

9. Miten lunastan kausikorttini?
Kun kausikortti on maksettu, kausikortti lunastetaan maksukuittia ja varausnumeroa vastaan Laajiksen lipunmyyntipisteistä (rinneravintolassa ja vuokraamossa). Jokaista kausikorttia varten otetaan kausikortin käyttäjän kuva, nimi ja yhteystiedot (huoltajan yhteystiedot, mikäli käyttäjä on alaikäinen). Ota mukaasi myös oma keycard -korttisi mille voimme ladata kausikortin. Mikäli kortti ei ole yhteensopiva lippujärjestelmämme kanssa (SkiData), veloitamme samalla keycardin hinnan (6€).

10. Minkä ikäiset tarvitsevat lipun?
Alle kuusivuotiaat voivat laskea ilmaiseksi maksavan vanhemman seurassa, kun heillä on kypärä päässä. Alle kuusivuotiaat eivät siis tarvitse hissilippua tai kausikorttia mikäli laskevat aikuisen seurassa jolla on voimassa oleva hissilippu. Kampanjan kautta varattavan kausikortin hinta (149,99 €) on  sama kaiken ikäisille jotka tarvitsevat hissilipun laskeakseen Laajiksessa.

Takaisin kampanjasivulle >>>>